bazár, predaj, inzercia, predám

Sedátko do vane

Kategória: Kojenecké potreby

Ponúkam sedátko do vane s odnímateľnou prednou zábranou. Zo spodnej strany sú štyri veľké chňapky na prichytenie o dno vane. My sme sedadlo ani raz nepoužili, je úplne nové.
Sedátko do vane
Podobné inzeráty
Kúpacie sedátko do vane Bebe-Jou
Predám sedátko do vane vhodné pre deti od 6 mesiacov. Nepoužité. Má 4 prísavky na pevné uchytenie na dno vane. Ak stlačí dieťatko jednu z pumpičiek vpredu, vytryskne voda. Rozmery: 31 × 31 × 26 cm.
Predam Fisher-Price Sedatko rainforest 3v1
Predam Fisher-Price Sedatko rainforest 3v1 s vibracnou funkciou vo velmi dobrom stave. Až vaše dieťatko povyrastie, jednoducho premeníte sedadlo na sedačku s odnímateľným závesom na hračky, ktoré budú strážiť a baviť vaše dieťa. Nakoniec môžete zo sedátka urobiť hojdacie kresielko pre batoľatá až do 18 kg. Skladacie, prenosné a pevné kúzelné sedadlo 3v1. Poťah možno prať v práčke. Nosnosť: 18 kg. Vhodné pre deti od narodenia. Batérie: 2× C Rozmer balenia: 59,5 × 43 × 14 cm. Ako darcek pre vase dietatko dostanete 5ks hraciek zadarmo. Viac info: Len osobny odber v Presove.
kupacie sedatko
Angelcare kúpacie sedátko Vyrobené z ľahkého a odolného plastu a z materiálu TPE, ktorý je jemný na dotyk. Kúpacie sedátko Angelcare Soft Touch Baby vytvára príjemné zážitky počas kúpeľa. Šikovný dizajn zahŕňa odtokové otvory na sedadle, umožňujúce prechod vody, ktorá sa má opláchnuť z pokožky dieťaťa. Výška a hmotnosť: Dokonalá výška pre jednoduché a pohodlné kúpanie. Prísavky na zaistenie sedátka na akýkoľvek povrch. Indikátor hladiny vody: Pomáha zabezpečiť optimálnu hladinu vody v detskej vaničke. Soft Touch: Podložka má vrstvu mäkkého materiálu TPE, ktorá veľmi rýchlo preberie teplotu tela dieťaťa a vody. Hygienický a odolný voči pliesniam: Sieťový materiál umožňuje ľahko odtekať vodu z držiaku a rýchlo vysušiť. Unikátny dizajn: Ergonomicky tvarovaná opierka na kúpanie, ktorá poskytuje optimálnu podporu, pohodlie a bezpečnosť počas kúpania.
Badabulle lehatko do vaničky (vane), skladacie lehatko
Ergonomicky tvarované lehátko, používané cca 6mesiacov. Poťah sa dá prať. Lehatko sa dá používať od 0-7mesiacov. Potom sme prešli na sedatko do vane, vhodne od 7-16 mesiacov. Je bezpečne, upevňuje sa pomocou 4 prisaviek, ľahko sa skladá a zaberie veľmi malo miesta. Cena za obe
Vanicka OK baby
Vanicka na kupanie ok baby - 9.5. - 14:25 V perfektnom stave. Najlepsia vanicka na trhu! Osobny odber koli velkosti. Nam je uz zbytocna. Cena novej cez 60€ Luxusná vanička Onda zaistí Vášmu bábätku úplne bezpečné a pohodlné kúpanie. Zamykateľný výpustný ventil - zabezpečí nežiadúce vypustenie vody z vaničky. Súčasti vaničky je termoregulačný pásik. 2 polohy: - 0-6 mesiacov - bábätko leží na lehátku - 6-12 mesiacov - bábätko sedí z opačnej strany za lehátkom Vlastnosti: - minimálny vnútorný rozmer vane pre uchytenie držiakov je 53 cm - maximálny vnútorný rozmer vane je 75 cm - okraj vane musí mať minimálne 2 cm - rozmery: 53 x 26 x 93 cm
Ležadielko do vane
Predám nepoužívané ležadielko (sedadielko) do vane pre bábätká do 6 mesiacov (nevhodný darček, keďže sme mali detskú vaničku s tvarovanou opierkou), farba belasá, s veselým obrázkom korytnačky, od poľského výrobcu Maltex. Je prispôsobené detskej anatómii a zabezpečuje bezpečnú pozíciu dieťaťa počas kúpania. Bábätko môže pozorovať, čo sa okolo neho deje a rodičia majú voľnejšie ruky na jeho umývanie. Na nožičkách má prísavky, vďaka čomu sa prichytí o dno vane a nešmýka sa. Tovar posielam ihneď po pripísaní peňazí na účet, nevymieňam ani neberiem späť. K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa platného cenníka Slovenskej pošty.