bazár, predaj, inzercia, predám

SBS pracovník - Sereď

Kategória: Ostatné

Prijmeme záujemcov na stráženie v Seredi.

Pracovná náplň:
- Kontrolná a pochôdzková činnosť

Pracovný pomer:
- Hlavný pracovný pomer

Nástup:
- Ihneď

Požiadavky:
- Preukaz odbornej spôsobilosti typu S /stačí osvedčenie
- Čistý odpis z registra trestov
- Zdravotná spôsobilosť

Zmeny:
- 12 hod denné /Od: 6:30 hod - Do: 18:30 hod
- 12 hod nočné /Od: 18:30 hod - Do: 6:30 hod

Plat:
- 5,003 € hod /brutto + príplatky a odmeny

Miesto výkonu práce:
- Amazonská 1, 926 01- Sereď

Informácia:
- preukaz OS je možné robiť elektronickou formou

Benefity:
- poskytneme príspevok na ubytovanie 100 €, alebo cestovné 50 €
- preplatíme kurz OS do výšky 200 € /po odpracovaní 3 mesiacov/
- náborový príspevok 100 € /po odpracovaní 3 mesiacov/
- dohoď kamaráta 100 € /po odpracovaní 3 mesiacov/
- práca v stabilnej medzinárodnej spoločnosti pôsobiacej na slovenskom trhu už viac ako 25 rokov
- možnosť kariérneho rastu v dynamicky rozvíjajúcej sa spoločnosti
- možnosť nadčasov
- korektný prístup k zamestnancom
- jubilejné odmeny
SBS pracovník - Sereď
Podobné inzeráty
LUKRATÍVNA INVESTIČNÁ PONUKA na predaj v meste SEREĎ
Realitná spoločnosť NOVÝ DOMOV s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj : AREÁL, ktorý budúcemu investorovi poskytne optimálne možnosti rozvoja v priemyselnej oblasti, zároveň aj ďalšie možnosti investičných aktivít. Areál je oplotený s výbornou dostupnosťou. LOKALITA : SEREĎ, priemyselný park - časť Nový Majer V okolí sa nachádza široké spektrum priemyselných odvetví potravinárskeho, automobilového, stavebného priemyslu, logistické centrá - AMAZON, LIDL Sereď, FM Slovenská s.r.o., Brantner Transports Slovakia s.r.o. V meste Sereď sa v priemyselnej časti chystá výstavba nového logistického centra, tentoraz pre jednu z najväčších automobiliek zameraných na výrobu elektromobilov. Plánovaná výstavba má byť zahájená v roku 2025 Spoločnosť, ktorá bude prevádzkovať logistické centrum, má v pláne investovať do mesta Sereď a jeho okolia a pomôcť mu tak rozvíjať sa. PRIBUDNÚ nové pracovné miesta, moderné technológie a nový spôsob dopravy po meste (v rámci propagácie automobilky v meste by v budúcnosti mala premávať kyvadlová doprava, ktorá bude zadarmo pre miestnych obyvateľov. Táto doprava by mala robiť reklamu pre značku a priblížiť obyvateľom technológiu vozidiel na elektrický pohon. Na nákup elektromobilov sa bude výlučne pre Seredčanov vzťahovať až 40% zľava) – to všetko sú dôvody, prečo je tento areál vhodnou investíciou pre budúceho majiteľa. Mesto Sereď má veľmi dobre rozvinutý dopravný systém na diaľnicu D1 (Bratislava - Trnava - Žilina), rýchlostnú komunikáciu R1 (Nitra - Trnava), železničný dopravný systém, medzinárodné letiská v Bratislave, Piešťanoch, Brne a vo Viedni, letisko Schwechat prístupné do 60 minút, lodnú dopravu (prístav Bratislava) - fungujúca trhová ekonomika, kvalifikovaná a dostupná pracovná sila. VYUŽITIE : výrobné, skladové priestory, opravárenský objekt, iný prevádzkový objekt. Areál ponúka priestranné rozmery o celkovej veľkosti 3179 m2 a je kompletne oplotený. Hlavná budova stojí na rovinatom pozemku - zastavaná plocha a nádvorie s výmerou 697 m2 (administratíva, 2 služobné byty, sklad + dielne a garáže) - priestor vhodný aj na parkovanie pre kamióny Vstup do areálu z obecnej komunikácie je zabezpečený prístupovou cestou cez bránu na elektrické diaľkové ovládanie. K dispozícií inžinierske siete : elektrina, studňa, objekt je napojený na žumpu, mestská voda v dosahu cca 100 m CENA : na vyžiadanie na tel. čísle 0949 83 68 83 ​ Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.
SBS pracovník
Sympatická pani hľadá prácu v oblasti SBS v administratívnej budove, poliklinike. Mám platný SBS preukaz. Som pracovitá, dôsledná spoľahlivá.
Pracovník SBS
Ponukame pracu ako pracovnik SBS v Dunajskej Strede. Práca s kamerami. Platove ohodnotenie: 6,65€ brutto
Práca v SBS
SBS prijmeme na trvalý pracovný pomer pracovníka na stráženie objektu v Dubnici nad Váhom. Preukaz SBS a zbrojný preukaz nutný (náklady na zbrojný preukaz preplatíme!). Mzda 5,003 EUR za hodinu, príspevok na stravu 3,44 EUR. Volajte .
Reproduktory Creative SBS E2900
Reproduktory Creative SBS E2900 2+1, Širokopásmové PC reproduktory Creative SBS E2900 v čiernom prevedení sú v zostave 2.1. Moderný dizajn obohacuje LED podsvietenie v modrej, červenej a fialovej farbe. Ponúkajú bohatý akustický zážitok s priestorovým rozmerom, frekvenčným rozsahom od 50Hz do 20000Hz, citlivosťou 75dB a pohlcujúcimi basovými odozvami. Ovládacie prvky sú umiestnené priamo na konštrukcii. Nastavenia prehrávania a úpravu zvuku vykonáte aj pomocou bezdrôtového infračerveného diaľkového ovládača, ktorý sa nachádza v balení. Ponúkajú bezdrôtové pripojenie prostredníctvom Bluetooth 5.0, ale taktiež káblovú konektivitu cez 3,5mm vstup AUX-in pre počítače, televízory a ďalšie kompatibilné zariadenia. Svoju obľúbenú hudbu vo formáte MP3 si môžete vychutnať pripojením USB flash disku a pamäťovej SD karty. S podporou FM rádia si naladíte svoje obľúbené stanice. Farba: čierna nové, len vybalené, poškodený obal (papierová krabica), produkt v poriadku, záruka, 2ks sklad
SBS pracovník - SHOPPING PALACE - Bratislava
Prijmeme SBS pracovníka na stráženie v OC Bratislave. Náplň práce - pochôdzková činnosť - komunikácia s dispečerom - ochrana majetku klienta Požiadavky - preukaz odbornej spôsobilosti typ S - čistý odpis registra trestov - zdravotná spôsobilosť Platové podmienky - 5,003 € brutto /hod Pracovný pomer - dohoda Nástup - ihneď Miesto výkonu práce - OC Shopping Palace, Cesta na Senec 2, 82104 Bratislava