bazár, predaj, inzercia, predám

Saramonic Blink 500 B3 Lightning

Kategória: Ostatné

Predám klopový bedrôtový miktofón Saramonic Blink 500 B3 Lightning pre iPhone, prakticky nepoužívané
Saramonic Blink 500 B3 Lightning
Podobné inzeráty
Saramonic SR-M3
Predám kondenzátorový smerový mikrofón SARAMONIC SR-M3, s low cut filtrom, určený pre fotoaparáty a videokamery. Integrovaná pätica "Shock Mount" pre odizolovanie ruchov z fotoaparátu, zabezpečuje čistý zvuk. Frekvenčný rozsah od 75 Hz do 18 kHz. Shotgun smerový mikrofón Saramonic SR-M3 poskytuje spoľahlivý zvuk vo vysielacej Broadcast kvalite. Mikrofón SR-M3 je vybavený výstupom pre slúchadlá, takže môžete monitorovať zvuk aj v prípade, že váš fotoaparát tento výstup neobsahuje. Ďalší mikrofónny vstup 1.8 "(3,5 mm) umožňuje pripojiť druhý mikrofón. Ak má váš fotoaparát iba jeden mikrofónny vstup, tak SR-M3 umožní použiť dva. Môžete pripojiť klopový mikrofón (napr. Saramonic SR-XLM1) alebo ďalší Shotgun mikrofón, ako je Saramonic SR-PMIC1. SR-M3 je tiež vybavený boost prepínačom zosilnenia zvuku (+10 dB), ktorý vám umožní stlmiť hlučný predzosilňovač fotoaparátu, aby bolo možné zachytiť oveľa čistejší zvuk a nechať vyzdvihnúť zvuky z diaľky.
Predám redukcie / adaptere / káble  na Iphone, Samsung atď..
Predám redukcie / adaptére / káble / obaly / puzdra redukcie(Vstup-Výstup): C-C/jack Lightning- Lightning/jack C - USB USB -C Lightning - C Lightning-Lightning/Lightning Lightning-USB jack-jack kábel 1m(3€),2m(4€),3m(5,50€),5m(8€) C-Lightning USB-Lightning USB - C C - C Adaptér USB-C 18W/20W 7€ USB 20W 5€ USB/C 20W/30W 8€ Baseus adapter do auta ,do zapaľovača. 30W USB konektor a C konektor 12€ USB a USB 7€ Silikónové púzdra na Airpods 1 Airpods 2 Airpods Pro Cena 3€ Airtag 4€ Hdmi na micro hdmi 1m 3€/1ks Kazeta na jack 6€ MagSafe Bezdrôtová Nabíjačka USB-C 20W biela 15€ -na dobierku +3,90€. -Platba na účet +2,90€. (doporučene a 1.trieda) !!!Pri objednávke nad 22€ poštovné zadarmo!!! - osobný odber Dlhá nad Oravou - po dohode doveziem PONUKAM aj obaly/púzdra/remienka/sklá na IP 6 do 14Pro max V prípade záujmu ma kontaktujte : Telefónne číslo: () Mailová adresa: samko399@ Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste mali záujem pre bližšie informácie, foto, napíšte mi. redukcie káble kabel redukcia jack slúchadla 3,5mm samsung Iphone apple Ios lighting Huawei lajting lajthing kable kabel kryt kazeta adapter Lightning
Smerový mikrofon Saramonic SR-NV5
Predam nevyužívaný špičkový kondenzatorový mikrofon Saramonic SR-NV5 spolu s penovou protiveternou ochranou a prepojovacím káblom 3p-XLR. Vhodný tak pre veľkú kameru ako aj malú /fotoaparat / . Mikrofon je spoľahlivý a dobre poslúži niekomu. Možnosť osobného vyskušania . Kompaktný mikrofón Saramonic SR-NV5 so superkardioidnou charakteristikou pre kamery a zariadenia so +48 V fantómovým napájaním. Mikrofón SR-NV5 sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti perfektne hodí ku kamerám so širokou optikou a v ďaka štandardnej hrúbke pasuje do väčšiny zabudovaných kamerových úchytov. Vlastnosti: kondenzátorový mikrofón superkardioidná charakteristika výstup 3p-XLR frekvenčný rozsah 40 Hz – 18 kHz citlivosť -35 dB odstup signál/šum 80 dB výstupná impedancia 2 kOhm napájanie +48 V fantóm rozmery 21 x 166 mm hmotnosť 57 g
DARUJEM Transmitter Saramonic (bezdrôtový mikrofón)
Dostal sa ku mne tento transmiter, nemám ho ako využiť, je k bezdrôtovému setu Saramonic Blink 500 B2. Osobne darujem alebo pošlem za 5eur.
APPLE LIGHTNING DIGITAL AV ADAPTER
Predám APPLE LIGHTNING DIGITAL AV ADAPTER, nový,nerozbalený. Tento kvalitný digitálny adaptér Lightning Digital AV Adapter, MD826ZM/A s konektorom Lightning na jednej strane s HDMI a s Lightning výstupom na strane druhej slúži najmä na prenášanie resp.zrkadlenie obrazovky iPadu s Retina displejom, iPadu mini, iPhonu 5 alebo iPodu touch.Slúži na prenášanie, resp.zrkadlenie obrazovky iPadu s Retina displejom, iPadu mini, iPhonu 5 alebo iPodu touch (5.generácie) na HD televíziu alebo monitor so vstupom HDMI.
PREDÁM - Kamerový predzosilňovač SARAMONIC CaMixer
Zdravím, v rámci zmeny techniky ponúkam na predaj niekoľko komponetov. Sú to kúsky v stave nového kusu s kompletným príslušenstvom a v originálnom balení. Kupujem si techniku viac menej pre radosť, takže technika nebola ani nikdy vonku, neboli s ňou robené žiadne velké projekty a podobne... hrajkám sa s tým iba v domácom štúdiu :-) Takže ponúkam: Kamerový predzosiloňvač SARAMONIC CaMixer............ cena 70 EUR, prípadne nejaká dohoda... (najlacnejší momentálne som našiel za 105 EUR) (Už iba jeden kus...jeden už je predaný...) Šikovný malý praktický kamerový predzosilňovač s dvomi mikrofónikmi a vstupom aj pre veľký mikrofon s velkým CANON konektorom... VIDEO Pozri aj ďalšie moje inzeráty :-) V PRÍPADE ZÁUJMU O VIAC VECÍ NARAZ NASTAVÍM SAMOZREJME EŠTE VÝHODNEJŠIU CELKOVÚ CENU!!! O bližšie info ma neváhajte kontaktovať kedykoľvek. Pošlem aj na dobierku... respektíve v nejakom okruhu som ochotný prísť aj osobne... POZOR! Znovu je asi nejaký problém s formulárom a odpovede cez formulár mi neprídu... použite teda prosím priložený kontakt... Kontakt: vasokohlerwp@ tel.: