bazár, predaj, inzercia, predám

Sedacia súprava - Mid-Century Art Deco Bauhaus /funkcionaliz

Kategória: Kreslá a gauče

Legendárna rozkladacia sedacia súprava od maďarského dizajnéra Józsefa Peresztegiho z obdobia art deco - bauhaus. Klasický elegantný tvar, v štýle art deco - Bauhaus/Fukncionalizmus ktorý charakterizuje ohýbaný rám z oceľových rúr, ktorý kopíruje kreslá a posteľ. Konštrukčne je v bezchybnom stave, pôvodná poťahová látka, vystihujúca abstraktné tvary umeleckého slohu Art Deco.
Sedacia súprava sa predáva len komplet!
Sedacia súprava - Mid-Century Art Deco Bauhaus /funkcionaliz
Podobné inzeráty
Kreslá art deco / halabala
Predám kreslá v štýle halabala / art deco / retro. Kreslá sú po jednom kuse. Cena za kus dohodou. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel. J. Šmidek, J. Halabala, Art Deco, retro....
Kreslá Art Deco - F70
Predám kreslá v štýle art deco / halabala / retro. Kreslá sú v dobrom stave (bytový stav) Zriedkavé “hranaté” kreslá v pôvodnej látke. Jedinečný ART DECO dizajn! Cena 155€/ks. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Kreslá J. Halabala / Art Deco - F73
Predám kreslá v štýle J. Halabala / art deco. Kreslá sú v dobrom stave (bytový stav), zreštaurované drevo a chemicky vyčistená pôvodná látka.Nádherný dizajn. Cena 135€/ks. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Kreslá Art Deco - F78
Predám kreslá v štýle art deco / retro. Kreslá sú v dobrom stave (bytový stav). Cena 95€/ks. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Kreslá Art Deco - F71
Predám kreslá v štýle art deco / halabala / retro. Kreslá sú v dobrom stave. Cena 85€/ks. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Dizajnové Kreslo Art deco
Predám veľmi pekné dizajnové kreslo Art deco vo veľmi dobrom pôvodnom stave. Viem poslať aj kuriérom. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.