bazár, predaj, inzercia, predám

Servisny technik Kancelarskej techniky TPP / živnosť

Kategória: IT a telekomunikácie

Do tímu mladých ľudí hľadáme práve teba. Ak máš školu elektrotechnického smeru + vyhlášku minimálne §21 a Vodické oprávnenie skupiny B. Neváhaj a ozvi sa ponúkame mnohé bonusy ,ktoré ti poviem osobne na malom pohovore. Práca je na TPP / živnosť.
Servisny technik Kancelarskej techniky TPP / živnosť
Podobné inzeráty
TECHNIK BEZPEČNOSTNÝCH A IT SYSTÉMOV
Druh pracovného pomeru plný úväzok, živnosť Termín nástupu ihneď Mzdové podmienky (brutto) 1 100 - 1500 EUR/mesiac pri TPP mzda je závislá od miery odbornosti uchádzača. Možnosť práce aj na živnosť NÁPLŇ PRÁCE, PRÁVOMOCI A ZODPOVEDNOSTI Montážne a servisné práce na kamerových a zabezpečovacích systémoch. Správa a oprava počítačov a sietí. Budovanie optických a metalických sietí pre kamerové systémy ale aj počítačové siete. Práce sa vykonávajú aj vo výškach (rebrík a montážna plošina). Elektroinštalačné práce pri inteligentných elektroinštaláciách. ZAMESTNANECKÉ VÝHODY, BENEFITY - pravidelné odmeny za výkon - mobilný telefón - pružný pracovný čas - rôzne zamestnanecké benefity VZDELANIE V ODBORE elektrotechnika odborná spôsobilosť elektrotechnika min § 21 vyhl. MPSVaR SR č. 508/2009 Z.z JAZYKOVÉ ZNALOSTI Anglický jazyk - Začiatočník (A2) VODIČSKÝ PREUKAZ B OSOBNOSTNÉ PREDPOKLADY A ZRUČNOSTI - analyzovanie a riešenie problémov - pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti) - komunikácia (jednanie s ľuďmi) - technická gramotnosť INFORMÁCIE O VÝBEROVOM KONANÍ V prípade záujmu o pracovnú pozíciu posielajte Vaše životopisy na emailovú adresu info@ V prípade doplňujúcich otázok nás kontaktujte na tel.
Junior IT technik
Do nasho timu hladame noveho kolegu na poziciu - Junior IT technik. Vasou zodpovednostou by bolo spolupraca pri sprave a budovani IT, IP a SLP systemov nasich zakaznikov. Prax minimalne 1 rok v obore vitana, ale nie podmienkou. Podmienkou je chut pracovat a zlepsovat sa v IT oblasti. Moznost prace aj na zivnost.
Elektrikár, technik kamerových a zabezpečovacích systémov
Firma LEDAR s.r.o. so sídlom v Trnave hľadá do tímu v Trnave elektrotechnika na montáž: elektrických zabezpečovacích systémov, kamerových systémov, video-vrátnikov a vstupných systémov, elektrickej požiarnej signalizácie, dátových rozvodov, štruktúrovanej kabeláže Zamestnanecké výhody, benefity práca v mladom kolektíve služobný telefón, notebook osobné ochranné pomôcky a reprezentatívne pracovné oblečenie profi pracovné náradie vedomostné školenia a možnosť pravidelne si dopĺňať kvalifikáciu flexibilný pracovný čas Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Vzdelanie v odbore elektrotechnik Práca na trvalý pracovný pomer - TPP alebo živnosť Vodičský preukaz B Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti - chuť pracovať a vzdelávať sa - technická zručnosť a dôslednosť pri montáži - samostatnosť - zodpovednosť a flexibilita - zmysel pre detail - komunikačné schopnosti na úrovni - min. vzdelanie elektrotechnik (§ 21), optimálne § 22 Mzdové podmienky (brutto) 1 000 - 1 800 EUR/mesiac + odmena za samostatnosť a zručnosť Bližšie informácie na osobnom pohovore. tel. e-mail ledar@
Technik - živnosť
Ponuka práce na živnosť pre elektrotechnikov v oblasti telekomunikácii- inštalácie optických sietí na stĺpových podperách energetiky (ZSE). Potrebné platné osvedčenie § 22 - samostatný elektrotechnik. Dlhodobá práca. Nástup možný ihneď. Pracovná plošina a potrebné oprávnenia - výhodou, prípadne pracovnú plošinu aj zabezpečíme. Podmienka vodičské oprávnenie "B". Práce sa vykonávajú v okolí: BA, TT, PK, PN, TN, NM, SE, MA.... Fakturácia podľa rozsahu vykonaných prác - dohodou. Spoločnosť SUPTEL pôsobí na slovenskom trhu od roku 2007. Je dynamicky rastúcou a rozvíjajúcou sa spoločnosťou. V roku 2013 zaznamenala spoločnosť významný rast, čo do rozsahu, objemu prác, ako aj nárast stavu technicky zdatných pracovníkov. V posledných rokoch je významným partnerom telekomunikačných spoločností v oblastiach, ako: - Výstavba, oprava, demontáže, údržba, prekládky, merania metalických a optických sietí - Inštalácia a opravy HDPE trubiek, mikrotrubičiek, multirúr - Zafukovanie a montáž optických káblov,mikrokáblov, optických vlákien pre LAN siete a FTT systémy - Pokládka, montáž a merania metalických i optických káblov, vrátane technológie mikrotrubičiek - Nová výstavba, prekládky, rekonštrukcie slaboprúdových rozvodov, dátových sietí, metalických aj optických spojovacích trás - Štrukturované kabeláže
Elektrotechnik / Montážny pracovník
Do nášho tímu prijmeme pracovníkov na: I. Elektrotechnik s platným osvedčením podľa § 22 zmysle zákona č. 124/2006 Z. z. v nadväznosti na vyhlášku č. 508/2009 Z. z II. Montážny technik s vodičským preukazom typu C Montážny technik - Inštalácia a montáž optických káblových rozvodov do rodinných domov a bytových jednotiek, pripájanie zákazníkov na internet, TV a telefonovanie - Inštalácia koncových zariadení na metalických a optických sieťach - Satelity - Zváranie optických vlákien pre optickú sieť - Prevádzka a údržba dátových sietí a zariadení - Dodržiavanie smerníc a pracovných postupov - Riešenie vzniknutých nedostatkov, porúch na sieťach - Prípravné a výkopové práce - Meranie a diagnostika služieb, sietí a zariadení - Spracovanie technickej dokumentácie - Komunikácia so zákazníkmi - Obnova stĺpov Práca sa vykonáva v okolí: NR, ZM, LV, BB, PD, MT, DN, PU, IL Odborné náradie a školenie zabezpečíme Plat: 1 800 - 3 000 Eur Zamestnanecké výhody, benefity - uhradíme vodičský preukaz typu C - firemné vozidlo - firemný telefón - pravidelné školenie Požiadavky na zamestnanca Jazykové znalosti Slovenský jazyk - Expert (C2) alebo Maďarský jazyk - Začiatočník (A2) Ostatné znalosti Microsoft Excel - Základy Gmail - Základy Vodičský preukaz B Osobnostné predpoklady a zručnosti - komunikatívnosť - zodpovednosť - technické zručnosti - počítačová gramotnosť - ochota cestovať z prácou O nás Stručná charakteristika spoločnosti Mladá, rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti optických a dátových sietí od ich budovania, udržiavania až po riešenie porúch. Medzi naše hlavné činnosti patrí taktiež obnova stĺpov telekomunikačného vedenia, čo spoločnosti dovoľuje jej vysoké technologické vybavenie.
Servisný a inštalačný technik
Hľadáme servisného technika! Do našej zabehnutej partie hľadáme šikovného technika v oblasti telekomunikácií alebo partiu technikov na dlhodobú spoluprácu. Náplň práce: - inštalácia a servis zariadení (IT siete, alarmy, kamerové systémy...) - realizácia štruktúrovanej kabeláže (optika) - konfigurácia prístupových bodov a routrov - elektrikárske práce Čo očakávame: - §21 - podmienkou - spoľahlivosť a zodpovednosť k práci - skúsenosť so zapájaním optiky výhodou - zváranie optických káblov - nie je podmienkou, ale výhodou Pre viac info nám stačí zanechať kontakt a my sa Vám ozveme :)