bazár, predaj, inzercia, predám

Sedadlo Fizik Vento Argo R3

Kategória: Súčiastky a diely

Predám nikdy nejazdené, neosadené sedadlo Fizik Vento Argo R3. Kupované z Bike24 dňa 12.3.2023 - doklad o kúpe.

Dôvod, nevhodný darček, nakoľko mi sedí sedadlo z nového bicykla a nemám potrebu ho meniť.

Pôvodná kupovaná cena 123€, poštovné v cene.

Všetky info o sedadle:

Prípadne výmena za Ortlieb Seat-pack po dohode podľa modelu. Prosím len Ortlieb, žiadne iné.
Sedadlo Fizik Vento Argo R3
Podobné inzeráty
Sedlo Fizik Terra Alpaca X5
Predám sedlo Fizik Terra Alpaca X5, zhodené z nového bicykla, nové stojí 90,-€ :
Sedlo fizik Arione R1
Predám sedlo fizik Arione R1 Najpopulárnejší model značky fi'zi:k, ktorý dominuje profesionálnemu pelotónu. Ponúka dlhú, úzku a plochú platformu pre maximálne ohybných jazdcov, ktorí radi striedajú jazdné pozície. Materiál karbón aj lyziny Šírka 130mm váha 146g
koleso CAMPAGNOLO VENTO
predám nejazdené predné koleso Campagnolo VENTO G3,24spicov,priemyselné ložiská,obutý plášť Vittoria Rubino 23
Campagnolo Vento
Predám plášťové kolesá campagnolo Vento v slušnom stave. Kolesá majú Shimano orech. Ideálne na stavbu vintage / retro bicykla. V prípade záujmu mám na predaj aj kompletnú sadu Shimano 600 arabesque a nájdu sa aj iné súčiastky.
integrala + haraburdy
predam 5,- integrala 661 stav podla foto 1,- sedadlo 4x 3,- zlte sedadlo (2 kusy ) 5,- selle san marco cervene + fizik gobi 5,- rohy bbb carbon prasklina na jednom 3,- biele hlinikove 3/4,- poistne matice pre kotuc ocel / hlinik / vnutorne / vonkajsie kontaktovat emailom.
Bicyklové diely, bicykle z čias ČSSR. RETRO.
1, Detské sedadlo RETRO Predám toto bicyklové sedadlo pre dieťa z čias ČSSR. Značka VELOREX. V zachovalom stave.Cena 50 € 2, Predám tieto bicyklové volanty na repas RETRO bicyklov: 1.obr., šírka 600 mm,priemer volantu 22 mm,cena 10 €. 2.obr., šírka 600 mm,priemer volantu 22 mm,UŽ PREDANÝ. 3, Nosiče na bicykle čierne cena 20 €/kus, Nosič čierny vpravo- UŽ PREDANÝ. 4, Nosiče na bicykle chróm cena 20 €/kus, Nosič chróm vľavo- UŽ PREDANÝ. 5, Dámsky bicykel - starý.Funkčný.Vhodný na repas.Cena 80 €.Nachádza sa v Brezne.Len osobný odber. 6. Skladačí bicykel, značka KAMA.Zelený. Nálezový stav. Zachovalý. Vhodné na renováciu. Pôvodný lak. Sedadlo aj volant na rýchloupínanie. Cena 59 €. 7,Pomocné kolieska na bicykel pre najmenších. Použité ale ešte poslúžia na naučenie. Cena 6 €/pár. 8, Sedadlo biele, priemer príruby 20 mm,cena 15 €. 9, Brzdové a iné diely 5 €/kus. 10, Svetlá 10 €/kus. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Ak neodpisujem tak volajte - nie vždy som na nete.