bazár, predaj, inzercia, predám

Satenovy overal bez ramienok Zara

Kategória: Šaty, Kostýmy

Satenovy overal bez ramienok Zara,novy s vysackou,velkost M,mne nesadol,cena s obyc.postou
Satenovy overal bez ramienok Zara
Podobné inzeráty
Vzorovaný saténový overal
Predám krásny saténový overal v zaujímavých letných farbách. Ako nový, oblečený tak 3-4 krát. Veľkosť Uni - vhodný na S/M Letné farebné šaty - overal
Rôzne overaly
1. Overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, jedine ho treba trochu prežehliť S/36- 8€ 2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34, overal je dlhý. - 5€ 3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34 XS. - 12€ ▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.
Saténový komplet zn. Zara
Predám 1-krát použitý saténový komplet na voľný čas alebo na spanie ako pyžamko zn. ZARA vo výbornom stave ako nový Veľkosť L /sadne na postavu M,L/ Vrchný diel - strih košeľa na gombíky s golierom Nohavice široké - kratšie 3/4 na postave 180 cm, na nižšej postave po členky Farba tmavohnedá koralová Krásne ukáže na postave Vrchný diel: Plecia šírka 41 cm Prsia šírka 57 cm Celková dĺžka od pleca dole predok 65 cm, zadok 70 cm Spodná časť šírka 60 cm Dĺžka rukáva od pleca dole 52 cm ♥ Spodný diel: Pás šírka 39-46 cm Boky šírka 65 cm Šírka stehna hore 36 cm Spodná časť nohavice 33 cm Výška predné pudlo 33 cm Výška zadné pudlo 36 cm Celková dĺžka nohavice 95 cm ♥ ♥ Zľava na oblečenie, bižutériu, obuv a kabelky podľa počtu kusov nasledovne: 1 kus 10%, 2 kusy 20%, 3 kusy 30%, 5 a viac kusov 40% ♥ Zľava sa vypočíta z ceny uvedenej pri jednotlivom produkte + poštovné podľa dohody Packetou alebo Slovenskou poštou :-)
Elegantné čierne šaty
100 %. 1.) Šaty so šifonovymi volánmi. Dekolt je saténový. Dupľované tenké ramienka na štýl podprsenky, dajú sa nastaviť. Na boku je všitý nenápadný zips. Veľkosť nie je uvedená,v prípade záujmu Premeriam. Zodpovedá č. 36. CENA šiat je 6€ +pošta. 2.)Značkové šaty,,ZARA,,Krásne spoločenské šaty s volánmi bez ramienok. V Zadnej časti je všitá gumka, ktorá sa prispôsobí. Sú na zips.Šaty sú riešené tak, aby nepadali z tela. Na štíhlej postave vyzerajú krásne. Na páse je opasok. Vnútro je podšité saténom. Veľkostne zodpovedajú č. 38, ale radšej PREMERIAM. Cena 12 €+ pošta.
Dámske overaly
Predám nové dámske overaly veľkosť S M Zebrovaný overal 15 eur Žltý overal 10 eur Biely overal 10 eur Modrý overal 5 eur Pri kúpe 2 ks overalov modrý overal zdarma
KRÁSNY A POHODLNÝ OVERAL značky LULL
Predám tento krásny a maximálne pohodlný overal slovenskej značky LULL vo veľkosti S. Overal bol len raz oblečený, je ako nový. Je to lounge overal, ktorý v lete len tak neomrzí. Tričko pod overal, svetrík naň alebo ho nos samotný nikdy neprestane baviť. Vďaka ľahkéhu padavému úpletu sa budeš cítiť aj v tých najhorúcejších dňoch príjemne a sviežo. Krásny a praktický letný kúsok. CENA: 35 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!