bazár, predaj, inzercia, predám

Rychlovarna kanvica Tefal Express II

Kategória: Ostatné drobné

Predam rychlovarnu kanvicu.

Pôvodna cena 39.9€, predam za 20€
Rychlovarna kanvica Tefal Express II
Podobné inzeráty
Drobné elektro
Predám nasledujúce veci nájdené v rámci upratovania: 1. Bezdrôtový telefón Siemens Gigaset A180, cena 1€ 2. Plne funkčný používaný sendvičovač značky Moulinex, s chybou, že je odlomený "zámok", cena 1€ 3. Plne funkčná rýchlovarná kanvica Tesla, cena 1€ 4. Plne funkčná rýchlovarná kanvica Tefal, cena 2€ 5. Plne funkčná rýchlovarná kanvica Rohnson, cena 2€ 6. Plne funkčná skartovačka s nasledujúcim nedostatkom. Tlačidlo navíjania papiera je odpadnuté a pre vyvolanie tejto funkcie sa dá stlačiť spínač priamo v tele zariadenia - PREDANÁ 7. Funkčné adaptéry z neznámych zariadení, cena 0,50€/ks V prípade záujmu alebo doplňujúcich otázok kontaktovať výlučne MAILOM.
Rýchlovarna kanvica
Na predaj rýchlovarná kanvica značky RTG Black & White , kanvica je plne funkčná , nemá žiadne chyby , je používaná dva roky. Dôvod predaja že som dostal na Vianoce novú . Kanvica sa nachádza na sídlisku Železniky na Ostravskej ulici . Pre viac info volajte kedykoľvek počas dňa
Friteza Tefal Filtra One f52-1.
Plne funkcna pouzivana friteza na olej Tefal Filtra One f52-1. S fritézou Tefal Filtra One môžete pripraviť až 1,2 kg dokonale chrumkavých domácich hranoliek pre všetkých! Táto fritéza zahŕňa exkluzívnu patentovanú technológiu filtrácie oleja, vďaka ktorej je Tefal Filtra One taký jedinečný. Po každom fritovaní môžete odstrániť omrvinky a zvyšky po fritovaní v jedinom kroku. Filtračná sieťka je umiestnená vo vnútri nádoby, a zostáva tu po celú dobu fritovacieho procesu. Po dokončení fritovania a vychladnutí oleja môžete vykonať filtrovanie v jedinom kroku. Je to veľmi ľahké a taktiež veľmi praktické. Vďaka technológii chladných stien nie sú steny pri fritovaní nikdy príliš horúce, čo je oveľa bezpečnejšie. Môžete svoje pokrmy sledovať pri varení vďaka pozorovaciemu okienku. Ľahko sa čistí, veko a fritovací kôš môžete umývať v umývačke riadu. S fritézou Tefal Filtra One môžete prefiltrovať olej v jednom jedinom kroku! Hmotnosť 4.2 kg Objem misy 2.1 l Možnosť umývania v umývačke riadu Termostat Regulácia teploty Priehľadné okienko Príkon 1900 W Piste mail.
Rýchlovarná kanvica + regulácie teploty 60 - 100 °C
Plne funkcna rychlovarna kanvica Concept RK4065. Pomocou elegantnej sklenenej rýchlovarnej kanvice si môžete zohriať vodu na 60, 70, 80, 90 alebo 100 °C. Každá teplota je farebne odlíšená, takže kanvica vás počas varenia poteší hrou podsvietenia od zeleného cez modrý, oranžový, fialový a červený odtieň. Praktická funkcia Keep Warm dokáže udržiavať teplotu nad 85 °C. Kanvicu umiestnite na podstavec v akomkoľvek uhle. Spotrebič vyniká i jednoduchou údržbou. Sitko proti vodnému kameňu možno ľahko vyňať a umyť. - čajové sitko - LED signalizácia teploty Viac info mailom alebo cez formular.
Tefal RE4588 - raclette  grill značky Tefal
Tefal RE4588 - raclette značky Tefal podstate nové ale chýbajú zapekanie misky
Rýchlovarná kanvica TEFAL
Predám rýchlovarnú kanvicu TEFAL Justine,v zachovalom stave.Málo používaná.2000-2400W. Vyčistená,octom.