bazár, predaj, inzercia, predám

SEAT FR ROZNE KRIDELKA

Kategória: Príslušenstvo

Ponuka na predaj FR kridelka na blatniky na SEAT.

Znaky su uplne nove, este zabalene.

Mam zopar kusov FR znakov.

Znak je zliatinovy, samolepiaci - zo zadu lepiaca folia.

BUD CIERNO STRIEBORNE ALEBO CERVENO CIERNE.

Sirka krideliek je 1,8 cm a 14,8 cm su dlhe.

Vhodne do exterieru, na blatniky na Leon, Ibiza, Altea, Ateca atd.

Cena 16 eur je za 2 ks t.j. jedno balenie.

V PONUKE KOMPLET ZNAKY FR NA SEAT NA KUFOR CI DO MASKY, STACI MA KONTAKTOVAT.

Inzerat plati do zmazania.

Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou.

Da sa vyzdvihnut aj osobne v KE alebo v MI.

V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.
SEAT FR ROZNE KRIDELKA
Podobné inzeráty
4MOTION A RLINE VELKE KRIDELKA ZNAKY NA VW
Ponuka na predaj 4 MOTION a RLINE kridelka na blatniky a dvere. Znaky su uplne nove, este zabalene, su 3D. Znak je plastovy, pochromovany, samolepiaci - zo zadu folia. Vhodny do exterieru, na blatniky a dvere na Volkswagen Tiguan, Touareg, Touran, Transporter atd. Rozmer: hrubsieho kridelka na blatniky - dlzka 15,5 cm a vyska je 4,5 cm Rozmer: tensieho kridelka na dvere - dlzka 18 cm a vyska je 1,8 cm V PONUKE KOMPLET ZNAKY RLINE NA VOLKSWAGEN Cena 39 eur je za komplet sadu bud 4MOTION alebo RLINE kridelka. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. MOZNY OSOBNY ODBER V KE ALEBO V MI ALEBO POSLEM. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.
Krídelka na bok auta VW, ŠKODA a Superb.
Ponúkam na predaj tieto krídelká /šípky/ na bok auta s logom VOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT, AUDI a Superb. Šípky sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a lepia sa obojstranou páskou, ktorá je samozrejme súčasťou balenia. Po nalepení pevne držia na svojom mieste. Šípky s logom Superb mám v ponuke čiernej a v modrej farbe. Rozmery: 11,5 x 3 cm - časť s logom 15,5 x 0,8 cm časť, ktorú možno nalepiť na dvere Uvedená cena je za set 4 ks - 2 x logo VW, ŠKODA, SEAT, AUDI, Superb (možnosť nalepiť na blatník) a 2 x dlhšia časť (možnosť nalepiť na dvere) Kontaktovať len e-mailom, alebo telefonický na SMS nereagujem !
Rline kridelka plaketky na blatniky dvere TIGUAN TOUAREG
R line napis na blatnik , sada je 4- dielna a lepí sa na dvere a blatniky pomocou obojstrannej pásky 3M - Rline napis kridelka nalepky plaketky sú vhodné na Volkswagen Tiguan Touareg Touran Sharan od roku 2012 do 2022.
Nápis kridelka na blatniky ŠKODA SUPERB KODIAQ KAROQ
Nalepovaci nápis - kridelka vhodné pre všetky generacie ŠKODA SUPERB KODIAQ KAROQ - lepia sa 3M páskou, ktorá je na zadnej strane nápisov - máme okrem nápisu SUPERB aj KODIAQ a KAROQ - 4 kusy pošlem aj dobierkou.
BMW X5 G05 2018-2023 bodykit Performance
Športový bodykit na BMW X5 G05 M-Packet Performance od roku 2018-2023 Lakované čierna lesklá 2x predné lip krídelká 2x zadné krídelká + difúzor Jednoduchá montáž, ihneď k obberu Cena komplet 350€
Kridelka na blatniky SKODA KAROQ
Predam kridelka na blatniky pre SKODA KAROQ sada obsahuje 4ks ako na fotkach Napis KAROQ na blatnik aj dvere, škoda KAROQ napis nalepka nadpis znak logo emblem nalepovaci Lepia sa 3M paskou, ktora je na ich zadnej strane.