bazár, predaj, inzercia, predám

Sadzac cesnaku a cibule

Kategória: Ostatné

Ponúkam sadzac troj riadkovi cesnaku a cibule
Sadzac cesnaku a cibule
Podobné inzeráty
vrecká na uskladnenie zeleniny/pečiva
Predám bavlnené vrecká na uskladnenie chleba/pečiva a zeleniny - zemiakov, cibule a cesnaku. Vrecká sú priedušné, takže uskladnená zelenina a pečivo zostanú čerstvé. Bez poškodenia. Viac info v maily.
sekáčik na cibuľu, cesnak, bylinky, zeleninu,ovocie Tupperwa
skladom sekáčik - Tornádo od Tupperware, 39,90€ Vhodný na sekanie cibule, cesnaku, byliniek, ovocia či zeleniny, na ovocné pyré pre detičky, na pomazánky - tuniakovú, syrovú, šunkovú, vajcovú, avokádovú, cícerovú, atď..
Kráčajúca cibuľa
Kráčajúca alebo poschodová cibuľa je u nás málo známa avšak pestovali ju už naše prastaré babičky Je to veľmi vďačná cibuľa ktorú zasadíte a budete ju mať v záhrade približne 7 rokov Stačí keď na jar vystriháte suché vňate a ona sa sama množí ,kráča vám po záhrade - jedlé sú nielen cibule ale aj cibiky a aj plody teda pacibuľky Stačí keď ich zasadíte na jeseň na vzdialenosť 20cm oni začnú klíčiť už pod snehom a skoro na jar máte mladú cibuľku Keď vykvitne na konci sa vytvorí ružica pacibuliek a pod ťažkou váhou pacibuliek sa ohne celý ston a pacibuľky sa tak dostanú do zeme kde za klíčia a samé vyrastú z nich nové rastliny, nové cibule a cibuľa tak kráča po vašej záhrade Bežne v obchodoch ju nedostať avšak v poslednom čase sa dostáva jej pestovanie veľmi do popredia táto cibuľa pripomína šalotku cibuľku ktorá vyrastá v trsoch cena je za 1 ks cibuľky+ pošta Odporúčam minimálny odber 5ks
Domáce slané torty, obložené chlebíčky, studené misy
Ponúkam vám výrobu domácich slaných toriet. Hmotnosť torty sa pohybuje od 3,5 kila do 5 kg podľa jednotlivých poschodí (korpus je z kvaskoveho pečiva). Torta je plnená domácimi natierkami (maslo, syrokrem, horčica..) poprípade podľa požiadaviek môžem vyrobiť nátierky aj z tvarohu, cesnaku, bryndze, droždia.. Nepoužívam margarín ani iné natierkove masla. Ako ozdoby preferujem viac druhov zeleniny (paprika, paradajka, olivy, reďkovky, uhorky ) ci ovocie najmä hrozno. Taktiež zdobim aj varenými vajíčkami, ktoré sú z domáceho chovu. Používam kvalitný tvrdý zrejuci syr, kvalitnú šunku a viac druhov suchej salámy vďaka čomu sú torty svieže a chutné. Ak máte záujem o viac fotiek, pošlem vám do mailu. Poprípade ma môžete kontaktovať aj telefonicky. Ponuka platí pre okresy Martin, Turčianske Teplice, Ružomberok, Žilina. Výrobe slaných toriet sa venujem už niekoľko rokov (najmä rodinné oslavy, akcie). Ponúkam aj obložené chlebíčky, studené slané misy, párty boxy, jednohubky na rôzne príležistosti.
predaj cesnaku
Predám cesnak 1 kg 6 eur. Zašlem aj dobierkou.