bazár, predaj, inzercia, predám

Scarpa Summit GTX, Scarpa Mojito a The North Face Tamaro

Kategória: Turistika, horolezectvo

Scarpa Summit GTX Vibram - vysokohorské špičkové topánky. Jeden z najlepších topánok v perfektnom stave, žiadne poškodenie nemajú. Špecifikáciu asi nemusím napísať - kto pozná túto značku Scarpa, vie o čo sa jedná. Veľkosť 46 - vnútorná dľžka vložky 29-29,5 cm.
Pôvodná cena na internete sa pohybuje okolo 300,-€.

CENA: 130,-€.

Dalej predám veľmi zachovalé turistické - outdoorové - trekové topánky Scarpa Mojito Vibram s Vibram podrážkou. Veľkosť 36 - vnútorná dľžka vložky 22 cm (odmeraná!).

CENA: 45,-€.

Dalej predám veľmi zachovalé, skoro vôbec nenosené unisex turistické - outdoor - trekové topánky The North Face Tamaro GTX s GoreTex nepremokavým materiálom v 100% stave. Veľkosť 41 - vnútorná dľžka vložky 26-26,5 cm.

CENA: 55,-€.

PRI RÝCHLOM JEDNANÍ PRIDÁM AJ ÚPLNE NOVÉ UNIVERZÁLNE PROTIŠMYKOVÉ NÁVLEKY ZDARMA!!!

Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).

Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Scarpa Summit GTX, Scarpa Mojito a The North Face Tamaro
Podobné inzeráty
Špičkový dámsky turistický set The North Face
Predám maximálne zachovalé, nepoškodené špičkové turistické oblečenie The North Face, vhodné na telesnú výšku 170-175 cm štíhlejšej postavy (modelka má výšku 174 cm a 70 kg): - veľmi zachovalé, špičkové turistické nohavice The North Face Zipp off (dá sa to odzipsovať na krátke nohavice). Sú to unisex nohavice, veľkosť dámska 38 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 95 cm - šírka pásu od 39 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 49,5 cm - vnútorná dľžka nohavíc 72,5 cm. CENA 30,-€ Veľmi kvalitná nepremokavá bunda The North Face HyVent, veľkosť M-L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 64 cm - dľžka rukáv od krku 57 cm - šírka pod pazuchou 56 cm - šírka pásu 52 cm (pogumovaný!) CENA 30,-€. Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Scarpa topánky 45
Predám Scarpa ZODIAC PLUS GTX veľkosť 45 Len odskúšané... Trekové topánky Scarpa Zodiac Plus Gtx nájdu svoje miesto vo výbave každého milovníka horských terénov. Vysoká tvrdosť a priliehavý strih sa postarajú o bezpečnú a pohodlnú chôdzu, celokožený zvršok zaistí vodeodolnosť a elastická tkanina S-Tech Schoeller, z ktorej je zhotovený jazyk a horný kraj topánky, zaisťuje veľmi dobrú priedušnosť. Zodiac sú vybavené systémom Scarpa Sock-Fit, nazývaným tiež ako efekt ponožky, ktorý navodzuje pocit, že topánka je súčasťou chodidla a umocňuje pocit pohodlia. Membrána Gore-Tex udrží vaše nohy v suchu, teple a pohodlí. O bezpečnosť a komfort sa stará podošva Vibram® Drumlin tlmiaca nárazy, rovnako ako polstrovanie a šnurovanie až do špičky, vďaka čomu sa trekovky skvelo prispôsobia vašej nohe. Topánky sú vyrobené priamo v talianskej rodinnej firme Scarpa, ktorá sa venuje výrobe obuvi už od roku 1938. Hlavné vlastnosti: Zvršok: koža Perwanger (vodeodolná, 1.8 mm) Podšívka: membrána Gore-Tex (Performance Comfrot Footwear) Podrážka: Vibram® Drumlin Hmotnosť: 1090 g (pár vo veľ. 42), dámske 910 g. (pár vo veľ. 38) Kupované 21.03. 2023 v Yak Rysy. Preferujem osobný odber, ale nie je problém aj dobierka. Dobierka v cene! Aktuálne do zmazania. Salewa, Salomon, Hanwag, Scarpa,Meindl, Adidas,
(NOVÁ) THE NORTH FACE - GORE TEX (XL)
(NOVÁ) The NORTH FACE - Women Shinpuru Jacket -(Bright Navy) Bunda North Face Shipuru je z trojvrstvovej membrány Gore-Tex . Je ľahká a minimalistická s podporou C-Knit. Poskytuje lepšiu priedušnosť a optimálnu hmotnosť v porovnaní s klasickými Gore-Tex bundami, lepší komfort a mäkší pocit. VIAC INFORMÁCIÍ - Dve vrecká s vodeodolným zipsom YKK - Dve veľké vrecká zo sieťoviny vo vnútri - Vnútorné manžety na rukávoch - Elastická kapucňa - Zloženie: 30Dx34D, 104 g / m2, 100% nylon ripstop 3L Gore-Tex s C-Knit Backer - Technológia: Gore-tex katalógová cena 380euro teraz menej ako polovica
Turistický / skialp batoh PIEPS SUMMIT 30 W
Na predaj nový batoh Pieps Summit 30 Women - má široké využitie - na zimnú turistiku, skialpinizmus, lezenie na horách. Farba červená, objem 30 litrov, dámska verzia. Batoh je nový nepoužívaný 100% stav. Kontakt cez alebo mobil, predaj buď osobne alebo poštou Summit 30 W je ľahký a veľmi praktický batoh s objemom 30l s chrbtom prispôsobenými pre ženy. Batoh je vhodný najmä pre zimnú jednodňové turistiku na snežniciach alebo skialpoch a svojimi vychytávkami je skvelým spoločníkom aj pri lezení. Summit 30 W má veľa vychytaných doplnkov, ako napríklad špeciálne upravenú kapsu pre lavínovú výbavu, popruhy pre pripevnenie snowboardu, čakanov, nepremokavú kapsu a ďalšie. Vlastnosti: Hlavný zips na chrbte. Otvor pre turistický cepín. Pútka pre lezecké cepíny. Možnosť diagonálneho aj bočného upnutia lyží. Vrchné polstrované vrecko na okuliare. Predné vrecko upravené pre lavínovú sondu a lopatu. Vodeodolné vrecko na doklady. Chrbtová kapsa pre doklady alebo mapu. Bedrový popruh s okom pre karabínu. Bedrové pútko pre materiál. Otvor pre hadičku s vodou. Sieťka pre pripevnenie prilby. Popruhy pre pripevnenie snowboardu. Bedrové vrecko so zipsom. Bočné sťahovacie popruhy. Plne nastaviteľný chrbtový systém.
Scarpa pánska turistická obuv
Fiamma GTX by SCARPA - Športová pohodlná turistická obuv s obmedzenými mačkami. Ultraľahká, nepremokavá obuv pre horské športy. Scarpa Fiamma je dokonalou kombináciou moderných materiálov, ako je Gore-Tex vodeodolná membrána a Triolet-Sole, ktoré poskytujú vynikajúcu priľnavosť. *Športový strih *Crawm kompatibilná turistická obuv *Nepremokavá membrána Gore-Tex *Triolet-Podrážka pre vynikajúcu priľnavosť *Hmotnosť: 750 g Špecifikácie materiálu pre Scarpa FIAMMA GTX, Modrá - Čierna: *Zvršok: semiš *Podšívka: Gore-Tex *Podrážka: Vibram Mulaz Vlastnosti materiálu: *priedušný, vodeodolný, vetruvzdorný * Vonkajšia látka: Gore-Tex®, Semiš (koža) * Podošva: Vibram Mulaz VEĽKOSŤ: 47
Balík turistických oblečení
Po vyprázdnení gardrobu ponúkam na predaj značkových turistických - outdoor oblečení, vhodné aj na každodenné používanie. Všetky veci sú originál, žiadne fake a sú v plne zachovalom, nepoškodenom stave. Nohavice - 5,-€/kus: Nordcap Extreme hrubší - 54 Maier Sport (dá sa odzipsovať na krátke nohavice) - 20 Berghaus - M - PREDANÝ!!! Montura - L - PREDANÝ! Movement - M - PREDANÝ! Musto - dámsky - 38R Krátke alebo 3/4 nohavice - 10,-€/kus: Core Heavy by Superdry zelenohnedá - 48 Mammut - S Core Cargo Lite by Superdry hnedá - 48/50 PME Legend hnedozelená - 50 Mammut krátke dámske tmavohnedé - 40 Maloja červená dámska - XS Mammut krátky svetlý dámsky - S 3/4 dámske nohavice Mammut - 38 Napapijri pásikavý pánsky - 48/50 Mikina - všetky sú dámske - 5,-€/kus: Columbia Titanium - červená - S Schöffel - 40 Salewa - 38 Sportalm - 38 - PREDANÝ! Ortovox - fialová - S - PREDANÝ! The North Face Summit Series - L Bundy - 10,-€/kus: Napapijri - L Redwood - XL Hummel modrý - M - PREDANÝ! Hummel sivý - S - PREDANÝ! Tričká - 5,-€/kus: Superdry tmavomodrý - M Superdry sivý - L Atomic červený - M - PREDANÝ! Atomic čierny - M - PREDANÝ! Muscle (indián) - M Kjus dámsky S Mammut dámsky XS IXS červený a biely - M The North Face zelený - L Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.