bazár, predaj, inzercia, predám

Sedacia súprava do tvaru U +veľký taburet

Kategória: Sedacie súpravy

Učková sedačka v modernej kombinácií bielej ekokože a sivej látky. K sedačke je aj veľký taburet prisunutím ktorého vznikne ložná plocha. Rozmer 160x305x216cm taburet 127x72cm Vankúše na zips.DOPRAVA ZDARMA!
Sedacia súprava do tvaru U +veľký taburet
Podobné inzeráty
Kožená sedacia suprava - béžová - ľavy roh + taburet
pekný deň , ponúkam / posuvam tuto veľmi peknú sedaciu súpravu , v tvare L, ľavý roh , je možné umiestniť aj do priestoru - v zadnej časti kožená úprava . rozmer sedacej súpravy 280 * 230 cm , k tomu je taburet . sedacia suprava má polohovateľné opierky / fotka je v zloženom stave . sedacia suprava má aj rozkladacie lôžko . stav je super , bez poškodení . dovod predaja - kúpa menšej sedacej súpravy do bytu v inej farbe . k odberu hneď , v centre mesta Košice / nutne si zabezpečiť vlastnú dopravu . sedacia suprava pozostáva po rozložení z 2 veľkých časti . farba béžová - capuccino / veľmi pekne sa hodí k dub sonoma . mozna dohoda pri rýchlom jednaní .
Nová rohová sedacia súprava L-ko Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava NEW Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.
Sedacia súprava v tvare U + 2x taburet
Predám používanú sedaciu súpravu v tvare U a 2ks taburet od výrobcu SlovSofa. Sedacia súprava je v dobrom stave, nevysedena. Drobný 1 fliačik, viď foto a drevo na jednej strane, treba troška obrusiť a nalakovať. Rozmery sú uvedené na obrázku
Sedacia súprava do tvaru U s veľkým taburetom
Učková sedačka v modernej kombinácií bielej ekokože a sivej látky. K sedačke je aj veľký taburet prisunutím ktorého vznikne ložná plocha. Rozmer 160x305x216cm taburet 127x72cm Vankúše na zips.DOPRAVA ZDARMA!
sedacia súprava
Predám sedaciu súpravu 3 + 3 + taburet. Sedačka je značky Phase. Poťah je z kvalitnej látky. Má bežné známky používania, žiadne výrazné fľaky alebo roztrhnutia. Obe časti sedačky sú čalúnené aj zo zadnej strany. Rozmery oboch sedačiek: celková dĺžka 212 cm, sedacia časť 137 cm, celková hĺbka 90 cm, hĺbka sedenia 60 cm, celková výška 73 cm, výška sedenia 36 cm. Taburet 87 x 60 cm.