bazár, predaj, inzercia, predám

Sedačka fines

Kategória: Sedacie súpravy

Rozkladacia sedačka. Slov. Výroba. Fines. Polohovatelne opierky.2 x pevný vankúš ako opierka. Používaná. Nutné dat vytepovat. Veľký odkladací priestor. Po rozložení veľké dvojlozko. Na chalupu luxusná. ZDARMA doplnkový matrac dormeo dvojlozko 10 cm vysoký. PC sedačky 750 e.
Sedačka fines
Podobné inzeráty
Veľmi pekná sedacia súprava,slovenský výrobok FINES
Predám veľmi peknú sedačku,látka hnedá,pravidelne udržiavaná- tepovanie firmou tak 2-3x do roka. Nemá žiadnu vydretu látku ani žiadne preležanie,veľmi kvalitná značka mi to príde. Ideme si kupovať väčšiu,inak by som ju nepredávala.Ideme opäť do tejto značky FINES-za mňa MAX spokojnosť. Predávam ju aj s vankúšmi,teda okrem tých bielych tie nie sú v cene,tie si nechávam! Sedačka je aktuálne po vytepovanj firmou. Na tej strane kde má 2vankuse je zospodu vysuvanie,dá sa rozšíriť prip.na spanie alebo pohodlnejšie ležanie a po pravej strane je zvnútra celý úložný priestor. Rozmery vo fotkách,cena pevná nakoľko ideme kupovať novú a ceny išli nenormálne za všetko hore.A táto naša stala okolo 1200e. KUPU URCITE NEOBANUJETE VYDRZI ESTE DLHE ROKY. Volať na uvedené cislo NEJDE MI PRIDAT VIAC FOTO -POSLEM DO MAILU
Fines súprava
Predám Fines súpravu. Pôvodná cena 850€ cena teraz 400€. Kreslo aj gauč budú vytepované pred odberom. Odber možný od konca júla. Bez poškodení stav top.
Na predaj rohová sedačka
Na predaj rohová sedačka kupovaná vo Fines Žilina vo veľmi dobrom stave - ako nová. Rozmery 3x2,30m a hlbka 1,5m. Kontakt priamo na predávajúcu:
Nová rohová sedacia súprava - Relax . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Relax pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €300 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je 2x úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 245 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava - Marcelle . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.