bazár, predaj, inzercia, predám

Salomon XDR 88 Ti 18/19 179cm All mountain/Freeride

Kategória: Lyžovanie

Predám tieto All mountain / Freeride zjazdové lyže.
Dĺžka 179 cm - vhodné pre osoby vysoké 175 až 190 cm
Komplet s viazaním WARDEN MNC 13 DEMO.
Ide o modelový rok 18/19 - jazdené dohromady 8x
Vhodné na všetky druhy zjazdoviek a rôzne štýly lyžovania.
Majú bežné známky používania.
Lyže boli servisované pre sezónou 19/20 a mnou jazdené tento rok len 3x.
Ideálne osobné prevzatie.
Pri vážnom zaujme viem doviezť do TT, BA

Pôvodná cena 820€
Len vážny záujem, cena pevná - prosím volať, na SMS nereagujem

Salomon XDR 88 Ti 18/19 179cm All mountain/Freeride
Podobné inzeráty
CROC ALL MOUNTAIN 77 blue 2019 TOP stav
Použité lyže CROC ALL MOUNTAIN 77 blue 2019, woodcore, titan, carbon, handmade AUT + Marker Griffon 13 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190161 Rádius a dĺžka: 14 (159cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 122-77-107 (159cm); Pôvodná cena: 480€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Zjazdové lyže Croc All Mountain 77 Blue All Mountain 77 Blue je lyža pre rôzne terény. Či už lyžujete na čerstvom prašane alebo na zjazdovke All Mountain 77 Blue je vždy všestranná.
SALOMON QST106 L-181cm Freeride  PC:550EUR Lyže
Predám zánovné lyže SALOMON QST106 L-181cm Pôvodná cena:550Eur EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Lyže Salomon QST 106 sú pripravené tou najlepšou technológiou a tými najvýnimočnejšími materiálmi, aby ponúkli maximálnu stabilitu, silu, mäkkosť, presnosť a vynikajúcu priľnavosť, takže sa ľahko prešmyknete po mäkkom, prašnom alebo tvrdom snehu. Kompletná sendvičová konštrukcia bočníc poskytuje skvelú priľnavosť, stabilitu a hladký kontakt so snehom, a to aj vďaka gumám Pulse Pads na okrajoch. All Terrain 2.0 Rocker uľahčuje obraty, pretože chvost je vyvýšený a má oblúk pod chodidlom. Tieto lyže pre freeride boli navrhnuté s vrstvou C/FX, ktorá poskytuje veľkú silu, a s technológiou Cork Damplifier budete mať potrebné odpruženie pri zákrutách a pádoch. Hmotnosť je nízka vďaka jadru z topoľového dreva a vďaka chrániču chvosta môže vydržať dlhšie. Lyže Salomon QST 106 sú pripravené tou najlepšou technológiou a tými najvýnimočnejšími materiálmi, aby ponúkli maximálnu stabilitu, silu, mäkkosť, presnosť a vynikajúcu priľnavosť, takže sa ľahko prešmyknete po mäkkom, prašnom alebo tvrdom snehu. Kompletná sendvičová konštrukcia bočníc poskytuje skvelú priľnavosť, stabilitu a hladký kontakt so snehom, a to aj vďaka gumám Pulse Pads na okrajoch. All Terrain 2.0 Rocker uľahčuje obraty, pretože chvost je vyvýšený a má oblúk pod chodidlom. Tieto lyže pre freeride boli navrhnuté s vrstvou C/FX, ktorá poskytuje veľkú silu, a s technológiou Cork Damplifier budete mať potrebné odpruženie pri zákrutách a pádoch. Hmotnosť je nízka vďaka jadru z topoľového dreva a vďaka chrániču chvosta môže vydržať dlhšie. Prášok pripravený celý deň so spoľahlivosťou na zjazdovke.
156 cmATOMIC VANTAGE X 75 Cti 2018
Použité lyže ATOMIC VANTAGE X 75 Cti 2018 light woodcore, AM rocker, BLUE + Atomic XT 12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1084 Rádius a dĺžka: 13 (156cm); Parametre: 119-75-102 (156cm) Pôvodná cena: 630€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Atomic Vantage X 75 sú all mountain lyže pre športových lyžiarov v inovatívnom dizajne. Lyže využijete na upravených zjazdovkách a vďaka širšiemu stredu aj v čerstvom prašane. Vďaka All mountain rockeru sa lyže ľahko ovládajú i v hlbšom snehu. Nová technológia Exo profile uberá 20% váhy lyží. Lyže sú perfektné na zjazdovke, ale sú pripravené aj do horších snehových podmienok. technológie: All Moutain Rocker Exo profile power woodcore firewall Carbon Tank Mesh Terén All mountain Rocker/Camber ALL MOUNTAIN ROCKER 10/90/0 Jadro Power Woodcore
ATOMIC VANTAGE X 83 Cti 2018
Použité lyže ATOMIC VANTAGE X 83 Cti 2018, POWER woodcore, CARBON TANK mesh,TITANIUM, AM rocker + ATOMIC WARDEN 13 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1087 Rádius a dĺžka: 15,6 (168cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 124-83-109,5 (168cm) Pôvodná cena: 769€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Nový Atomic Vantage X 83 CTI sú najširšie lyže v ľahkej rade Vantage X, ktoré ponúkajú perfektnú kombináciu výkonu a obratnosti. Ide o nástupcu populárneho Nomad Crimson Ti. Lyže sa hodia pre all-mountain lyžiarov, ktorí radi trávia väčšinu času na zjazdovke, ale občas zavítajú aj mimo nej. Všestrannosti sa dosiahlo ľahšou, pevnejšou konštrukciou Vantage S technológiou Carbon Tank Mesh. Lyže sú užšie a maju športovejší tvar, ideálny pre carving na tvrdšom snehu. Drevené jadro vystužené technológiou Titanium Backbone 2.0 a extra Firewall zaisťuje pevné držanie hrany. Tento typ je dodávaný s viazaním Warden MNC 13. Technológie: All Mountain Rocker Carbon Tank Mesh Titanium Backbone 2.0 Exo Profile firewall power Woodcore Technické parametry Terén All mountain Rocker/Camber All Mountain Rocker 10/90/0 Jadro Titanium Backbone 2.0, Power Woodcore
130 cm použité detské lyže SALOMON QST LUX JR
Lyže sú použité v dobrom stave bez závad, s nastaviteľným viazaním na všetky veľkosti. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LY221572 Výrobca:SALOMON Viazanie:Salomon Ezytrak 5 Pre koho:Detské / Juniorské Typ lyží:Slalomky / All mountain / All round Typ lyžiara:Začiatočník / Rekreačný / Pokročilý Dĺžka lyží:130cm/11m radius Juniorské zjazdové lyže Salomon QST Lux Jr sú určené predovšetkým pre mladých lyžiarov a lyžiarky, ktorí chcú zdokonaľovať svoje zručnosti na svahu. Vďaka kompozitovému jadru sú vhodné pre začínajúcich a mierne pokročilých lyžiarov. All-terrain Rocker 2.0 umožňuje vykrojenie plynulého oblúka, vďaka nemu je lyža ľahko ovládateľná a presná. Vysoká stabilita v kombinácii s vysokou manévrovateľnosťou je umožnená vďaka jednovrstvovej konštrukcii Monocoque. Deti ocenia najmä technológiu EasyFlex, ktorá umožňuje ľahšiu točivosť lyže s použitím menšieho úsilia. Samozrejmosťou je ochrana špičky i päty lyže.
Lyže Dynastar Legend Sultan 85, 184cm
Predám párkrát použité lyže + viazana Dynastar freeride 120 din, vid foto. Bohužial ich nevyužívam.Lyže Dynastar Legend Sultan 85: All mountain/freeride Legend Series prináša to najlepšie, čo Dynastar môže ponúknuť pokročilým a skúseným lyžiarom, ktorí požadujú najvýkonnejšie all mountain lyže na trhu. Lyže Dynastar Legend Sultan 85 kombinujú širokú a stabilnú platformu s hlbokým vykrojením a sendvičovou konštrukciou drevo/titán, aby poskytli neuveriteľný lyžiarsky zážitok pre vášnivých terénnych lyžiarov, ktorí chcú jednu lyžu bez kompromisov pre upravovateľov, surovosť a všetko medzi tým.