bazár, predaj, inzercia, predám

SET Blanco Zia 45 s compact a Daras-s

Kategória: Ostatné

Predám nový set umývadla a batérie v antracitovej farbe.
Set obsahuje :
Drezová batéria Blanco DARAS - S s vyťahovacou sprškou antracit 517732
Drez Blanco ZIA 45 S Compact antracit 524721

Osobný odber v NZ pripadne viem priviesť v smere Sládkovičovo - NZ
SET Blanco Zia 45 s compact a Daras-s
Podobné inzeráty
Predám lacno  pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco
Predám lacno funkcnu pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco Daras so sprskou vo farbe siva metaliza. Druhy obrazok je ilustracny.
Kuchynský drez BLANCO LEMIS XL 6 S-IF
Predám málo používaný nerezový drez BLANCO LEMIS XL 6 S-IF. Materiál: leštená nerez Rozmery: 1000mm x 500mm (šxd) Kupované 12/2020 za cenu 260€. Predáva sa s príslušenstvom tak ako vidíte na obrázkoch. Odkaz na produkt na stránkach výrobcu:
Kuchynská batéria
Predám kuchynskú batériu BLANCO Daras vo farbe káva. Nové, originál zabalené. Cena aj s poštovným.
Odtoková súprava Blanco
Nová odtoková súprava blanco. Vhodné iba pre drezy Blanco vybavené odtokom InFino® Obsahuje sitko, Infino odtok a krytku prepadu
nerezovy  drez  blanco + bateria+ davkovac  saponatu + sifon
rohovy drez blanco, pouzivany, v dobrom stave, vsetko na foto je sucastou, t.j. bateria, saponatovač, sifon. osobny odber tvrdošovce, okres nove zamky. tel.
BLANCO Zenos Kuchynská batéria antracit chrom
Lacno predám kvalitnú používanú batériu BLANCO Zenos do kuchyne. Farba čierna antracit chróm. Plne funkčná s príslušenstvom. Je vyčistená od vodného kameňa. BLANCO Zenos drezová batéria antracit / chróm, 517805 jednopáková batéria 1 " * Otočné ramienko * Je potrebné otvor O 35 mm * S keramickým tesnením * Pružné pripojovacia hadica o dĺžke 450 mm as 3 / 8 "maticou pre mimoriadne ľahkú montáž Pôvodná cena cca 200 eur. Cena teraz 40 eur alebo dohoda. Kontakt na pt82@