bazár, predaj, inzercia, predám

Sänger Rod Bag De Luxe 165cm

Kategória: Rybolov

Sänger Bag De Luxe 165

Rod Bag De Luxe je luxusnou verziou série tašiek na prúty Specitec.

Tri priestranné priehradky na prúty ponúkajú úložný priestor pre prúty namontovaných na cievkach. Model De Luxe má aj dve vonkajšie vrecká, kratšie na stojany na prúty a dlhšie na dáždnik, ako aj zasúvacie vrecko so suchým zipsom na podberáky.
Každá tyč môže byť tiež zaistená páskami na suchý zips, aby sa zabránilo jej skĺznutiu alebo odieraniu
Dvojité zipsy pre ľahké otváranie a zatváranie komôr
2 polstrované, dĺžkovo nastaviteľné, extra pevné ramenné popruhy
vyrobené z 600 D
3 veľké priehradky na prúty
2 vonkajšie vrecká pre ďalší úložný priestor

Materiál 600D polyester s vodoodpudivým záterom
Dĺžka: 165 cm
Rozmery: 165 x 28 x 34 cm

Cena: 30,-Eur

Marek
Bratislava
Sänger Rod Bag De Luxe 165cm
Podobné inzeráty
Taška Sänger UNICAT SECURITY CASE I
Predám UNI CAT Security Case II, vodotesná taška Sänger, na uloženie všetkého, čo je potrebné chrániť pred vlhkosťou, materiál: nepremokavá plachta, na všetky výlety loďou alebo za silného dažďa.Majú veľký hlavný priestor. Spodná časť vreciek je vyrobená z pevného a prirodzene nepremokavého plastu,, ktorý zabraňuje prenikaniu vlhkosti zdola alebo do nášho oblečenia. Vonkajšie rozmery : 45 x 32 x 30 cm Materiál: vysokovýkonná plachta nepremokavé (absolútne nepremokavé, nezabudnite nižšie) Ramenný popruh, držadlá Poštovné si hradí kupujúci.
Nove feeder udice
Predam nove Feeder pruty: Sanger High end picker 3.3m C.W. 80g - 30 Eur Sanger Pro-T picker 3m C.W. 10-60g - 30 Eur osobny odber mozny v Bratislave, Petrzalke pripadne poslem postou PROSIM KONTAKTOVAT MAILOM MAM AJ INE TYPY NOVYCH UDIC A NAVIJAKOV V BAZARI
Prívlačový prút SANGER Ultra Tec Spin - 2,70m  30-80g
Ponúkam na predaj Prívlačový prút značky SANGER určený na lov s ťažkými prívlačovými nástrahami, alebo na lov na živú či mŕtvu rybku. Vrhacia záťaž je až 80g. Špička pracuje dokonale a tuhý chrbát si poradí aj s naozaj veľkými dravcami. Tento dvojdielny prút vydrží neskutočne veľa. Cena nového prútu bola 30 eur...moja cena je 20 eur. Treba prísť pozrieť a vyskúšať. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Carp Zoom Quiver rod bag
Taska na udice a prilusenstvo CartpZoom Quiver rod bag Nova , nepouzita s orig, vysackami. 120x26x20cm
SET Rod Hutchinson Dream Maker+Fox FX13
Predam set 2ks Rod Hutchinson Dream Maker 12ft 3,50lb + 2ks Fox FX13 ako SET ! Pruty 2 x pri vode 99,5% stav Navijaky 1x pri vode 99,5% stav Moznost vymeny ,pruty najradsej za RH DM max do 3,00lb. Moznost vymeny, navijaky iba Baitruner a to Anaconda,Penn,Shimano. cena spolu vratane posty 640 evri cena pruty vratane posty 440 evri cena navijakov vratane P.240 evri - Predane!
Korda taškovina
Na predaj komplet taškovina značky korda. Korda Compac Rucksack 45 (stav ako nový) 75€ Korda coockware bag (stav mierne použitý) 45€ Korda utility bag (ako nový) 20€ Korda 3 rod holdall (nové ešte nerozbalené) 100€ Píšte na mail telefónne číslo už nepoužívam.