bazár, predaj, inzercia, predám

S20 ultra ochranne sklo

Kategória: Kryty

Uplne nove
Komplet balenie
S20 ultra ochranne sklo
Podobné inzeráty
S 20 ultra SMART LED VIEW COVER
Samsung- uplne nove cierne original zabalene, uplne nove, Povodna cena 60 € Tvrdé flipové puzdro na mobil garantuje náležitú ochranu voči akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. TPU poskytuje krytu na mobil Samsung Flipové puzdro LED View pre Galaxy S20 Ultra sivé praktickú pružnosť a vyššiu tuhosť, vďaka ktorej je váš mobilný telefón napr. pri pádoch omnoho odolnejší. Nevyhnutnosťou sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré dovoľujú plnohodnotné používanie. Dôvtipnou vychytávkou je priehradka, v ktorej môžete nosiť platobnú kartu, a mať ju tak neustále pri sebe. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby poskytoval ochranu displeja pred poškriabaním. Kryt na telefón na Samsung Galaxy S20 Ultra zaručene ochráni váš telefón. Ústredné znaky puzdra na mobil Samsung Flipové puzdro LED View pre Galaxy S20 Ultra sivé Vyklápacie spracovanie obalu na mobil uchráni celé telo telefónu Nájdete v ňom aj miesto na občiansky preukaz alebo platobnú kartu Disponuje ochranou displeja proti poškriabaniu Výrezy na tlačidlá Materiál krytu na mobil Samsung Flipové puzdro LED View pre Galaxy S20 Ultra sivé: TPU Rozmery 80,03 mm × 169,23 mm × 14,67 mm Puzdro na mobil Samsung Galaxy S20 Ultra P-DC1-WEB12
Originál Samsung Note 20 Ultra/5G Smart Clear View Cover
Predám nový originál flipový kryt na Samsung Galaxy Note 20 Ultra / Ultra 5G, Samsung Smart Clear View Cover EF-ZN985, EAN:. Nejedná sa o žiadnu napodobeninu z Číny, ale o originálny výrobok, ktorý už dnes na Note 20 Ultra nezoženiete. Osobný odber možný v Stupave. Inzerát platí do zmazania. Popis produktu: Kryt Samsung Smart Clear View pre Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G Ochranný a funkčný zároveň. Kryt Clear View nielenže chráni váš Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G pred poškriabaním a nárazmi, ale vďaka antibakteriálnej vrstve vás chráni aj pred rôznymi baktériami. Kryt Clear View Cover má integrované zobrazovacie okienko, takže môžete napríklad prijímať hovory a prehrávať hudbu na Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G bez toho, aby ste museli kryt otvárať. Puzdro na smartfón chráni nielen zadnú časť vášho Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G, ale vďaka prednej chlopni aj displej pred poškriabaním a nárazmi. Originálne kryty Samsung sú presne ušité na mieru smartfónom Samsung a ich účelu použitia a dokážu tak ideálne skĺbiť ochranu, pohodlie a dizajn. Originálny kryt Samsung Smart Clear View pre Galaxy Galaxy Note 20 Ultra / Galaxy Note 20 Ultra 5G (čierny) Nové v originál balení.
Samsung S20+ GUESS
Predám NOVÝ originál zabalený kryt na mobil Samsung S20+ značky GUESS Osobný odber : BA, PN, PE
Predám kryt na Samsung S20 (6.2)/ S20 5G
Predám kry na Samsung S20 (6.2)/ S20 5G. Kryt je nepoužívaný ešte v pôvodnom balení. Na zadnej strane je magnet, ktorý je vhodný do magnetického držiaka v aute. Cena je uvedená bez poštovného. Na telefonáty neodpovedám. Píšte mail alebo sms.
Samsung galaxy S20 ultra original nove kozene
Ponukam na predaj original n ove kozene kryty na samsung s20 ultra .Cena 10 kus .Poslem aj na dobierku,cena dobierky je 4e ,pri platbe vopred celej sumy na ucet je postovne 2e.Na sms neodpovedam.
Samsung galaxy S20 ultra original kryt Karl Lagerfeld
Ponukam na predaj original novy kryt Karl Lagerfeld na samsung S20 ultra Cena 16e Poslem aj na dobierku cena dobierky je 4e ,pri zaslani celej platby na ucet je cena 2e