bazár, predaj, inzercia, predám

Sada nábytku do detskej €100 so stoličkou, €50 bez

Kategória: Nábytok pre deti

Predám sadu nábytku do detskej izby. Obsahuje:
- písací stôl Ikea s úložnym šuflíkom
- menší stolík Ikea
- koberec Ikea
- 3 dekoračné vankúśe (1 Harry Potter)
+Drevenná stolička Tonet, vtedy je cena €100
Sada nábytku do detskej €100 so stoličkou, €50 bez
Podobné inzeráty
Detský stolík so stoličkou
Podrobný popis Nábytok do detskej izby s motívom obláčika sa hodí pre dievčatá. Zostava detského stola a stoličky v krásnych a štýlových pastelových farbách a škandinávskom dizajne. Nábytok sa hodí do každej modernej dievčenskej detskej izby. Nábytok je vyrobený z MDF o hrúbke 18 mm. Povrchová úprava je nezávadná pre deti (farby a laky na vodnej báze). Všetky hrany nábytku sú zaoblené, aby bol nábytok bezpečný pre vaše detičky. Pracovná doska stola, sedák a operadlo stoličky sú v bielej farbe. Farba konštrukcie sa líši podľa vybraného farebného variantu. ✎ TECHNICKÉ ÚDAJE A ROZMERY Stolička: 59x41 cm (VxŠ) Výška sedáka: 30 cm Je minimálne používaný bez akéhokoľvek poškodenia v 100% stave ako nový. Pôvodná cena,115€ teraz je za 50€.
Vitrínová skriňa, doplnky do detskej izby...
1.Skriňa z bieleho lamina aj so sklom, vhodná do detskej izby, v dobrom stave, dobre sa umýva, rozmery 200x 71,5x 38cm, cena 30 eur -len osobný odber 2.Obraz- zátišie Chlapec na brehu mora v zaujímavom drevenom ráme vhodný do detskej izby, je to reprodukcia, rozmery: 70cm s predĺženým rámom 85cm x 54cm, cena 22 eur+pošt 3.Lucerna - nepoužívaná, top stav, výška 35cm, cena 9 eur+pošt 4.obraz Matka s dieťaťom, materiál sádra, výška 35cm, šírka 22cm, (fotená na drevenom stolíku) cena 12 eur+pošt 5.postavičky do detskej izby na poličku, drevené v modrej a fialovej farbe, dĺžka 21cm, cena spolu za 1 pár 3 eurá +pošt 6.Hodiny s nápisom Love, funkčné- idú presne. rozmery: dĺžka 56cm, výška 23cm, cena 7 eur+pošt. 7.Rámik na fotku s nápisom Home , rozmery: výška 11cm, dĺžka 36,5cm, cena 4 eur+pošt. 8.Rámik na fotku s mašľou, rozmery 19x24cm, vnútro 12x17cmv top stav, cena 6 eur+pošt. 9.Foto rámik s rybkou, so sieťou, s mušľami, rozmery 17x23cm, cena 4€ + pošt. 10.Drevený vešiak (kotva), vhodný aj do detskej izby, kúpeľne, rozmery 39x32cm, cena 9 eur+pošt. 11.Krásna drevená mačka v top stave, cena 4 eurá+pošt 12.šálky s ľadovým medveďom bez poškodení 3ks, cena 1ks/3 eurá + pošt. cena spolu 8 eur+pošt
Nábytok do detskej izby Alples ... ZNÍŽENÁ CENA
Predám kvalitný nábytok do detskej izby od firmy Alples Posteľ 120x200 s polohovateľným roštom a Aloe Vera matracom od Materasso (povodna cena 340€), pod posteľou veľký úložný priestor Vysoká skriňa s veľkým úložným priestorom a zásuvkami Skrinka s poličkami, úložným priestorom a zásuvkou Závesná skrinka s výklopnými dverami Pracovný stôl výškovo nastaviteľný so zásuvkovým a ethernet boxom vrátane zásuvky na perá a drobné kancelárske potreby Kontajner na kolieskach s fixáciou koliesok Stolička Mayer výškovo nastaviteľná aj hĺbka opierky nastaviteľná, poťah so známkami opotrebenia stála - k celej zostave zdarma (Pôvodná cena 350€) Svietidlo slniečko - k celej zostave zdarma Stav nábytku a matraca ako nový, bez väčších známok opotrebenia alebo poškodenia Vrátane dokumentácie pre zostavenie Zostava je k dispozícii v rozklade a zabalená Cena 1 100€ (Pôvodná cena nábytku bez matraca s roštom a stoličky 2 100€) Cena je bez dopravy, no do 50 km od Trnavy priveziem po úhrade vopred zdarma
Detský stolík so stoličkou
Predám detský stolík so stoličkou vo veľmi peknom stave. Dizajnový Stôl Kids Modern a stolička je menšia verzia veľmi obľúbených trendy stolov v atraktívnom dizajne. Stôl sa hodí do každého interiéru a výnimočne pasuje do detských izieb v škandinávskom štýle. Pracovná doska stola je vyrobená z MDF. Nohy stola sú z pevného bukového dreva, podpera z pevných oceľových tyčiek. ✎ TECHNICKÉ ÚDAJE A ROZMERY Priemer pracovnej dosky: 60 cm Hrúbka pracovnej dosky: 1,9 cm Výška stola: 48 cm Rozpätie nôh: 42 cm Hrúbka nôh: 2,1-3 cm Sedák je anatomicky tvarovaný a stolička poslúži deťom aj v predškolskom či rannom školskom veku. Sedák je vyrobený z polypropylénu bez ftalátov. Nohy stoličky sú z pevného bukového dreva, podpera z pevných oceľových tyčiek. ✎ TECHNICKÉ ÚDAJE A ROZMERY Celková výška: 56 cm Výška sedáka od zeme: 31 cm Hĺbka sedáka: 27 cm Šírka sedáka: 31 cm Výška operadla: 27 cm Rozpätie nôh: 30 cm Pc bola 100€, minimálne používané Preferujem osobný odber, predaj len spolu.
Lego stolik so stolickou
predam stolik so stolickou v top stave, bez poskodenia, ako novy
Komoda Lotta
Nepouzivana len skladovana … moznost dokupit na stranke u vyrobcu dosku na prebalovanie .. cena je konecna povodna 240 eur Komoda je druhý najdôležitejší kus nábytku v detskej izbe. V kolekcii Lotta predstavujeme trojdielnu priestrannú komodu. Perfektne sa hodí k postieľke z tej istej kolekcie. Vytvoríte tak miesto, kde si môžete uschovať to najpotrebnejšie detské doplnky. Vrchná časť komody môže byť vybavená prebaľovacím pultom z tej istej kolekcie a umiestnená napravo, vľavo alebo v strede vrchu. Hlavné výhody: - tri priestranné zásuvky - môžu byť vybavené prebaľovacím pultom - možnosť upevnenia na stenu (odporúča sa) - spĺňa európske bezpečnostné normy a štandardy Rozmery (cm): výška: 92 hĺbka: 50 šírka: 107 Realizácia a dokončenie: - nábytok je vyrobený z vysoko kvalitnej laminovanej dosky, odolný proti poškodeniu a vlhkosti, ľahko udržiavateľný v čistote - konštrukcia, na ktorej je kus nábytku pripevnený, je vyrobená z dubového dreva - vodidla vybavené systémom Blum, ktorý spomaľuje uzatváranie zásuviek Farba: - kus nábytku je v neutrálnej šedej farbe s matným povrchom - podklad je vyrobený z dubového dreva (vzhľadom na to, že ide o prírodný materiál, môžu sa vyskytnúť farebné rozdiely špecifické pre tento materiál)