bazár, predaj, inzercia, predám

Ružové tielko Pink Victoria’s secret

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Krásne Pink tielko vo veľkosti s ( sadne aj na m) nové . Úžasný materiál
Ružové tielko Pink Victoria’s secret
Podobné inzeráty
Dámske tielka 11 ks
Všetky tielka v top stave bez poškodení. Zoznam ide postupne podla fotiek. 1. Ružové tielko velkosť S - 5€ 2. Čierne predĺžené tielko velkosť M - 5€ 3. Biela priesvitná tielko-blúzka velkosť S - 3€ 4. Sivé tielko velkosť S - 5€ 5. Čierne tielko velkosť S - 4€ 6. Predĺžené khaki tielko velkosť S - 5€ 7. Červené predĺžené tielko velkosť S - 3€ 8. Čiernobiele tielko velkosť S - 3€ 9. Biele predĺžené tielko velkosť S - 4€ 10. Červené predĺžené tielko velkosť S - 4€ 11. Taktiež červené predĺžené velkosť S - 4€ ‼️Posielam LEN cez packetu ‼️ Poštovné beriem vopred na účet. 4,60€ na dobierku, v prípade zaslania celej sumy 3,30€ V prípade záujmu kontakt len cez mail alebo whatsapp. Na sms nereagujem pokial nie je imessage ✅ Mám aj vinted ak by bol záujem nakupovať odtial :) LINK:
Tričká
Modré košelové tričko - XL, skôr S/M (nenosené) -5€ Ružové pusinky tričko - M (nenosené) - 5€ Farebné tielko - S (nosené) - 2€ Modré tričko na ramienka - M/L (nenosené) - 5€ Brasil tielko - S/M (párkrát oblečené) - 3€ Zelené tielko 12-13 rokov (pre dospelú sadne na S) (nosené) - 1€ Čierne tielko 12-13 rokov (pre dospelú sadne na S) (nosené) - 1€ Čierne tričko s kapucňou - 3€ - M/L ale skôr pre S (párkrát oblečené) Tričko na ramienka O&S - S (raz oblečené) - 2€ Ružové tričko so žabou - 3€ - M, skôr S (párkrát oblečené) Pošlem poštou v prípade prevodu na účet (+ poštovné), poprípade osobný odber po dohode. Prosím píšte E-MAIL alebo SMS, nevolať.
1e/ks dámske L-XXL tričko, tielko, tunika, korzet, blúzka
1.ľahké vyšívané biele tričko XXL - zn. BLANCHEPORTE, vyšívanie nie je priesvitné (pod ním je biela látka), dĺžka cca 69, šírka cca 56 2.letná ružová tunika s trblietavými kamienkami XXL - vhodné aj ako oversize top k legínam, dĺžka cca 80, šírka pod pažami cca 56 3.zaujímavé elastické čierne tričko - veľk.L, ozdobné 2 väčšie gombíky, dĺžka cca 58, šírka cca 44 4.elastické čipkované sexi tielko - veľk. L, elastické na šírku, dĺžka sa dá prispôsobiť posuvnými ramienkami 5.elastické korzetové čipkované čierne tielko - nepôsobí vulgárne, vhodné aj na slávnostnú príležitosť ku krátkej aj k dlhej sukni, k nohaviciam, do kostýmu a pod., dĺžka ramienok sa dá prispôsobiť, sedí na TAKKO číslovanie veľk. L = 40/42 6.TAKKO elastické XXL letné tričko - tielko - celé elastické, dĺžka cca 80, šírka pod pažami cca 47 7.KIK žlté letné tričko - tielko - sedí veľkosť KIK č.46 8.lososový elastický rolák - veľk.L, dĺžka cca 60, šírka cca 45+ 9.elegantná elastická polokošeľa - TOP STAV veeeľmi som ju chcela lebo pekne ukáže na postave tým že je elastická ale mne bola už pri kúpe malá a žiaľ neschudla som do nej :) dĺžka cca 57, šírka cca 48 – cena 5 € VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) +poštovné alebo viem priviesť aj do BA (dobierkou pri takto nízkej sume neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)
Pekné letné oblečenie - topy, tričká, košele → od 0,5€
Lacno rozpredám topy, tričká, košele. Veľkosti S-L. Ceny od 0,5€ - max. 2€. Ak vezmete viac, prípadne všetko, viem sa dohodnúť :) Veci sú VEĽMI ZACHOVALÉ, málo nosené DOBRÝ materiál, niektoré značkové alebo vyrobené v Turecku/Taliansku. 1. Kvetovaný top: dĺžka 43, elastický - pri natiahnutí až do 55cm, veľkosť M /prípadne L/ → 0,5€ 2. Karovaná košeľa: 100% bavlna, veľkosť S, made in Italy → 0,5€ 3. DLhý karovaný modrý top: veľkosť S, hore gumka, dĺžka pod zadok aj nižšie... /pomeriam/ → 1€ 4. Čipkované tielko/top: M/L → 0,5€ 5. Dlhý béžový /krémový/ top bez ramienok, veľ. M (možno aj L) → 1€ 6. Červeno-tigrovaný top/ voľný: M → 1€ 7. Farebný pásikavý top: M → 0,5€ 8. Ružové tričko DAME: S/M → 0,5€ 9. Fialové pásikavé predĺžené tielko: elastické: M (možno aj L) → 0,5€ 10. Žlté tielko s malými bielymi bodkami - príjemné na telo, tenké, elastické: S/M → 0,5€ 11. Ružové bavlnené tričko s golierikom- predané 12. Ružový top s viazaním okolo krku (má aj vypchávky) - hladký tenký materiál, príjemný na telo → 2€ 13. Biely letný overal (tiež má vypchávky) - tenký, elastický, príjemný na horúce letné dni → 2€ Pozrite aj moje ďalšie inzeráty - lacno predávam aj vesty, letné šaty, spoločenské šaty... Mám veľa recenzií od spokojných nakupujúcich, v prípade záujmu pošlem. PROSÍM, N E V O L A Ť.
Victoria's Secret volanovy top
Prekrásny nový top Victoria's Secret s jemným šedým prúžkom a volánmi. Asymetrický strih. Nastavitelne ramienka. Vel. M. Z ľahkej bavlny. Vzdusny, lichotivy, sexy.
Victoria's Secret top s véčkom
Victoria's Secret tmavomodrý basic jemný top s véčkovým výstrihom, XS, veľmi jemné, pohodlné a slušivé tričko. Nove, nenosene.