bazár, predaj, inzercia, predám

Santa Cruz Mini Cruiser

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predam tento mini cruiser Santa Cruz Flame Hand velmi malo jazdeny pre viac info a foto mail
Santa Cruz Mini Cruiser
Podobné inzeráty
Longboard GLOBE Chromantic Cruiser 33
Predam longboard znacky Globe v naozaj nadhernom designe. Stylovy mestsky cruiser, vhodny na cyklo cesty, lahsie zjazdy alebo na zabavne vozenie sa/presun po meste. Malo pouzivany, vynikajuci stav. Vyrobeny zo 7-vrtstvoveho javoroveho dreva. Loziska ABEC 7. Priemer koliecok 62mm s tvrdostou 83A prejdu lahko aj vacsie nerovnosti. Na vrchnej strane je neviditelny grip tape. Dlzka 84cm. Sirka 25cm. Cruiser ma jedinu chybycku krasy a to maly zarez na vrchnej strane, ked mi omylom narazil do zabradlia. Zvrchu nie je vidiet. Povodna cena 170eur. Osobny odber Bratislava.
Predám skateboard.
Píšte mi prosím na email. Osobný odber Nové Zámky a blízke okolie. Neodosielam kuriérom. Doska: Santa Cruz Vx 7.8'' Trucky: Independent Stg 11 (výška 5.5cm+) Ložiská: Bear Space Balls Abec7 Kolieska: Globe 52mm 101A Grip: Jessup
Rollerblade RB Cruiser 2021
Predám korčule Rollerblade RB Cruiser 2021 veľkosti 47 resp. 12 (31cm). Rollerblade RB 80 sú urban korčule ideálne pre všetkých a aj začínajúcich korčuliarov. Zapínanie je prostredníctvom klasických šnúrok a dvoch klipsní nad nartom a na členku. Papuča 5 star fit je komfortná a shock absorber stlmí nepríjemné otrasy. 243 mm dlhý rám je vyrobený z extrudovaného hliníka 6000 a 80mm kolieskami s ložiskami rollerblade SG7. Korčule som kupoval 07/2021 a sú jazdené iba jednu sezónu a tomu zodpovedá aj stav. Spolu s korčuľami predávam aj s kompletnou sadou chráničov značky Rollerblade a veľkosti XL a tašku na pohodlný prenos. Cena je za kompletnú sadu korčule, chrániče aj tašku.
Korčule veľ. 41 zealot cruiser
Korčule Zealot CRUISER s profilovaným hliníkovým rámom. Korčule sú osadené kolieskami s priemerom 80 mm/84 mm s tvrdosťou 82A a ložiskami ABEC 7. Jazdené jednu sezónu, žiadne viditeľné poškodenia. Pôvodná cena 60€ Možnosť osobného odberu ZV/BB alebo doručenie poštou.
Inline Kolieskové Korčule Cruiser-U8A, veľkosť 43 [AKO NOVÉ]
Predám Inline Korčule Cruiser-U8A, veľkosť 43. Sú ako nové, vyskúšal som ich len raz ale rýchlo som prišiel nato, že korčule niesú pre mňa :/ Zabalené v originálnej krabici, kupované v Sportisime. Mám k ním aj chrániče na zápästie. Cena nových je 66€, predávam za 50€ (aj spolu s chráničmi na zápästie).
Skateboard cruiser Holy Park Collection
Ponúkam na predaj '90 vintage skateboard cruiser Holy Park Collection. Jeden z prvých importov z Rakúska po 1989. Používaný. Funkčný. Kolieska, ložiská, tlmiče v poriadku. Materiál: drevo Dĺžka: 62 cm Šírka: 15 cm (v najširšom mieste) Kolieska: priemer 5 cm; šírka 5,5 cm