bazár, predaj, inzercia, predám

Ružovo-sivé hniezdo pre novorodenca s vankúšikom a dečkou

Kategória: Kojenecké potreby

Dobrý deň,ponúkam na predaj sivo-ružové hniezdo s obojstranným vankúšikom a dečkou.K tomu predávam aj novorodenecku čiapočku a papučky.Mám na predaj veľa oblečenia po dcérke od novorodenca až po väčšie veľkosti cca do dvoch troch rôčkov.Ak je tu nejaká mamička z Kežmarku a okolia kľudne si môže prísť povyberať veci osobne.Tento set predávam za 40€.
Ružovo-sivé hniezdo pre novorodenca s vankúšikom a dečkou
Podobné inzeráty
Hniezdo a perinka EVA KIEDROŇOVÁ
Predám perfektnú perinku z peria a hniezdo od Evy Kiedroňovej. Hniezdo a perinku z peria sme využívali ako na spanie, tak aj na hranie cez deň. Celé leto aj zimu. Doma aj do kočiara. Kupované ako set pre nášho chlapčeka cez: Celkom máme k dispozícii a k predaju: - hniezdo - 40 eur - perinka z peria/zavinovačka Dráčik pre novorodenca - 20 eur - perinka z peria/zavinovačka MaxiDráčik - 25 eur - vankúš z peria - 10 eur - obliečka 2x na vankúš, 2x na Dráčik, 2x na MaxiDráčik - 5 eur/ks - mantinel na postielku - 15 eur - kapsár na postielku - 10 eur - hrazdička s hračkou - ZDARMA k nákupu viacerých vecí, prípadne dohodou samostatne Prednostne odber osobne v BA 4 alebo odoslanie poštou po zaplatení vopred vrátane poštovného.
Hniezdo pre novorodenca s vankúšikom a perinkou
Po jednom dieťati, s vankúšikom a perinkou
NOVÉ - Set hniezdo, mantinel, paplonik s vankusikom
Predam uplne novy set pre babatko. Hniezdo, mantinel, paplonik s vankusikom. Cena za set spolu 40€
Set do postieľky
Predám krásny zeleno sivý set postieľky vhodný pre dievčatko či chlapčeka. Pozostáva z: hniezda, podložka pod hlavičku, mantinel, valce, 13 ks bavlnených plienok. Obojstranné hniezdo je ušité z bavlnenej látky plnené dutým vláknom, dno- vyšitý vatelín. Podložka pod hlavičku je minky/bavlna. Hniezdo vyhotovené v kombinácii jedna strana minky a druha bavlna. Hĺbka sa nastavuje pomocou stužky. Pod mašľou je brzdička, aby sa mašľa svojvoľne nerozviazala a v spodnej časti sú šnúrky na zaviazanie, aby hniezdo bolo bezpečnejší a dieťatko neprepadlo cez dolný otvor. Hniezdo je obojstranné. Vnútorné rozmery (ležná plocha) je 35cm/70cm. V celku 70/100cm. Mantinel do postieľky v celku pas rozmer 120/60 (polovica postieľky). 2 ks tuliace valce - slúžili keď bolo hniezdo už malé. Vtedy sme vybrali valce, uložili po bokoch postieľky aby sa malo dieťatko kde pritúliť. Je to ušité, handmade. 13 ks bavlnených plienok vo výbornom stave. Pribalím aj dve deky 72/100cm. Bolo používané príležitostne (u babky v postieľke) takže všetko je vo výbornom stave. Cena všetko spolu 55€ + pošta
Originálna súprava do postieľky
Ponúkam nepouźívanú , originálnu komplet sadu do postieľky pre malého námorníka. Skladá sa z baldachýnu, mašle na baldachýn, 2 kusy mantinelu okolo celej postieľky v celkovej dĺžke 360 cm, veľký praktický vreckár na postieľku, zavinovačka s mašľou a paplónik 2v1. Ručná výroba, žiaden továrenský výrobok. Pc 127 eur, teraz 89. V prípade záujmu je k námorníckej sade aj maxi hniezdo - coccona s dečkou a vankúšikom v cene 42 eur. Taktiež nepouźívané. Pri kúpe oboch súprav ( postielková sada a aj coccona) je cena za všetko 120 eur. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať telefonicky. Na sms nereagujem. Ďakujem za pochopenie.
Hniezdo pre bábätka
Predám obojstranne hniezdo pre bábätka ručnej výroby s vankusikom. Hniezdo je minimálne používané