bazár, predaj, inzercia, predám

rytmičák

Kategória: Bicie nástroje

predám tento zachovalý rytmičák s blanou evans
rytmičák
Podobné inzeráty
Stojan na rytmičak
Dobry den,ponukam tento stojan na rytmičak,ako novy. V pripade zaujmu pište na email,cena pevna,nevyjednavam,telefon vymysleny.
Predám rytmičák Basix
Predám starší rytmičák Basix s blanou Evans. Všetko je funkčné. Pošlem aj na dobierku. Cena 30 eur. Píšte len na mail, číslo je vymyslené. Šterusy a okolie.
RYTMICAK MAPEX  14x5,5
Predam rytmicak Mapex Tornado 14x5,5 Bubon ma vo vnutri stelovatelne filcove tlmitko. (nie je potrebne dokupovat tlmiace prislusenstvo) 100% stav. Cena noveho 109€ teraz 50€ Info mailom alebo telefonicky na
Predám akustické bicie
Predam akustické bicie a všetko ktomu Chyba stojan na rytmičak inak všetko veľmi zachovalom stave …cena 180€ vzhľadom na chýbajúci stojan na rytmicak Pre viac info volať na
Pearl Export
Predam komplet bicie Pearl Export EXR 22,12,13,16 + 14 rytmicak.Origos hardware,stolicka,slapka pearl. Cinely sabian hi hat aax stage 14",crash hhx stage 16",ride aax stage 20".
Mapex saturn
Predám tieto bicie,je to mapex saturn z 90'rokov..sú v super stave vyzuálne aj zvukovo,prešiel som na iné rozmery,ináč by som nepredával,korpusy majú cca 7 mm javor/mahagón,(až neskôr sa u saturnu prešlo na javor/orech)vnútro je natreté voskovým olejom čo mierne zjasnilo zvuk,kopák 20x14,prechody 10x8 a 12x8,kotol 14x14 plus rytmičák javor deluxe 14x5..na rytmičáku ambassador,na prechodoch remo emperor coated a na kopáku remo pws3 clear..predám ako shell set,téčko na prechody a nožičky na kotol,možnosť vyskúšat v Bardejove,po dohode aj pevný obal na kopák..cena za všetko 550..prípadne bez obalu na kopák 500..