bazár, predaj, inzercia, predám

Sedačka rozťahovacia a kreslo Ektorp Ikea

Kategória: Sedacie súpravy

Predám 2 sedačku rozťahovaciu pieskovú Ektrop Ikea (šírka 2 metre) + kreslo bledé + náhradný poťah tmavo zelený, nový. Spolu 290 euro. Osobný odber Senec okolie.
Sedačka rozťahovacia a kreslo Ektorp Ikea
Podobné inzeráty
Potah ikea ektorp
Predam potah na podnozku ikea ektorp. Farba bezova 100% stav
Rozťahovacia sedačka IKEA
Rozťahovacia sedačka Ikea plne funkčná. Jednoduché klik-klak roztiahnutie. Snímateľný poťah. Ja som to bežne pravala v práčke. Červená farba. V pohode sa vyspia dve dospelé osoby. Súčasťou sú dva vankúše. U nás používaná na príležitostné spanie. Dĺžka 207 Šírka sedu 84 Šírka spacej časti cca 154 Má už nejaké chybičky krásy, ale určite ešte napr. na chalupu poslúži. Väčší flak je od slizu, ktorý sa tam podarilo vyliať dcére. Poťah treba vyčistiť. Odvoz si treba zabezpečiť.
Ikea EKTORP dvojpohovka
Biela dvojpohovka EKTORP s nahradnym potahom s kvetinovou potlacou. Rozmer: DxVxH 179x88x88cm
ektorp Ikea 2 pohovka
Predam Ektorp 2 sedacku, v stave noveho kusu, nevyuzivana v pracovni. 1/2 cena oproti novemu kusu
Poťah 2-sedačka ektorp
Ponúkam na predaj nerozbalený poťah na dvojsedačku EKTORP prosím kontaktovať mailom alebo SMS
Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík
Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík. Presne ako vidieť na fotkách. Dve kresla + rozťahovacia pohovka na ktorej sa pohodlne vyspia dve osoby. Ďalej váľanda s matracom a konferenčný stolík. Všetko spolu za 100€. Prípadne samostatne: - Kreslo: 15€/kus alebo 20€/2kusy - Pohovka rozťahovacia: 50€ - Posteľ s matracom (váľanda): 20€ - Konferenčný stolík: 20€ Po dohode viem zabezpečiť za príplatok odvoz dodávkou.