bazár, predaj, inzercia, predám

S trochou šťastia Predám

Kategória: Romány pre ženy

Predám knihu S trochou šťastia od Kim Alexisová a Cynthia Katzová
Kniha je ako nová v bezchybnom stave.
Cena 4 Euro
S trochou šťastia   Predám
Podobné inzeráty
Nová kniha Sto dní šťastia - Fausto Brizzi / román /
Kniha Sto dní šťastia od autora Fausto Brizzi. Kniha je nová takže vhodná aj ako darček. Poštovné v cene.
Katarína Gillerová: Život plný iluzí
Predám knihu (ORIGINÁLNY NÁZOV: Ilúzia šťastia) v češtine. Nečítaná. Cena je vrátane poštovného. Pri osobnom odbere v Novej Dubnici je cena 7 €. Kontaktujte ma prosím výlučne mailom: Ďakujem.
T. Vujity - Pekelné príbehy: Kráľovnina reč
Predám. Nová. Pútavá a napínavá kniha Tvrtka Vujitya dokazuje, že primeranou vôľou a vytrvalosťou nič nie je nemožné! Môžete sa zoznámiť s povznášajúcim príbehom Fanni Weiszovej. Pôvabnú kráľovnú krásy v detstve často ponižovali, ubližovali jej, vysmievali sa jej preto, že nepočuje. Uverila tomu, že je menejcenná, preto sa hanbila a nikdy sa neozvala. Kráľovnina reč je kronikou pekného, vrúcneho priateľstva a nepredstaviteľného boja dievčaťa, na konci ktorého Fanni, o ktorej si dovtedy mysleli, že je nemá, vystúpila v parlamente a vlastným hlasom prehovorila. Nato sa vybrala s Tvrtkom do sveta: dostali sa na najbiednejšie miesto na Zemi, na pekelný ostrov, kde prežili nepredstaviteľné dobrodružstvá a ochutnali neslávne haitské placky z blata. Reportér sa pustil do pátrania, aby odhalil zarážajúce triky afrických listových podvodníkov, a predstavil nám Maďarov, ktorí doplatili na svoju dôverčivosť a zaplatili veľké sumy peňazí za neexistujúceho kamerunského papagája, diamantovú baňu v Namíbii, nevestu živoriacu v utečeneckom tábore... Môžete sa zoznámiť s tragickým príbehom zo žiarlivosti zabitej šampiónky golfu, s metódami bytovej mafie, spoznáte výhovorky barbarov na parkoviskách. Reportér zašiel do smutného mesta Srebrenica, aby poukázal na to, čoho je schopný človek, keď je posadnutý diablom. Knihu uzatvára zvláštna kapitola. Tvrtko sa stretol s Nickom Vijicicom, ktorý sa narodil bez končatín, a ktorý má doma odložený pár topánok pre prípad, že sa stane zázrak. Veľvyslanec šťastia hlása po celom svete, že každý človek môže byť víťaz. Len musí chcieť! Pekelné príbehy Kráľovnina reč. Táto kniha je viac ako len humor, dobrodružstvo či napätie.
Romantické knihy z perleťovej edície IKAR
Bezpečné náručie - Catherine Andersonová 4,50 € Snívaj svoj sen - Susan Elizabeth Phillipsová 2,30 € (poliata) Život plný lásky - Charlotte Vale Allenová 2,50 € Zažeň tiene noci - Shannon Drakeová 8 € Dilema lásky - Sandra Brownová 5,50 € Pavučina z hodvábu - Sandra Brownová 5 € Romantický pán Bridgerton - Julia Quinnová 8,50 € Spojení prísahou - Patricia Potterová 5,50 € Bozk anjela - Susan Elizabeth Phillipsová 8,50 € Mesačné orchidey - Patricia Haganová 4,50 € Korunka pre Laurel - Penelope Strattonová 5 € Diablova nevesta - Penelope Strattonová 6 € Hlas srdca - LaVyrle Spencerová 4 € Sladká bolesť - LaVyrle Spencerová 5,50 € Spomienky na leto - LaVyrle Spencerová 5 € Kolibrík - LaVyrle Spencerová 5,50 € Odpustenie - LaVyrle Spencerová 5,50 € Hazardná hra - LaVyrle Spencerová 3,50 € Roky šťastia - LaVyrle Spencerová 5,50 € Nežná rebelka - Johanna Lindseyová 9 € Túžba srdca - Johanna Lindseyová 8,50 € Sila lásky - Johanna Lindseyová 9 € Nežné nepriateľstvo - Johanna Lindseyová 9 € Vyznaj mi lásku - Johanna Lindseyová 18 € Miluj len raz - Johanna Lindseyová 8,50 € Keď láska čaká - Johanna Lidseyová 10 € Dom snov - Jayne Ann Krentzová 4,50 € Perfektní partneri -Jayne Ann Krentzová 5 € Sladká predtucha - Jayne Ann Krentzová 5 € Dom zrkadiel - Jayne Ann Krentzová 6 € Navždy mi dôveruj - Jayne Ann Krentzová 5 € Straty a nálezy - Jayne Ann Krentzová 4 € Dotyky lásky - Jayne Ann Krentzová 4,50 € Milá čarodejnica - Meagan McKinneyová 7 € Nežná ako noc - Meagan McKinneyová 8 € Keltská veštba - Meagan McKinneyová 8 € Levy a čipka - Meagan McKinneyová 8,50 € Krásna ako ruža - Meagan McKinneyová 6 € Osídla lásky - Meagan McKinneyová 7 € Peklo a raj - Meagan McKinneyová 8 € Záhadná vdova - Meagan McKinneyová 8,50 € Tajomný smaragd - Meagan McKinneyová 8,50 € Honba za šťastím - Meagan McKinneyová 7,50 € Podľahni láske - Meagan McKinneyová 9 € Mesačný svit - Meagan McKinneyová 9 € Tajomstvo - Julie Garwoodová 15 € Čarovný princ - Julie Garwoodová 8,50 € Zámky - Julie Garwoodová 10,50 € Nevesta - Julie Garwoodová 16 € Dar lásky - Julie Garwoodová 12 € Kráľovský dar - Julie Garwoodová 17 € Nespútaná túžba - Julie Garwoodová 8 € Nádherný sen - Judith McNaughtová 8,50 € Whitney, moja láska - Judith McNaughtová 8,50 € Kráľovstvo snov - Judith McNaughtová 8,50 € Raz a navždy - Judith McNaughtová 8 € osobný odber alebo + pošta/packeta (na dobierku len po zálohe na poštovné vopred) Píšte e-mail, tel. č. neplatné
Knihy
Ponúkam na predaj mix nečítaných kníh. 1.Vôňa Parfumov: Rok vydania: 2015 Počet strán: 416 Stav: Nová Niečo o knihe: Poznáte kľúč, ako sa dostať do mysle toho, koho ľúbite? Elena nikomu nedôveruje a už neverí v lásku. Iba pri tvorbe parfumov sa jej darí zbavovať všetkých neistôt. Len v opojení kvetinových, drevitých a korenistých esencií dokáže premáhať svoj strach. Parfumy sú jej cestou k ľudským srdciam. Rozprávajú o najhlbších myšlienkach, o najtajnejších túžbach. Matka ju opustila ešte ako malé dievčatko prahnúce po láske a pohladení a odvtedy sa musela spoliehať iba sama na seba. 2.Hviezdne Znamenia: Rok vydania: 2010 Počet strán: 448 Stav: Nová Niečo o knihe: Nie všetci sme spokojní so svojou prácou, mnohí túžime po finančnej istote alebo nás trápia zdravotné ťažkosti. Príručka poskytuje astrologické a numerologické rady, ktoré pomáhajú pri riešení týchto problémov. Hovorí aj o zákonoch karmy a reinkarnácie, dosiahnutí šťastia a spokojnosti vprítomnosti aj budúcnosti. 3.Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách: Rok vydania: 2003 Počet strán: 302 Stav: Nová Niečo o knihe: Túto knihu by si mali prečítať všetci muži a ženy, ktorí sa milujú, nenávidia alebo žijú vedľa seba. Dozvedia sa veľa o sebe, o svojom vzťahu a o príslušníkoch opačného pohlavia. Autorská dvojica Allan a Barbara Peasovci zhromaždili najnovšie poznatky z odborov výzkumu mozgu, evolučnej biológie, psychológie a sociológie a zhrnuli ich do vtipnej, miestami šokujúcej, ale aj poučnej knihy, v ktorej sa pokúšajú vysvetliť dôvod existencie napätia a rozporov medzi príslušníkmi oboch pohlaví a hľadajú spôsob, ako sa s nimi vyrovnať. 4.Cela Smrti: Rok vydania: 2010 Počet strán: 504 Stav: Nová Niečo o knihe: V roku 1967 vyleteli v mississippskom mestečku Greenville do povetria kancelárie židovského právnika Marvina Kramera, aktivistu hnutia za občianske práva. Práve sa tam hrali Kramerove malé deti. Na mieste bol zatknutý Sam Cayhall, od mladosti člen Ku-klux-klanu, od detstva vychovávaný k rasovej nenávisti, plodiacej násilie, zlo, smrť. Odsúdený na najvyšší trest čaká Sam na vykonanie rozsudku v štátnej väznici Parchman. Všetky 4 spolu len za 15€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty
Romány nielen pre ženy
Denisa Fulmeková - Dve čiarky nádeje. Predám. Ako nová. Príbehy piatich žien, ktoré sa v mnohom prelínajú a zauzľujú. Renate Joestenová - Láska a smrť. Predám. Ako nová. Skutočný príbeh o láske a smrti, ktorý rozpráva žena o poslednom roku života milovaného muža. Pat Boothová - Beverly Hills-Mesto nesmrteľných. Predám. Ako nová. Beverly Hills - známa štvrť Los Angeles, vŕšky nad mestom, kde je na skale namaľovaný nápis HOLLYWOOD, je symbolom filmovej slávy a priazne šťasteny. Tu je možné všetko - závratný vzostup i strmhlavý pád... Emma McLaughlinová & Nicola Krausová - Denník pestúnky. Predám. Ako nová. Študentka, usilujúca sa získať diplom na Newyorskej univerzite a udržať si mikroskopický bytík, sa zamestná ako pestúnka jedináčika v bohatej rodine. Rýchlo sa naučí správať tak, aby zámožná žena z Park Avenue, ktorá nepracuje, nevarí, neupratuje a nevychováva svoje dieťa, prežila krásny, bezstarostný deň... Barbara Gordonová - Stretnutie pod hodinami. Predám. Veľmi dobrý stav. Autorka s nadhľadom pobavene komentuje správanie ľudí po udalosti, ktorá rozvíri hladinu pokojného života v Žurawiciach. Ktosi prepadne za bieleho dňa pôvabnú Kalinu Lekowskú, pokladníčku sporiteľského družstva, a zoberie jej tašku s väčšou sumou peňazí.