bazár, predaj, inzercia, predám

sadu pohárov "CAMPARI".Pozrite aj iné moje inzeráty

Kategória: Zberateľstvo

Predám sadu pohárov "CAMPARI".Super štýlové
v najmodernejšom prevedení.V originál krabici.nepoužité ,spolu 6 kusov.Horný priemer 90 mm,spodný priemer 70 mm ,výška 90 mm,objem po vrchný okraj 2 dcl.Vhodné aj na dekoráciu alebo pekný dcl darček niekomu....Pozrite aj iné moje inzeráty
sadu pohárov "CAMPARI".Pozrite aj iné moje inzeráty
Podobné inzeráty
Retro súprava pohárov "Zlatý Jano" a Zlatá Zuzana"
Ponúkam na predaj retro súpravu pohárov "Zlatý Jano"-brat Zlatej Zuzany a poháre z kolekcie "Zlatá Zuzana" Dizajnér: Staník Jozef Výrobca: Poltár- Katarínska Huta Obdobie: Po roku 1960 ZLATÝ JANO - Mám 3 kompletné sady a jednu nekompletnú: -2,5 dcl poháre 6 ks,cena za sadu 24,- Eur -1 dcl poháre, 6 ks, cena za sadu 24,- Eur -1 dcl poháre, 6 ks, cena za sadu 24,- Eur -1 dcl poháre, 3 ks, cena za sadu 12,- Eur -0,5 dcl pohárik, 1ks gratis ZLATÁ ZUZANA - Mám 2 nekompletné sady fialová farba: prvá fotka - 5xpohár na šampanské 14cm - 30,- Eur - 3xpohár na víno 16cm - 18,- Eur - 5xpohár na likér 13cm - 30,- Eur druhá fotka - 6xpohár na šampanské 14m - 36,- Eur - 3xpohár na víno 16cm - 18,- Eur - 3xpohár na víno 16cm - 18,- Eur zelený - 5xpohár na likér 12cm - 30,- Eur Kontakt .
Sada servitky Afrika 4 ks + jarné veľkonočné a iné 9 kus
DARUJEM k nakupu v hodnote min. 4 eurá z mojich inzerátov alebo Predám sadu servítok Afrika 4ks plus jarné veľkonočné kvetinové a iné. vhodné na dekupáž (decoupage) alebo iné kreatívne tvorenie. Spolu 2 eura alebo po kusoch 15 centov za kus. Africké zvieratá - žirafa slon leopard: 30 centov kus. V prípade záujmu mi prosím volajte. Nepíšte mi SMS, ďakujem. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno Vás niečo zaujme aj niečo iné a ušetríte na poštovnom.
Lesklé pokémon karty - cena rôzna
Karty boli kupované v Dráčiku, brlohu. Uvedená cena je za jednu sadu, ktorá je na fotke. Predávam ich iba tak, ako sú odfotené. Nemiešam, na kusy nepredávam, tak to prosím rešpektujte, lebo na také otázky nereagujem z časového hľadiska. Ďakujem za pochopenie. Stačí napísať číslo fotky z ktorej chcete kartičky. Ďakujem za pochopenie. Uvedená cena je za kartičky na jednej fotke. Neboli hrané, máme ich duplicitne. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, mám v ponuke aj iné kartičky pokémon. Na fotke 1 je 21 ks kariet, cena 28,00 eur za sadu. Na fotke 2 je 21 ks kariet, cena 23,00 eur za sadu.
Predám 2ks pivných pohárov Corgoň
Predám 2ks pivných pohárov Corgoň, výška poháru 25cm.
Predám zbierku pivových pohárov CZ SK 200ks
Zdravím predám svoju zbierku pivových pohárov CZ a SK cca 200 ks. V prípade záujmu fotky pošlem alebo osobne sa môžte prísť kuknút. Vhodné pre začinajúceho zberateľa ale aj pokročilého :) Pilsner Urquell Šariš Staropramen Kozel a pod. Na cene sa dohodneme :) Ak by bol záujem písať len email číslo vymyslené.
zbierka pivných poharov
Predám veĺkú zbierku pivových pohárov, krígle, štucky, pollitráky, duplaky, maasy, trojdecáky, hrubé tenké, ani sa mi všetky nevojdú do fotiek. Cena spolu 450 eur. Trnava