bazár, predaj, inzercia, predám

Samonosná brána

Kategória: Dvere, brány

Samonosná brána otvor 4x 1.8m
Celková dĺžka 5.7m šírka 0.1m
Samonosná brána
Podobné inzeráty
Samonosná brána , posuvná brána. Kované ploty a brány
Zdravím.na predaj samonosná brána.nová.moznost výberu vlastnej výplne. Rôzne povrchové úpravy pieskovanie pozinkovanie lakovanie.montáž a dovoz dohodou celá SR.Ďalej ponúkam výrobu zábradlí,kované brány a ploty podľa vášho výberu a požiadaviek. Zákazkové zváranie za bezkonkurenčné ceny.Viac info telefonicky.
garazova , brana,  garaž ,plastove dvere ,okna plastove
sekčne garažove brana zlaty dub po demontaži vo dobrom stave malo používane namontovane v garažovom dome do otvoru cca š240x225 HORMAN 580e/ks s motorom a dialkovym . brana velka vyklopna brana pozinkovana rozmer cca v. 2,20x š.4,50 180e e aj s motorom /. da sa viužit ako plot posuvna brana atd . /okna dvere pozri ......... viac po telefone ,dohoda len volat 8-do 20 tej max sms zavolam , na spravy a mail nedopisujem !!
Posuvná brána,bránička
Posuvná samonosná brána 4000x1700,antracit
Samonosná posuvná kovaná brána
Predám používanú samonosnú posuvnú kovanú bránu. Určená pre šírku otvoru brány cca 295cm (291-307cm). Žiarovo pozinkovaná a v trvácnej čiernej farbe. Výška brány 153cm. V cene sú aj dva koníky, 2x doraz, horné vodiace koliesko a čidlo (vysielač+prijímač). Otvára sa doľava pri pohľade z ulice. Samostatne na predaj aj pohon Nice s ovládačom za 200€. Samostatne na predaj aj jeden diel plotovej výplne (199x109cm) v rovnakom dizajne ako brána, tiež žiarovo pozinkovaná, za 150€. K odvozu pripravené v obci Kvetoslavov (pri Šamoríne). Kontakt: (9-20h).
nova alutech brana 5x2.25
alutech garazova brana nova skladom Alutech garazova brana Prestige panel 45mm, nerezove prislusentvo ‼️ pre otvor sirka 5000 x vyska 2250 farba ANTRACIT RAL7016 nie folia ako ine lacne brany ! ale farba ! presne podla technickeho foto. nova brana. mozna doprava i montaz po dohode. no montaz zvladnete sam, priložený obrázkový manual v baleni. v cene i motor Alutech ! viac info jedna sa o vysoko kvalitne Alutech brany zaruka na branu 10 rokov ! zaruka proti korózii 12rokov !
garazova brana nova alutech
alutech garazova brana nova skladom Alutech garazova brana Prestige panel 45mm, nerezove prislusentvo ‼️ pre otvor sirka 3000 x vyska 2250 farba ANTRACIT RAL7016 nie folia ako ine lacne brany ! ale farba ! presne podla technickeho foto. nova brana. mozna doprava i montaz po dohode. no montaz zvladnete sam, priložený obrázkový manual v baleni. v cene i motor Alutech ! viac info jedna sa o vysoko kvalitne Alutech brany zaruka na branu 24mesiacov ! zaruka proti korózii 12rokov !