bazár, predaj, inzercia, predám

Séria pre milovníkov encyklopédii

Kategória: Encyklopédie

Z našej knižnice
Po požiari zadymeny obal
1seria 20 eur
2.seria 10 eur
Séria pre milovníkov encyklopédii
Podobné inzeráty
Nová detská encyklopédia
Mali sme viacej encyklopédii, táto je len pár krát prelistovaná, 100% stav Kedy? Kde? Čo? Prečo? Nová detská encyklopédia obsahuje odpovede na rôzne otázky, ktoré deti tak rady dávajú. Od obrovských galaxií po mikroskopické baktérie a od ľudských buniek po dávne civilizácie – to sú kľúčové učebné témy, ktoré sú tu podané sviežim a podnetným spôsobom. Stovky fotografií spolu s rámčekmi obsahujúcimi zaujímavé údaje umožnia deťom zdokonaliť si na stránkach tejto inšpiratívnej knihy svoje vedomosti.
Encyklopedie - rôzne tituly -  4 ks
Predám 4 ks rôznych encyklopédii viď. foto, vo veľmi dobrom stave /Encyklopédia astronómie predaná/. Cena za 1 ks 4 €, v prípade záujmu odber všetkých cena spolu 14 €. Doplňujúce info na dotaz zašlite mailom.
Zem
Zem Farebná história i súčasnosť našej planéty Vydavateľstvo Ikar ponúka jedinečnú encyklopédiu ZEM a v nej nevšedný pohľad na rozličné aspekty našej ustavične sa meniacej planéty. Vyše 2000 farebných fotografií a 1200 máp a ilustrácií Vám ukáže všetko, čo ste kedy túžili na Zemi vidieť. Ťažiskom publikácie sú neuveriteľne krásne fotografie viac ako 400 najnezvyčajnejších, najúchvatnejších a najdramatickejších miest na Zemi – od vyprahnutej púšte Atacama po búrlivo vybuchujúcu Etnu, od mohutného Nílu po rozľahlé vody Tichého oceánu, od dažďových pralesov v Indonézii po antarktickú ľadovú čiapku. Vďaka plasticky pôsobiacim fotografiám uvidíte poklady Zeme v nevídanej kráse. Text knihy s odbornou presnosťou, ale zrozumiteľne a presvedčivo podáva najnovšie vedecké poznatky o Zemi. So vzrušením objaviteľa, plní očakávania budete listovať stranu za stranou a s nadšením zisťovať, ako funguje systém vzájomne prepojených síl, ktoré viac ako 46 miliónov rokov formovali vzhľad Zeme a neustále sa podieľajú na jeho zmenách. Spoznáte, ako do tohto systému vstupuje človek a ako ľudská činnosť ovplyvňuje životné prostredie. Odhalíte cykly a vzťahy, ktoré zapríčiňujú zmeny podnebia. Pochopíte tajomstvá počasia. Získate komplexný pohľad na Zem, aký v žiadnej inej encyklopédii nenájdete. Encyklopédia je rozdelená do 5 hlavných kapitol: PLANÉTA ZEM PEVNINA OCEÁN ATMOSFÉRA TEKTONIKA ZEME
Světová encyklopedie letadel
Predám Světovú encyklopedii letadel. Ide o tri zväzky. Neviem povedať, či ide o kompletnú zbierku alebo aké množstvo kariet obsahuje, nakoľko je ich veľmi veľa.
Encyklopédia Slovenska I. - V.-znížená cena
Predám 5 dielov zo 6-dielnej veľkej Encyklopédie Slovenska, vydanú v r.1977 v Bratislave. Posledný 6. diel chýba. Je to rozsiahla, encyklopédia Slovenska so zameraním na prírodu, geografické informácie, kultúrno-spoločenské udalosti, umenie, históriu a ďalšie oblasti. Jedna z najkomplexnejších a najlepšie spracovaných encyklopédii. Najradšej predám ako celok, nakoľko diely idú za sebou, až na posledný. Cena je za 5 dielov. Dohoda možná. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. V prípade vážneho záujmu poskytnem viac info a foto. K Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Mix encyklopedii
Knihy na predaj -100 Najvačších zaujmavosti o zvieratách ...( 7€ ) -Tehotenstvo otázky a odpovede(8€ -Automobily snov ...( 6€ ) -Rekordy zo sveta zvierat.( 7€ ) -Ľudské telo(2knihy spolu)( 8€ ) -Dejiny požiarnej ochrany v okresoch Žilina a Bytča ( 5€ ) Fotky,detaily ku konkretnej knihe v pripade záujmu pošlem cez mail. Ak je Kniha v zozname je dostupná