bazár, predaj, inzercia, predám

Sada na inštaláciu - vákuovanie klimatizácií

Kategória: Klimatizácie

Ponúkam na predaj úplne novú zabalenú sadu na inštaláciu / vákuovanie chladiarenských - klimatizačných rozvodov a klimatizácií vrátane autoklimatizácií.
V sade je všetko potrebné, nie ako v podobných predávaných !!!
-manometre
-hadice
-redukcie na pripojenie klimatizácií na každý typ chladiva vrátane autooklimatizacií
-kufrík
-vákuová pumpa /výveva
-olejová náplň do vákuovačky
-manuál
Všetko je úplne nové a nepoužité, rozbalené tesne pred fotením.
Odber osobne alebo dobierkou , použitie viem vysvetliť , inzerát platí do zmazania!
Sada na inštaláciu - vákuovanie klimatizácií
Podobné inzeráty
Predám medené potrubie pre montáž klimatizácií
Predám medené potrubie pre montáž klimatizácií dual 6/10. Balík 25m. Cena 125eur/balik
Sada na montaz klimatizacie (aj auto)
Predám sadu náradia na montáž klimatizácii. Parametre pozrite na fotke. Cena za vákuovú pumpu v obchode je okolo 150€ Cena za manometer v obchode je okolo 160€ Moja cena za všetko spolu (vákuová pumpa + manometre s hadicami) je 220€ Možnosť poslať na dobierku
doplnky TOSHIBA
LA-5 regulátor otáčok ventilátora vonkajšej jednotky (zimná sada) pre ON-OFF TOSHIBA 9€/ks; RBC-IT2-PE Timer klimatizácií TOSHIBA ON-OFF(vid.foto)9€/ks. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
Klaratein New Breeze 9 mobilná klimatizácia
Predám málo používanú mobilnú klimatizáciu značky Klarstein. Samozrejme plne funkčná. Použitá len pár krát. Výroba rok 2022. Cena je pevná! Bez záručného listu. Ku klimatizácií pridám aj úplne nový set na okná (fólia + lepiaci suchý zips) v hodnote 25€. Výkonná: chladiaci výkon 9 000 BTU / 2,6 kW 4 v 1: chladenie, sušenie, vetranie a nočná prevádzka Všestrannosť: programovateľný časovač zapnutia/vypnutia až do 10 h Presvedčivý chladiaci výkon: 9 000 BTU (2,6 kW) Vhodná pre miestnosti s veľkosťou 26 až 44 m² Klimatizácia v režime odvádzania vzduchu vrátane hadice odvádzaného vzduchu Chladiaca kvapalina: R410 4 prevádzkové režimy: chladenie, sušenie, ventilátor, nočný režim Režim chladenia: výber teploty od 16 do 30 °C Režim sušenia: odstraňuje kondenzovanú vodu z klimatizácie Ventilátor: samostatná prevádzka ventilátora bez chladenia 3 úrovne ventilácie: nízka, stredná, vysoká (a automatická) 2 režimy časovača: časovač vypnutia a časovač zapnutia Časovač nastaviteľný v krokoch po 0,5 h až do max. 10 h Nočný režim: zníži chladiaci výkon celkovo o 3 °C počas troch hodín; potom udržiava teplotu na tejto hodnote Ovládanie prostredníctvom ovládacieho panela na hornej strane jednotky s LCD displejom a prevádzkovými LED diódami Všetky funkcie možno ovládať pomocou diaľkového ovládania Možnosť voľby zobrazenia teploty v °C alebo °F Podlahové valčeky na jednoduchý presun Navíjač kábla na zadnej strane Napájanie: 220-240 V~ | 50 Hz Napájanie diaľkového ovládača: 2 x batéria AA Tesniaca sada na okná nieje súčasťou balenia.
➡ Novinka Sinclair KEYON SIH + SOH-12BIK s Wifi
➡ Štastie praje pripraveným :) no ak ste sa ešte nestihli, dávam Vám príležitosť CHLADIŤa ešte dnes. Ponúkam Vám inverterovú špičkovú klímu s tepelným čerpadlom od svetovej značky Sinclair, s možnosťou zakúpenia originálnej sady na tzv. samoinštaláciu. Tepelné čerpadlo vzduch - vzduch - Model Sinclair KEYON SIH-12BIK + SOH-12BIK2 je klimatizácia/tepelko s max. chladiacim Výkonom 3,7kW a max. výkonom kúrenia 4,1kW Energetická trieda A++ ✅ Je to veľmi obľúbený a spoľahlivý model časom overenej značky s dobrým menom a stabilným miestom na trhu s perfektnou Servisnou podporou a servisným zastúpením, ktorý zaujme svojím moderným a elegantným dizajnom,so vstavaným WIFI modulom z výroby, IONIZÁTOROM vzduchu a množstvom funkcií a možností ako napr.: ➡ Ovládanie je možné okrem diaľkového ovládača aj pomocou aplikácie v mobilnom telefóné odkiaľkoľvek ➡ veľmi Tichá klimatizácia ➡ Kúrenie do – 15 st. Celzia vonkajšej teploty ➡ Odvlhčovanie ➡ Autamatické samočistenie - vysúšanie výparníka, Spánkový režim ➡ Turbo režim pre rýchly pocit chladu/tepla ➡ Inteligentné odmrazovanie ➡ Časovač zapnutia / vypnutia ➡ Autodiagnostika a pod. ➡ Základnou súčasťou je i LED display ➡ Nastaviteľné lamely smeru prúdenia vzduchu každým smerom ➡ Prachové a Zdravotné filtre ➡ Cold plasma generátor na ničenie baktérií a ochranu pred vírusmi ➡ Antikorózna úprava výmenníkov ➡ Klimatizácie sú Predplnené z Výroby ekologickým chladivom R-32, -sú to Inverterové klimatizácie s úsporou el. energie voči bežným klimatizáciam o 44%a viac! ✅ ZÁRUKA možná až 5ROKOV ! Je to Nové a Zabalené ako je vidieť na reálnych fotkách ➡ Osobný odber alebo pošlem kuriérom na dobierku! /výhodná cena prepravy celá SR/ -Cena /KEYON SIH + SOH-12BIK2/ 591€ ;) cena je pevná... ➡ Poradím, pomôžem, pri osobnom odbere vám všetko predvediem a vysvetlím v príjemnom prostredí v klimatizovaných priestoroch a spravím aj kávičku :), pri zaslaní kuriérom poradenstvo cez telefón samozrejmosťou . ...viem Vám ponúknuť aj Originálnu súpravu /KIT/ na samomontáž tejto klimatizácie / viď. fotky/ v rôznych dĺžkach! Chladiť alebo kúriť môžte ihneď, bez čakania na firmu, osobný odber non-stop alebo odošlem obratom kuriérom. Spokojnosť zaručená! Iné výkony prípadne a aj tepelká monobloky skladom, bližšie info telefonicky DARČEK: ku každej klimatizácii Vám dám ako darček profesiálny čistiaco-dezinfekčný prostriedok a predvediem vám ako sa o klimatizáciu správne starať!
BEKO BP209H - mobilná klimatizácia - NOVÁ + BONUS ZADARMO
AKTUÁLNE - TERAZ KU KAŽDEJ KLIMATIZÁCII TESNENIE DO OKNA V HODNOTE 20 EUR - ZADARMO!!! Predám úplne novú, nepoužívanú mobilnú klimatizáciu BEKO BP209H, ktorá okrem chladenia v lete, disponuje aj funkciou kúrenia na zimu. Základné info: Prenosná klimatizácia Beko BP209H je produkt s vynikajúcou jednoduchosťou použitia, rýchlou inštaláciou a vysokou účinnosťou pre maximálny komfort vo všetkých ročných obdobiach: 9000 BTU chladiaci výkon, 6200 BTU vykurovací výkon, Energetická trieda A, chladivo R290, nízky dopad na životné prostredie, funkcia odvlhčovania, časovač 24/h. Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem prípadne priveziem. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.