bazár, predaj, inzercia, predám

Ružový korzet

Kategória: Ostatné

Predám ružový korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3
7xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 105cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Ružový korzet
Podobné inzeráty
Ortopedický zťahujúci korzet na chrbát a brucho.
Ponúkam na predaj ortopedický sťahujúci korzet na brucho a chrbát, UNISEX, veľkosť S v pôvodnom balení, nikdy nepoužívaný. PC: 65€ Link na korzet: Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo záujem, kontaktujte ma písomne. Najlepšie osobný odber BA. Poštou zasielam po úhrade vopred na účet. (Cena za poštovné: 2.trieda doporučene 2,4€) Inzerát platný do zmazania.
Čierny korzet
Predám čierny korzet, nikdy nenosený. Veľkosť je 3xl ako je písané na obrázku. Na dlžku korzet meria cca 85cm. Dá sa rozširovať a zmenšovať pomocou zadného viazania. Pri rýchlom jednaní viem cenu znížiť.
Ružový romantický korzet
Predám tento korzet vo veľmi dobrom stave. Veľkosť sadne od S do L. Rozmery a viac info emailom.
Latex catsuit
Ponúkam na predaj Latexové catsuity a červený korzet. Použité jeden krát na fotenie ako nové. Transparentný už predaný!!! Metallic gold veľkosť M, hrúbka ltx 0,4mm. Trojcestný zips, 3D Cup prsia, výrobca Demonika Francúzsko cena 200€+poštovné Červený latexový korzet veľkosť M, hrúbka ltx 2,1mm,výrobca Libidex ,cena 150€+poštovné. V prípade vážneho záujmu kontaktovať len mailom číslo vymyslené.
Damsky korzet S
Tmavomodrý čipkovany top/korzet, nový, nepoužity, neprany. Elasticky. Súčasťou sú aj tanga. Originál krabicu už asi nenájdem. Veľkosť S, košíky pravdepodobne B až C. Nie je uvedené na štitku.
Predám korzet GUMOTEXTILNY
Predám korzet vel. L 36cm látková časť 32cm pravý gumový pás 32 cm ľavý gumový pás 80% polyester 20% bavlna Len osobne v BA alebo okolie PN.