bazár, predaj, inzercia, predám

ružový komplet

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám dvakrát nosený komplet v krásnej ružovej farbe vo veľkosti XS. Tielko aj nohavice sú veľmi pohodlné, bez žiadneho poškodenia. Kupované pôvodne v obchode Stradivarius.
ružový komplet
Podobné inzeráty
Predám šatový komplet
Predám šaty, kabátik, kabelky - komplet - šaty perleťový staroružový/jemnoružový odtieň, kabátik jemne ružový/púdrový odtieň, kabelky zladené s oboma odtieňmi. Mám k tomu aj topánky jemne perleťovo ružový odtieň. (Tie sú zadarmo, veľkosť 37.) Šaty sedia veľmi pekne, vpredu riasene na prsiach, veľkosť 40-42.Oblečené iba raz.
Ružový kostým
Predam Nový nenoseny rúžový kostým zdobený perlami krásny veľkosť M + pošta 4€ Nevynosim
ružový overal S
Na predaj ružový overal s ozdobným volánom a vreckami bez ramienok XS/S. Rozmery: - cez prsia: 42x2 cm - pás: 37x2 cm - boky: 52x2 cm - dĺžka: 127 cm Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
Letné oblečenie
Predám s ťažkým srdcom letné oblečenie ktoré sa mi nepodarilo niektoré ani raz nosiť, iné len pár krát. Modrá sukňa ASOS veľkosť M, oblečená pár krát, 5 eur Žlté zavinovacie šaty nikdy nenosené veľkosť M ale sedí aj viac keďže sa veľkosť nastavuje uväzovaním 6 eur Krátky koralovo ružový overal pár krát oblečený 4 eur Dlhší overal vzorový ružový pár krát oblečený 5 eur, vhodný na nižšiu postavu Priesvitná blúzka MOHITO nikdy nenosená len vyskúšaná, opraná, 6 eur Dlhé bodkové šaty, nikdy nenosené, ASOS, 10 eur Dala som fotky z internetu pretože to u mňa doma fotí katastrofálne a v reále su rovnako krásne ako ma fotkách z obchodu. Pridala som aj reálne fotky mobilom, ale vyzerá to otrasne, pričom naživo sú farby naozaj krásne.
Ružový kostým: sako + 2 sukne 50/52
Predám elegantný ružový kostým vo výbornom stave. Súčasťou saka sú 2 sukne. Všetko je podšité. Sako je podšité, zapínanie má na gombíky a 2 predné vrecká. Rozmery : - dĺžka: 68 cm, - šírka ramien: 46 cm, - rukáv od ramena: 64 cm, - rukáv od krku: 79 cm, - prsia: 59 cm, - najspodnejšia časť: 65 cm. Mini sukňa so spodničkou má zapínanie na boku na zips a gombík. Malé rázporky sú po obidvoch bokoch. Rozmery: - dĺžka: 52 cm, - pás: 52 cm, - boky: 59 cm. Maxi sukňa so spodničkou má zapínanie vzadu na zips a gombík. Rázporok je vzadu. Na niektorých miestach je pár mini zatiahnutí. Rozmery: - dĺžka: 94 cm, - pás: 54 cm, - boky: 60 cm. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou podľa aktuálneho cenníka.
Predám ružový overal veľkosť 34 - XS
Úplne nový ružový overal z pevnej nepriesvitnej látky vo veľkosti 34, rozšírené nohavice, krátke rukávy, príjemný materiál, zips vzadu na chrbte. Sadne na vysokú postavu. Ďakujem za záujem.