bazár, predaj, inzercia, predám

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Kategória: Slúchadlá

Predám bezdrôtové slúchadlá značky Sennheiser v sivej farbe.

Slúchadlá sú plne funkčné s minimálnymi známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti slúchadiel.

Slúchadlá disponujú funkciami ako pasívne potláčanie hluku a bezdrôtové nabíjanie.

Predávam iba samotné slúchadlá s nabíjacím USB-C káblom ako darček.

Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku.
Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€.

V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00).

Cena slúchadiel v obchode: 250€
Moja cena: 119€
Sennheiser Momentum True Wireless 3
Podobné inzeráty
Sluchadla Sennheiser Momentum 2 hnede
Predam malo vyuzivane sluchadla Sennheiser Momentum 2 v komplet baleni s krabicou, pevnym puzdrom (ako nove nikdy nepouzivane), vrecko a premiovy kabel. Z vnutornej strany musiel sa olupava kozenka, ale zvysok je kozeny a teda bezchybny. Perfektny zvuk aj pre najnarocnejsich pouzivatelov. V case kupy (2016) to boli top sluchadla vo svojej kategorii, velmi pohodlne (pouzival som ich len na dlhe cesty lietadlom, ale kedze uz necestujem, sluchadla su uz 3 roky nevyuzite).
Sennheiser momentum tw3
Predám Sennheiser momentum tw3 v 100% stave. Môžte vyskúšať osobne v Košiciach alebo pošlem poštou.
Sennheiser HD 6XX + FiiO K5 PRO
Predám nevyužitú hi-res zostavu: hi-fi slúchadlá Sennheiser HD 6XX a kvalitný prevodník (DAC) so zosilovačom FiiO K5 PRO. komplet v krabici s kompletným príslušenstvom. Porovnateľné s HD 650, HD 660S. Recenzia na slúchadla: info DAC: Aktuálne do zmazania, preferujem osobný odber, po dohode pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail/WhatsApp/Telegram/SMS alebo telefonicky
Originál slúchadla Sony True Wireless WF-C500
Predám originál slúchadla Sony True Wireless WF-C500 Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál Sony. Cena : 30€. Písať na email. Možnosť odoslať : Slovenskou poštou alebo Packetou.
Slúchadla JBL Under Armour True Wireless Flash X
Predám originál slúchadla JBL Under Armour True Wireless Flash X Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál JBL. Cena : 75€. Písať na email. Možnosť odoslať : Slovenskou poštou alebo Packetou.
Slúchadla Braavos 2 True Wireless s automatickým parovanim
Predám úplne nové nepoužité slúchadla Braavos 2 True Wireless s automatickým párovaním. - - - -Vybalené iba na foto na inzerat- - - - Slúchadlá True Wireless s automatickým párovaním predstavujú upgradovanú verziu s vylepšenou kvalitou zvuku a rozmermi a bezdrôtovým nabíjaním batérie. Sú vybavené funkciou Bluetooth® 5.1, automatickým párovaním, automatickým zapnutím, integrovaným ovládaním hudby a dvojitým mikrofónom na ovládanie handsfree. Akonáhle slúchadlá vyberiete z puzdra, zapnú sa a automaticky sa navzájom synchronizujú, takže už sa nikdy nemusíte obťažovať so synchronizáciou! Puzdro slúži aj ako powerbanka pre slúchadlá a je možné ho nabíjať pomocou dodaného kábla USB-C. Pri plnom nabití 400mAh batérie puzdra môžete slúchadlá nabiť z 0 na 100% až trikrát. S viac ako 6 hodinami prehrávania pri maximálnej hlasitosti na jedno nabitie sú tak nepostrádateľným doplnkom na cesty. Vďaka ergonomickému dizajnu sa slúchadlá udržia na mieste aj pri pohybe. Nabitie slúchadiel z 0 na 100% trvá 1,5 hodiny. Puzdro sa nabije za menej ako 1,5 hodiny. Produkt podporuje technológie Siri a Google Assistant. Pracovný dosah Bluetooth® je 10 metrov. Balené v prémiovej darčekovej krabičke. ABS plast. Inzerat je aktualny do zmazania. Preferujem osobny odber.