bazár, predaj, inzercia, predám

Samostmievacia zvaracia kukla

Kategória: Náradie

solarna zvaracia kukla maska možnost nastavenia stmievania.
Samostmievacia zvaracia kukla
Podobné inzeráty
Samostmievacia zváracia maska , kukla , prilba , helma -nová
Inzerát platí do zmazania. tel. zváračská samostmievacia zváracia kukla, maska so solárnym dobíjaním vhodná na zváranie aj brúsenie. Náhradné vonkajšie aj vnútorné sklo. Dá sa použiť na všetky TIG, MMA, MAG, MIG zváranie aj na rezanie a brúsenie karbobrúskou. Prilba je vyrobená z vysoko odolného polymérového materiálu. stupeň ochrany v jasnom stave: DIN 4 Stupeň ochrany v tmavom stave: nastaviteľný od 9 do 13 DIN norma: EN379 1/2/1, EN175 zorné pole: 92,5 mm x 42,5 mm doba odozvy: 1/10000 sek. doba odozvy z tmavej na svetlú: 0,1 až 1,2 sek . Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,4€ balík na adresu 5,4€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,2€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,2€ POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)
Zváračská kukla/ samostmievacia
Predávame zváračskú kuklu -foto ilustračné - úplne nová - samostmievacia - komplet balenie - krabica Zváračská kukla s filtrom automatického stmievania, bez ktorej sa pri zváraní nezaobídete. Je vhodná na zváranie všetkými metódami pomocou elektrického oblúka: - s obalenou elektródou MMA - s poloautomatickým plynovým štítom MIG-MAG a TIG - s nízkym prúdom (20A) TIG(-) zvaracska_maska(12)400x300 FILTER AUTOMATICKÉHO STMIEVANIA V kazete filtra sú 2 foto senzory - automaticky identifikujú začiatok zvárania a aktivujú funkciu samostmievania. Po ukončení zvárania sa filter kukly automaticky zosvetlí.
zvaracia kukla samostmievacia
predam samostmievaciu zvaraciu kuklu.
Kukla samostmievacia
Predám samostmievaciu zváračskú kuklu Nepouživaná – zabalená v krabici Zdroj: Lítiová batéria + solárna energia Stupeň ochrany v jasnom stave: DIN 4-5 Stupeň ochrany v zatemnenom stave: DIN 9-13 Plocha zorného pola: 92x42 mm Veľkosť rámu: 110x90x10mm Čas zmeny svetelnej odozvy: 1/30000 s / Nastavenie citlivosti Čas obnovenia/odozvy: 0.15-0.4s Pracovná teplota: -15 ℃ ~ 65 ℃ Automatické nabíjanie Materiál masky: PA / PP Senzor zvárania oblúkom: 2 Ochranný stupeň UV / externý: DIN 16 Okrem toho sa prilba používa ako ochranný štít tým, že počas brúsenia nestmavne. 0,48kg Certifik. bezpečnosti : CE Poslem aj na dobierku
Predám zváračku invertor GAMA Omicron 166
Predám invertorovú zváračku GAMA 166 od českého výrobcu Omicron. Stav novej zváračky. Absolútne nevyužitá, má odzvárané asi 5 elektród. Dáva k nej kufor, novú samostmievaciu kuklu...Je určená na zváranie obalovanou elektródou (MMA). jeden z najpredávanejších zváracích invertorov možnosť zvárať TIG škrtom (LIFT TIG) funkcia HOT START – pre dokonalé zapálenie zváracieho oblúku funkcia ANTI STICK – zabraňuje prilepeniu zváracej elektródy možnosť nosiť ju na popruhu BALENIE OBSAHUJE: 1 ks - GAMA 166 Omicron 1 ks - Popruh na rameno 1 ks - Návod 1 pár - káble 3m Nejaké elektródy Kladivko Nová samostmievacia kukla Kufor na prenášanie, viď foto. Len odobný odber. Ďakujem.
Samostmievacia kukla
Predám novú kuklu(helmu) na zváranie s co2,MMA,TIG je to CZ výroba. Pošlem poštou