bazár, predaj, inzercia, predám

Sen x Skutočnosť

Kategória: Ostatné

DOPYT - kúpim knihu - Sen x Skutočnosť.
PONÚKNITE.
Sen x Skutočnosť
Podobné inzeráty
dopyt: Sen x skutočnosť: Umenie & propaganda 1939–1945
kúpim túto knihu: Sen x skutočnosť: Umenie & propaganda 1939–1945 Katalóg k výstave Sen × skutočnosť | Umenie & propaganda 1939 – 1945, ktorá mapuje premeny podôb a funkcií umenia, vizuálnej kultúry a propagandy v rokoch existencie slovenského štátu (1939 – 1945). Ukazuje paradoxy fungovania výtvarného umenia v doteraz viac či menej tabuizovaných kontextoch, ideologické a sociokultúrne väzby, závislosť i ne-závislosť umenia od vtedajšej spoločnosti. Predstavuje problematiku v celej žánrovej šírke, cez artefakty maliarstva, sochárstva, kresby i grafiky, fotografie a filmu, úžitkového umenia i dizajnu. Druhé doplněné vydání obsahující oproti 1. vydání podrobný seznam vystavených děl, fotodokumentaci z výstavy a přehled akcí, které se při její příležitosti uskutečnily.
Utierky na sklo a zrkadla Tupperware
Okná a zrkadlá umyté bez šmúh a len s čistou vodou. To nie je sen, to je skutočnosť - s utierkami od Tupperware. 2ks 22,50€ Skladom aj iné super utierky Tupperware - na okuliare, na dlážku, na prach. Na riad.
Sen noci pančuškovej
Predám knihu sen noci pančuškovej nepoužitá
Tupperware - Chladničkový sen
Chladničkový sen - krásne vzduchotesné priehľadné nádoby ľahko stohovateľné, súprava 3 nádob - za 26 € je možné aj jednotlivo V ponuke - aj iné TW výrobky
Na predaj kaštielik v obci Hajnáčka s pozemkom 11.380 m2
Túžite po živote na zámku? Neprehliadnite v ponuke realitnej kancelárie Mačičák a spol. kaštielik v obci Hajnáčka, nachádzajúci sa na rozľahlom pozemku s výmerou 11.380 m2 a množstvom zelene, spolu s dvoma hospodárskymi budovami blízko legendárneho hradného vrchu. Ide o klasicistický prízemný objekt, známy ako Ebeczkého kúria, s neopakovateľnou atmosférou a peknými dobovými prvkami. Vzhľadom na pomerne solídny stav, aj na skutočnosť, že kaštieľ a ostané budovy nie sú chránenými pamiatkovými objektmi, je možné nehnuteľnosť s relatívne prijateľnými nákladmi zrekonštruovať a využiť ako vlastnú rezidenciu, poľovnícky zámoček, štýlové ubytovacie a hotelové zariadenie, alebo oddychový komplex. Kaštieľ je neobývaný, po kúpe okamžite k dispozícii novému majiteľovi. Kaštieľ: Prízemná klasicistická budova (predtým vidiecke sídlo rodu Ebeczky) s ozdobnou fasádou a sedlovou strechou pokrytou eternitom je postavená na ploche približne 270 m2. Má predný a zadný vchod, oba chránené kovanou mrežou. Dispozíciu tvorí vstupná hala, kuchyňa, kúpeľňa (pristavaná neskôr), dve spálne (väčšia a menšia), izba, veľký štýlový ružový salón a modrý salón. Kúrenie zabezpečujú pôvodné keramické kachle; sú stále funkčné, každé z nich s nádherným a osobitým dizajnom. Atmosféru minulých čias umocňujú klenbové stropy. Sýpka a hospodárska budova: Dvojpodlažné budovy, postavené s fortieľom starých majstrov, pomerne zachovalé. Podrobnejší popis: Výmera: 11.380 m2 (stavby a park), zastavané plochy: cca 1500 m2 Vek stavieb: dokončené v roku 1820, posledná rekonštrukcia v roku 1920 Materiál: tehla z domácej tehelne Inžinierske siete: vodovod, elektrina Lokalita: južné Slovensko, okres Rimavská Sobota, obec Hajnáčka, nádherné prostredie Cerovej vrchoviny blízko viacerých zaujímavých cieľov: turistické trasy (v susedstve nehnuteľnosti) zrúcaniny hradu Hajnáčka (0,3 km), sopečný vrch Ragáč (2 km), hrad Šomoška a kamenný vodopád (8 km), hrad Fiľakovo (10 km), termálne kúpalisko Rapovce (18 km), kúpele Číž (23 km), Rimavská Sobota (30 km), Salgótarján, Maďarsko (35 km) Možnosti: oddych, turistika, kúpanie, poľovníctvo, zážitkové hoteliérstvo
Na predaj lukratívny objekt v centre mesta Moldava nad Bodvo
Ponúkame Vám na predaj investične zaujímavý objekt v centre Moldavy nad Bodvou,na ulici Hviezdoslavová (súčasť hlavnej ulice) za cenu pozemkov. Jedinečná možnosť prestavby na apartmánové bývanie, polyfunkčný objekt, sídlo firmy ... V objekte sa nachádza starší rodinný dom a budova, ktorá v minulosti slúžila na administratívne účely. Umiestnenie pozemku umožňuje bezproblémový prístup zo zadnej aj prednej časti pozemku s možnosťou vytvorenia priestranného parkoviska. Celková výmera 1 pozemku 1525 m2, 2 pozemku 1033 m2 (predáva sa to ako celok). Cena 299 000€. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o.,kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.