bazár, predaj, inzercia, predám

Sada vínových pohárov na stojane a karafa – strapec hrozna

Kategória: Sklo, keramika

Predám sadu vínových pohárov (6x) na stojane a karafa v tvare hrozna
Sada vínových pohárov na stojane a karafa – strapec hrozna
Podobné inzeráty
Sada vinovych poharov a karaf
Predam sadu mam 1x karafa na vodu, vino 1,5l 4x krabica po 4 pohare na vino 0,45l 1x karafa na vino 1250ml Cena spolu 40e Alebo zvlast po 10e Seriozne jednadnie dohoda.
Súprava - karafy a poháriky
Predám: 1. Sklenená karafa s 6 pohárikmi (2-3 cl), gravírované strapce hrozna, vek cca 70-80 rokov, výška karafy cca 23 cm. Cena 20 eur 2. Retro 6 pohárikov (3-4 cl), farebné, červeno/medené sklo, pozlátené pásy. Cena 10 eur 3. Retro karafa – červené sklo, výška cca 21 cm. Cena 10 eur - KARAFA JE UŽ MIMO PONUKY Iba osobný odber v BA. Platba v hotovosti pri prevzatí. Kontakt na mail. Pozri aj moje ďalšie ponuky.
Kristalove Pohare 6ks Bohemia Crystal 24% PBO Ceskoslovensko
ZNÍŽENÁ CENA! Predam tieto rucne brusene kristalove pohare s vysokym (24% PBO), ktore dodava poharom vysoky lesk a kvalitu. Jedna sa o stary kvalitny vyrobok vhodny na akukolvek party alebo len tak na posedenie s priatelmi. Sucastou predaja su kristalove pohare v pocte 6 ks. Vytrinovy stav, ako nove. Rozmery: Vyska: 9 cm Priemer: 7 cm Bespecne posielam cez Paacketu 3.6 eur. V pripade otazok alebo zaujmu, piste volajte. Martin Krystalove pohare na whisky, whiskey, pohare na liker, Sada poharov, Sadu poharov, Sada poharov, Pohariky, Sada Kristalovych poharov
karafa + 6 pohárov pijačiek
Sklenená súprava = 1karafa + 6 pohárov, spolu 7 ks. Cena 16.-€ + poštovné. Karafa výška 24,00 cm, pohár výška 6x 9,50 cm, Úhrada vopred na účet , alebo osobný odber KE. Kontakt emailom, t.č neplatné. Pozri moje ďalšie inzeráty Pri kúpe viac vecí z mojej ponuky bez poštovného
Sada Karafa a poháre na stopke
Sada Karafa a poháre na stopke Sklo žlté Karafa-1 ks.V-21 cm Poháre 6 kusov.V -13 cm STAV-100%
Predám retro súpravu pohárov s karafou - zlaté prevedenie
Predám retro súpravu pohárov s karafou v zlatom prevedení. Set obsahuje: 1x karafa so zatváraním, 6 pohárov. Top stav ako je na fotkách, nikdy nepoužitá. Predávam len ako komplet. Rozumnej dohode sa nebránim, podmienka len osobný odber Lučenec a okolie, poštou/kuriérom neposielam, aby sa nepoškodili. Kontakt len cez mail. Pozri si aj moje ďalšie inzeráty :)