bazár, predaj, inzercia, predám

saty F&F Minnie Mouse 18-24m

Kategória: Sukničky a šatočky

NOVE saty F&F, velkost 18-24m
saty F&F Minnie Mouse 18-24m
Podobné inzeráty
Šaty Minnie mouse Disney 116
Oboje šaty top bavlna super stav. Veľkosť 116. Dĺžka midi. Celoročné. Šaty pre dievčatá , dievčenské šaty, šaty s dlhým rukávom. Minnie mouse Disney šaty 1x oblečené, len sa niečo otlačilo pri praní na potlač, na foto vidieť viac, na tele ani nevidieť. Cena 2,50 eur F&F šaty s drúhou iba párkrát oblečené ako nové. Pekné, hladké, bavlnené 4 eur
Minnie mouse šaty
Predám krásne letné šaty s rozprávkovým motívom Minnie mouse. 1x nosené, sú ako nové. Veľkosť č. 110. Šaty sú na dolnej časti nazbierané s gumičkou. Cena je bez poštovného. Poštovné je podľa taríf slovenskej pošty.
Šaty zn. MINNIE MOUSE
Veľmi pekné šaty zn. MINNIE MOUSE, na 8 rokov. Celková dĺžka 62cm Vhodné na jar a na jeseň, no nosili sme ich aj v zime. .
Komplet kostym Mickey Minnie Mause saty celenka
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, ak kostym Anna a Elza v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
komplet ŠATY čelenka Minnie tutu dolly kostym
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, aj kostym Anna a Elza a Wednesday v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
Šaty pre dievčatko
Mickey mouse šaty veľkosť 128 5€ Sukňa Mickey mouse veľkosť 128 4€ Saty zelene veľkosť 110 4€ Šaty ružové veľkosť 116 3€ Tigrovane Šaty veľkosť 98/104 4€ Kvetinová košieľka veľkosť 128 4€ Šaty Poníky veľkosť 104 4€ Veci treba vidieť,len osobný odber