bazár, predaj, inzercia, predám

Samsung diaľkové ovládanie Mini systém

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám skoro nové diaľkové ovládanie k miniveži Samsung
Samsung  diaľkové ovládanie Mini systém
Podobné inzeráty
Predám Philips MZ-7 mini HI-FI systém
Predám plne funkčný Philips MZ-7 mini HI-FI systém.Bez známok poškodenia, v perfektnom stave, ako nový. Podrobnejšie info:
Radiomagnetofon-Mini HIFI.
Predam Aiwa XR-M99 Aiwa- Mini HIFI /Najvyssi model v rade-XR!Made in japan /cena v roku 1999- 699€/+org dialkove ovladanie+org sietky na repro+servisny manual+navod na obsluhu!V ponuke-velmi pekny mini system od kvalitnej znacky -AIWA-vyrobene este -made in japan !Drevene-repro!Radio pekne ladi FM-STEREO.Kazetova mechanika plne funkcna.CD mechanika tiez plne funkcna!SURROUND,BBE SYSTEM,T-BASS..pekny zvukovy prejav. Pekne modre podsvietenie!Pekny a vzacny kusok do zbierky !
SHARP CD-C500Z, diaľkové, midi stereo systém
predám tento poctivý stereo midi systém Sharp/ niečo medzi midi a mini-v/š/h-31/27/30 cm, váha necelých 8 kg/. Celý systém bol prečistený, premeraný, ošetrený, nakonzervovaný, dlho testovaný. Výmena hnacích remienkov na kazetových mechanikách, demagnetizované hlavy, ako aj celá páskova dráha, dolby NR, mechanické prepínanie typu pásu, pravá mechanika autoreverz, 6-CD menič prehráva aj napálené cd, tuner FM, MV, SW1, SW2, v pásme FM ladí veľmi dobre. 2x5-pásmový equalizer, streo-váha, X-bas, AUX na pripojenie iných zariadení,...., ešte poctivý Japonec s vynikajúcim zvukovým prejavom a vysokým výkonom. Možnosť pripojiť mikrofón na karaoke mixing. Originálne diaľkové tiež plnofunkčné, vyčistené, ošetrené. Predávam samotný systém s diaľkovým ovládačom. Kontakt cez formulár, telefonicky. Na sms nereagujem. Kuk na ostatné moje ponuky.
SONY CHC-CL1 micro Hi-Fi system, veľmi zachovalý
Predám vysoko výkonný mikro Hi-Fi systém hornej modelovej rady od Japonského SONY CHC-CL1 s perfektne hrajúcimi dvojpásmovými regálovými bedňami, diaľkovým ovládaním, anténou a káblami. Táto kompaktná mini Hi-Fi veža v prvom rade upúta pozornosť okrem štýlového dizajnu aj veľmi pekným zvukom bohatým na celé frekvenčné spektrum. Reproduktory sú v DTD dreve s 1cm mohutnými stenami,nie plast. Výkon reprobedien je 90dB/2,83V/1m a príkon 2x60W pri 6 Ohmov čo je približne výkon zosilovača audiosystému. Výkon akustického tlaku dostatočne hlasito ozvučí aj väčšiu obývačku rodinného domu. Zosilovač je tranzistorový S-MASTER. Aktívny LED displej má oranžové podsvietenie s nastaviteľnou intenzitou stmievania. Má zabudovaný aj naozaj slušne hrajúci magnetofón rekordér s AUTO REVERSE a Dolby NR, FM tuner s plnou podporou RDS, radiotext, CD prehavač s CD TEXT, a zásobníkom na 3 disky, CD sa vkladajú cez šuflík ktorý si ich zoraďuje do priečinkov, (rovnakým príncipom ako má mechanika autorádio s CD/DVD/BD meničom,.. kde ich berie motorizovaný servo systém, teda všetko ide plne elektronicky motormi riadené. Motory sú tiché. Predzosilovacia časť má dynamický BASS BOOST, GROOVE, DBFB, 12 predvolieb zvukových režimov počúvania, analógový ekvalízer s korekciami basov a výšok +/- 6dB a rôzne voliteľné DSP režimy. Vzadu má okrem výstupov na reprobedne, digitálny optický výstup a stereo RCA cinch vstup pre pripojenie ďalšieho hudobného zariadenia ako CD rekordér, MiniDisc, PC, TV, DVD či iné hudobné zariadenie,.. výstup na slúchatka je na čelnom paneli. Kvalitu spracovania a životnosť zariadenia netreba opisovať.Toto je mikrosystém ktorý si kupujete na dlhé roky, nie na chvlu ako tie čínske 20 dg vážiace predražene plastové odpadky v NAJ elektrošrotoch.Ale komu sa zdá 150 eur priveľa za "malú vežu" tak treba zaloviť v iných vodách: NAJ elektrošrot, Okey, Datart a podobné obľúbené destnácie tých najväčších vývozcov najväčšieho odpadu z Číny. Bližšie info na tel. alebo mailom. Cena v obchode bola 330 eur. Rozmerovo kompaktný, a zvukovo je tento stroj na vyššej úrovni.Nieje to žiadna "empetrójkova" rároha. Nie vždy to čo je malé, nemôže hrať dobre a výkonne.To tvrdí aj Francúzky Devialet :) Ak máte hudobné cítenie, tak zvuk tohto malého zázraku Vás chytí za srdce. V cene 150 eur je mikro Hi-Fi systém SONY, 2x dvojpásmové basreflexové reprobedne, diaľkové ovládanie a káble
SONY MHC-BX3 nový dopredajový kus (záruka 2 roky)
Predám kompaktný Hi-Fi systém SONY MHC-BX3 kategórie mini, s dvoma originál reprobedňami a diaľkovým ovládaním. Veža je v absolútne perfektnom stave nového kusu, jedná sa o nový dopredajový tovar bez akýchkloľvek náznakov používania. Je po odbornej kompletnej servisnej prehliadke, teda ručím za stav ako z továrne. Tento mini Hi-Fi systém z hladiska zvukovej interpretácie a výkonu akustického tlaku 92dB/W/m s výkonom zosilovača 2x80W RMS prevyšuje očakávania aj náročnejšieho poslucháča, kvalitou hudobným prednesom, krásne vyváženým bohatým stereo zvukom s celkovým výkonom 115dB postačujúcim aj na ozvučenie do baru alebo väčšej miestnosti v rodinnom dome. Veža má 3x CD prehrávač s japonskou optikou SONY KSS, nastaviteľný 6 pásmový equalizér so 4 pamäťami vlastného nastavenia zvuku, funkcie KARAOKE, vstup na mikrofón, FM tuner s automatickým ladením a pamäťou pre 15 staníc a plnou podporou RDS/EON/PTY, 2x kazetový rekordér s Full Logic ovládaním, teda plne elektronické, Dolby NR, DBFB, dynamické zvýraznenie basov GROOVE, LOOP, AUX vstup pre pripojenie akéhokoľvek zvukového zdroja, externý hudobný prehrávač, MiniDisc, DAT, iPod,TV, DVD a veľký, naozaj veľký farebný VTD displej,.. Bližšie info e-mailom alebo telefonicky. V tejto cenovej ponuke jednoducho naozaj nekúpite lepšie hrajúce stereo a už vôbec nie nové v obchode na tejto úrovni. Ručím za jej stav a funkčnosť záručnou dobou 2 rokov. Referencie a hodnotenia tohto modelu si môžte overiť aj u milovníkov kvalitného kompaktov alebo na zahraničných Vintage Audio stránkach. Poznajú tento model. Veža získala svojho času ocenenie 5 hviezdičiek v známom audiofilskom časopise STEREO. Na porovnanie prikladám video v ktorom sa porovnáva táto veža s "novodobými" sračkami aké sa teraz dovážajú k nám na Slovensko od obchodníkov s vetrom a dažďom z Cíny. Hrá naozaj perfektne a jej zvuku nechýba "život" ani poriadny a pevný bas pre milovníkov hip-hopovej kultúry :) Cena je 180 Eur s 2 ročnou zárukou, prípadne cena vzájomnou dohodou ale bez záruky za komplet, t.j. Hi-Fi veža, diaľkové ovládanie, reprobedne, manuál v SK a kabeláž. Ručím za stav! Jedná sa o nový dopredajový a posledný kus v čiernom prevedení. (na foto je v striebornom, ale tá je už predaná)
PREDANÉ Predám diaľkové ovládanie Technics EUR64766
Predám originál diaľkové ovládanie Technics EUR64766, vhodné k CD playerom SL-P212A, SL-P222A, SL-P333 a SL-P555. Diaľkové ovládanie je v perfektnom stave, takmer akoby bolo práve vybraté z krabice, 100% funkčné. V takomto stave som žiadne iné nenašiel. Ospravedlňujem sa za fotografie v nižšej kvalite, povrch je taký lesklý, že som nedokázal spraviť ostré makro.