bazár, predaj, inzercia, predám

Šerpa na stoly

Kategória: Ostatné

Predám šerpu žltú od metra
50 cm šírka
Cena 1,60 za meter

šerpy máme aj zelené,fialové,bordové,ružové,žltá
Šerpa na  stoly
Podobné inzeráty
Nerezový stôl Nové Rôzne
Rôzne nerezové stoly na predaj Celú ponuku nájdete tu: Nerezové stoly poskytujú nielen pracovnú dosku ale aj možnosť využitia ďalšieho úložného priestoru. Z ponuky je možné vybrať si nerezové stoly aj so skrinkami, čím získate ďalší úložný priestor. K stolom sa dá dokúpiť rôzne príslušenstvo – smetný koš, zásuvky či kolečká. Stoly a príslušenstvo v ponuke je vyrábané z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a splní všetky Vaše vysoké nároky. kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
zasklievacie stoly
predám 2ks staršie zasklievacie stoly. stoly sú funkčné ale potrebuju menšie opravy. stoly sa dajú nakloniť z horizontály do vertikály pomocou piestov. bližšie info telefón.
Okrúhly rozkladací stôl
Predám Nový nerozbalený drevený stôl . Nevšedný retro dizajn Vám ponúkne stôl Olivia bianco od značky Signal. Stôl je v krásnej orechovej farbe a vrchná doska z dreva je vo farbe orechu. Rozkladací systém umožní že za stôl može usadnúť až 6 osôb. Stoly Signal: Stoly značky Signal sú charakteristické svojim prevažne moderným dizajnom, niektoré stoly obsahujú aj retro prvky. Stoly sú k dispozícií v neutrálnych farbách, vyrobené sú z dreva či kovu a ponúkajú kvalitné spracovanie s pevnou konštrukciou.Cena 595€ ponuknite!
šerpa sivá
Predám sivú šerpu na stoly 40 cm šírka 10 m dlžka cena 0,70 € za meter
Okrúhle stoly priemer 175cm
Ponúkam pevné a veľké okrúhle stoly priemer 175cm, pre spoločenské akcie svadby, plesy, výročia, stužkové a pod. Stoly majú priemer 175 cm, pre 10 až 11 ľudí. Materiál je smrek hr.45mm a nohy stola odnímateľné z nerezovej rúry.Počet stolov je 1O ks a cena 150 EUR/ks.
Návleky na stoličky, svadobné obrusy a sukne na stoly
Prenajmem rôzny počet návlekov na stoličky a tiež obrusy na stoly rozmer 160x160cm a sukne na stoly rôznych rozmerov. Možný osobný odber v okresoch TS/BA. Cena dohodou podľa kusov. Cca 1€ na kus, záleží od počtu.