bazár, predaj, inzercia, predám

Šerpy z netkanej textílie

Kategória: Ostatné

Predám šerpy z netkanej textílie 40 cm šírka 24 m dlžka,perforované každých 1,20 metrov
cena za 24 metrov 19 €. Cena za 1,20m je 0,80€
Da sa kúpiť aj na metre
Šerpy su nepoužívané,su nove
Šerpy z netkanej textílie
Podobné inzeráty
Saténové šerpy
Predám saténové šerpy cena 0,80 € za meter šerpy vám aj vieme zapožičať cena 0,35 € za meter
Sedák na hojdačku alebo lavičku béžový, 180x50cm
Tovar je nový,nepoužívaný. Rozmery: 180x50cm* Hrúbka: 8 cm * * Meranie v najširších bodoch. Poduška nie je rozoberateľná. Podušky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, ako napríklad: Ekolen - trvanlivá tkanina, do istej miery nepremokavá, ľahko sa čistí,vo väčšine prípadov postačí vlhká handrička. Ak je to potrebné, môžete ich oprať - odporúčame prať ručne pri 30 ° C. Štruktúra tkaniny pripomína ľan. Netkaný polypropylén - tvorí spodnú časť podušky. Mletá polyuretánová pena - vytvára výplň. Látky používané na výrobu majú certifikáty OEKO-TEX. Látka použitá na výrobu je odolná. Nefarbí a v prípade väčšiny škvŕn na jej odstránenie stačí vlhká handrička. Spodná strana podušky je vyrobené z jednofarebnej polypropylénovej netkanej textílie. Táto tkanina sa používa v čalúnení. Podušku je možné uviazať na lavičku dlhými šnúrkami. Cena je bez dopravy (poštovného)!
Tapety klasické, vinylové a textilné
Predám tapety zo zrušenej predajne, klasické po 5 eur, vinylové 6-7 eur a umývateľné z netkanej textílie 10 eur.
Netkaná textília 3,2x100m 50g/m2
Mám na predaj 1rolku novej čiernej netkanej textílie 50g/m2. Výška 3,2m, dĺžka 100m. Textilia je zložená na polovicu takže výška kotúča je 1,6m.
Látky / textílie slovenský vzor
Predám látky / textílie so slovenským vzorom. Osobný odber Gelnica alebo Košice. Prosím primárne kontaktovať prostredníctvom SMS alebo mailom.
Predám látky / textílie s rôznym vzorom
Predám látky / textílie s rôznym vzorom, posledná foto - menčester. Osobný odber Gelnica alebo Košice. Prosím primárne kontaktovať prostredníctvom SMS alebo mailom.