bazár, predaj, inzercia, predám

Šatka na dojčenie

Kategória: Kojenecké potreby

Šatka na diskrétne dojčenie/kojenie zn. Candide. Je sieťovaná. Na bokoch sa zaviaže, zakryje bábätko s prsnikom ale zároveň môže babo dýchať pekne cez sieťku. Osobný odber Prešov alebo pošlem postou (platba na účet vopred, dobierka nie)
Šatka na dojčenie
Podobné inzeráty
vankus na dojcenie/kojenie
Velky. Kupovany v predajni predeti za 40€ Perfektne sa mi s nim dojcilo, neskor som ho pouzivala ako zabranu na postel. Navlek sa da zvliect a prat
Šatka na dojčenie
Šatka na dojčenie, svetlozelená so vzorom,nová.
Vankúš na dojčenie
Vankúš na dojčenie s motívom vintage pivoniek. Otvorený a vyskúšaný. VANKÚŠ NA DOJČENIE Neoceniteľná pomoc pri kŕmení Vášho dieťatka - materiál vrchnej časti: 100% bavlna v kombinácii s mäkkým zamatom - odnímateľná obliečka na vankúš má ukrytý zips - bezpečná antialergická výplň - vankúš je možné prať v práčke - rozmery: 40x60cm (+/-2cm) - ideálna inšpirácia na darček k narodeniu dieťatka, ku krstinám alebo ku sviatku - vyrobené v EÚ
Candide Vankúš na dojčenie Easy Pillow
Predám asi najlepšiu vec na dojčenie, tento vankúšik, v stave ako nový. Kuk na video: Kupovaný cez mall, pôvodná cena vysoká, chceli sme čosi lepšie.
Vankúš na dojčenie-super stav
Predám skoro nepoužitý vankúš na dojčenie-super stav. Dojčiaci vankúš z bavlnenej tkaniny pre matku a dieťa je ideálny počas tehotenstva, pri kŕmení i odpočinku. Umožňuje vytvoriť ideálnu polohu matky aj dieťaťa a pomáha tak zabrániť bolestiam chrbta. Vankúš je skvelým pomocníkom v tehotenstve, pretože pomáha pri spaní s veľkým bruškom. Využijete ho aj v čase, keď bábätko začína sedieť a ešte neudrží rovnováhu.
Vankúš na dojčenie
Predám vankúš na dojčenie v TOP stave (ako nový) s náhradným poťahom šedej farby. Poťah je z bavlny a lyocellu, ktorý je mäkký a príjemný pre dieťa. Poťah je možné prať v práčke na 60°C.