bazár, predaj, inzercia, predám

Salomon X-Chase Mid GTX

Kategória: Turistika, horolezectvo

1x obuté
PC 169€
Veľkosť 37 a 1/3

-turistická obuv SALOMON X-Chase Mid GTX® má GORE-TEX® membránu, ktorá ponúka maximálnu ochranu a priedušnosť, podrážku Contagrip®, rýchlošnurovanie QuickLace™, systém Agile Chassis™. Vyberateľná OrthoLite® stielka kombinuje špecifickú penu OrthoLite® a pätnú EVA časť (vložka sa prispôsobí chodidlu a zaistí suché a zdravé prostredie). Obuv SALOMON X-Chase Mid GTX® má aj systém Sensifit™, ktorý dodáva pohodlie, presne obopne a ochráni nohu, vodotesnú konštrukciu.
Salomon X-Chase Mid GTX
Podobné inzeráty
nove damske Gore-Tex topanky Salomon X Ultra vel. UK 5,5
Predam tieto uplne nove nikdy nepouzite damske Gore-Tex topanky Salomon X Ultra Mid GTX vo velkosti UK 5.5, EUR 38 2/3, US 7 - dlzka vnutornej vyberatelnej vlozky je 25.5 cm, staci si premerat nejaku svoju a porovnat. Poslem aj na dobierku kdekolvek v ramci SR, postovne s dobierkou je uz zahrnute v cene. Viac info: Recenzia:
Salewa MTN Trainer Mid GTX - 36 EU - dámske, ružovo čierne
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa MTN Trainer Mid GTX - farba - "modrý oceán" - veľkosť: 36 EU / 22.5 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 119 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu Topánky Mountain Trainer MID GTX snovým dizajnom sú ľahké vysokohorské trekové topánky z robustnej semišovej kože a tkaniny s nepremokavou a priedušnou membránou GORE-TEX. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu flexibilitu a zvýšené pohodlie pri stúpaní a klesaní pri vysokohorskej pešej turistike v zmiešanom a technickom teréne. Mountain Trainer Mid GTX majú novú medzipodošvu s technológiou Bilight, ktorá je ergonomicky tvarovaná na nohu a poskytuje celodenné pohodlie na dlhšie túry. Pri členku je systém Flex Collar, ktorý umožňuje prirodzený pohyb a prispôsobivosť pri zostupoch pre lepšie pohodlie, aj keď nesiete ťažký náklad.Jej Vibram Wrapping Thread Combi (WTC) podrážka má agresívny dezén, ktorý dáva dobrú trakciu, ale napriek tomu poskytuje prirodzený pocit a dobrú priľnavosť na skale. Patentovaný 3F System poskytuje flexibilitu, podporu a od prvého dňa nosenia. Okrem toho membrána GORE-TEX Performance Comfort prináša optimálny komfort aj pri zmene počasia. Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.
Salewa MTN Trainer Mid GTX - zeleno čierne 39 EU
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa MTN Trainer Mid GTX - farba - "modrý oceán" - veľkosť: 39 EU / 25 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 129 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu Topánky Mountain Trainer MID GTX snovým dizajnom sú ľahké vysokohorské trekové topánky z robustnej semišovej kože a tkaniny s nepremokavou a priedušnou membránou GORE-TEX. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu flexibilitu a zvýšené pohodlie pri stúpaní a klesaní pri vysokohorskej pešej turistike v zmiešanom a technickom teréne. Mountain Trainer Mid GTX majú novú medzipodošvu s technológiou Bilight, ktorá je ergonomicky tvarovaná na nohu a poskytuje celodenné pohodlie na dlhšie túry. Pri členku je systém Flex Collar, ktorý umožňuje prirodzený pohyb a prispôsobivosť pri zostupoch pre lepšie pohodlie, aj keď nesiete ťažký náklad.Jej Vibram Wrapping Thread Combi (WTC) podrážka má agresívny dezén, ktorý dáva dobrú trakciu, ale napriek tomu poskytuje prirodzený pocit a dobrú priľnavosť na skale. Patentovaný 3F System poskytuje flexibilitu, podporu a od prvého dňa nosenia. Okrem toho membrána GORE-TEX Performance Comfort prináša optimálny komfort aj pri zmene počasia. Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.
Salewa MTN Trainer Mid GTX - dámske, ružovo čierne 39 EU
Nové, nenosené s visačkami v krabici (kupované v DE) Salewa MTN Trainer Mid GTX - veľkosť: 39 EU / 25 cm - membrána Gore-Tex® Performance Comfort - podrážka Vibram® CENA: 129 € - najlepšie osobne v BA - Rača, prípadne zašlem na dobierku + 5 € - ponuka platí do zmazania inzerátu Topánky Mountain Trainer MID GTX snovým dizajnom sú ľahké vysokohorské trekové topánky z robustnej semišovej kože a tkaniny s nepremokavou a priedušnou membránou GORE-TEX. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu flexibilitu a zvýšené pohodlie pri stúpaní a klesaní pri vysokohorskej pešej turistike v zmiešanom a technickom teréne. Mountain Trainer Mid GTX majú novú medzipodošvu s technológiou Bilight, ktorá je ergonomicky tvarovaná na nohu a poskytuje celodenné pohodlie na dlhšie túry. Pri členku je systém Flex Collar, ktorý umožňuje prirodzený pohyb a prispôsobivosť pri zostupoch pre lepšie pohodlie, aj keď nesiete ťažký náklad.Jej Vibram Wrapping Thread Combi (WTC) podrážka má agresívny dezén, ktorý dáva dobrú trakciu, ale napriek tomu poskytuje prirodzený pocit a dobrú priľnavosť na skale. Patentovaný 3F System poskytuje flexibilitu, podporu a od prvého dňa nosenia. Okrem toho membrána GORE-TEX Performance Comfort prináša optimálny komfort aj pri zmene počasia. Ako vybrať veľkosť Výber správnej veľkosti je kľúčový pri nákupe turistickej obuvi. Veľkosti sa u jednotlivých výrobkoch môžu líšiť. Bohužiaľ neexistuje jednotná veľkostná tabuľka. Z tohto dôvodu je najlepšie riadiť sa podľa rozmerov v cm. Treková/turistická obuv by mala byť o cca 0,5 až 1cm väčšia (po celodennom pochode sa vždy každému noha o trošku zväčší). Príklad: pokiaľ teda nameriate chodidlo 26 cm, mali by ste zvoliť veľkosť 41 1/3. Odporúčame však vyberať obuv o cca 0,5cm väčšiu. V tomto prípade teda veľkosť 42 EU (26,5cm). Poprípade sa riaďte s už Vami osvedčenou veľkosťou u danej značky.
ADIDAS TERREX MID GTX K BC0597 Pôvodná cena:99,95EUR
Predám ADIDAS TERREX MID GTX K BC0597 č.34 kód výrobku:BC0597 Pôvodná cena:99,95EUR (poškodenie na ľavej teniske z vnútornej strany viď foto č.2) Treková členková obuv Adidas pre pohyb v teréne. Rychlé a náročné túry. Tyto outdoorové boty adidas jsou vybaveny zipem a rychlým šněrováním pro snadné nazouvání. Vodotěsná membrána GORE-TEX udržuje nohy v suchu a podešev CONTINENTAL poskytuje optimální přilnavost na všech druzích povrchu. Středně vysoká obuv zpevní kotník a umožní překonat každou překážku. Vyrazte do hor v této jedinečné obuvi! Terrex Mid GTX K je športovo riešená obuv adidas vo vyššom kontíkovém strihu, ktorá sa hodí najmä na outdoorové aktivity. Vďaka pevnej TRAXION podrážke obuv zaistí maximálny grip do všetkých smerov. Iste oceníte odolnejšie zvršok, ktorý je navyše priedušný. Fialová farba je doplnená o tri pruhy po stranách. Pevná medzipodrážka a podošva s gripy pre lepšie zmenu smeru. Vhodné na outdoorové vyžitie. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019)
ALP TRAINER2 SALEWA MID GTX Gree PC:220EUR Turistická obuv
Predám SALEWA ALP TRAINER 2 Mid GTX Green č.44 1/2 Pôvodná cena:220EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Polovysoká pánska turistická obuv Salewa MS Alp Trainer 2 Mid GTX je pohodlnou voľbou na stredne náročné túry do hôr. Model Alp Trainer je vďaka membráne Gore Tex Extended Comfort priedušný a vodeodolný zároveň. Povrch topánok tvorí brúsená koža s robustnejším okrajom pre väčšiu odolnosť v rozmanitom kamenistom teréne. Podrážka Vibram® Hike Approach ponúka výbornú trakciu na každom povrchu. O stabilitu chodila sa postará systém 3F umiestnený v oblasti členku. Topánka je vhodná hlavne do teplejších podmienok vďaka nezateplenej konštrukcii, výbornej priedušnosti a nízkej hmotnosti. materiál: 1.6–1.8 mm brúsená koža vodeodolná membrána GORE-TEX® Extended Comfort dobrá priedušnosť 3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku z MFF footbed - patentovaný systém vnútornej stielky, umožňujúci individuálne prispôsobenie podľa tvaru nohy Climbing lacing - rozšírené šnurovanie smerom do špičky pre väčší komfort podrážka: Vibram® Hike Approach Hmotnosť: 555g