bazár, predaj, inzercia, predám

Set podprsenky a nohavičiek - 85C, S

Kategória: Spodná bielizeň

Súprava podprsenky a nohavičiek. Nohavičky sú nenosené, s visačkou. Podprsenka bola nosená len málo, nemá žiadne poškodenia. Značka: flame.
Číslo je vymyslené, poprosím, aby ste ma kontaktovali prostredníctvom e-mailu, ďakujem. Možný je aj osobný odber. Cena je bez poštovného. Nevymieňam.
Set podprsenky a nohavičiek - 85C, S
Podobné inzeráty
Podprsenka Wonderbra Double full effect - telová,čierna
Nová - Wonderbra priniesla na trh novinku v podaní podprsenky Full Effect Bra. Podprsenka obsahuje gélovú zmes riedenú vzduchom, aby dosiahla čo najlepší efekt maximalizácie a pohodlné nosenie zároveň. Podprsenka dodáva ľahší a plnší dekolt zväčšený o dve čísla. Ramienka sa dajú vzadu odopnúť, preto sa dá prekrížiť a nosiť i pod tielka. JE SUPER, ASI NAJLEPŠIA PODPRDKA,AKÚ SOM KEDY MALA, SUPER SEDÍ A ROBÍ KRÁSNY DEKOLT - FAKT ZVAČŠÍ O 2 ČÍSLA:-) Čierna: 70A, 70B, 70C, 75C, 80A, 80C, 85C Telová: 70A, 70B, 70C, 75C, 80A, 80B, 85C Biela 85A
Podprsenky
Dobrý deň, predám podprsenky, veľmi málo nosené, podprsenky sú z obchodu INTIMISSIMI lingerue, H&M, Palmers, veľkosť každej je 75/B, niektoré sú push up, niektoré sú neni vôbec vystužené, skoro všetky majú zapínanie vpredu, Podprsenky zašlem poštou, každú za 5eur, plus poštovné.
Set nohavičiek
Predám set nohavičiek originál Victoria Secret Vo veľkosti L. Cena za set 20€
11 ks podprsenky spolu za 10euro ako Nove
Predam 11 ks podprsenky ako nove. Velkost 80-85C . Cena spolu 10 euro. V pripade zaujmu pribalim nohavicky (cele).
Podprsenky
2ks podprsenky nenosené, pôvodne 85c, zúžené na 80
4x nohavičky + 1x podprsenka
Nohavičky aj podprsenka sú čisto nové. Veľkosť nohavičiek je uvedená 44 ale sadnú aj na veľkosť 46. Veľkosť podprsenky je uvedená 44 B. Predám iba všetko spolu!!!! Cena spolu je 12,50€+ poštovné. !!!!Foto na postave neposkytujem!!!! Rozmery nohavičiek: Pás od 80cm do 130cm V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na e-mail b.kollarova07@