bazár, predaj, inzercia, predám

Samsung Gear S (SM-R750)

Kategória: Ostatné drobné

Predám inteligentné smart hodinky Samsung Gear S (SM-R750) ktoré sa už nedajú kúpiť.

Parametre produktu
AMOLED
2 palce
1 GHz
4 GB
67 g
GLONASS
Akcelerometer
Zabudovaný reproduktor


Samsung Gear S (SM-R750)
Podobné inzeráty
Nové remienky na Samsung
Nové kvalitné remienky na hodinky Samsung - 5.5. - 11:16 Nové remienky na hodinky Samsung. Sú z kvalitného silikónu, šírka remienka je 20 milimetrov a dĺžka 20 cm. Majú rýchhloupinaciu baretu. Zasielam aj poštou, cena je aj s poštovným pri platbe vopred. Sú vhodné pre hodinky Samsung: Gear S2 Gear sport Gear Classic Gear SM-R600 Gear SM-R732 a SM-R735 (ALE NIE JE vhodné pre Gear S2 SM-R720 a SM-R730) Galaxy Watch Active Galaxy Watch 42mm Galaxy Active 2 40 mm Galaxy Active 2 44 mm Už mám len modrú farbu
Samsung Gear VR
Predam okuliare Samsung Gear VR SM-R 324 . Boli naozaj min.pouzite . Bol to nie velmi vhodný darček ( cca 10x pouzite ) . Tak ako to je v balení aj s ovládaním a príslušenstvom . Sedi to pre samsung galaxy s6, s7 a s8.
Samsung Oculus Gear VR
Okuliare Samsung Gear VR pre virtuálnu realitu. Kompatibilné pre Samsung Galaxy Note5, S6 edge+, S6 alebo S6 edge, S7 alebo S7 edge. Pár krát použité, nepoškodené, funkčné.
Pánske hodinky Samsung Gear S3 Frontier
Predám pánske smart hodinky Samsung Gear S3 Frontier vo výbornom stave, displej bez škrabancov, kovový čierny náramok, vidieť na ňom mierne známky používania (viď fotka) , hodinky používané dokopy 1 rok. K hodinkách pribalená nabíjacia stanica (viď. fotka) Prosím kontaktovať cez email. Telefónne číslo je vymyslené.
Samsung hodinky Gear fit
Predam hodinky Gear fit v takme nepouzivanom stave,su ako nove.
Samsung Gear S3 Frontier
Predávam Smart hodiny Samsung, ktoré boli minimálne nosené,a nevyužívané z mojej strany.Hodiny ponúkam v originálnom balení z ochrannou fóliou,a celým príslušenstvom ktoré bolo pri kúpe,(Hodiny,nabíjačka,kábel,1x náhradný remienok) viac viditelne na fotkách.Viac info pri priamej komunikácii. Cenu je možno ešte upraviť pri dohode a rýchlom jednaní.