bazár, predaj, inzercia, predám

Set pre bábätko Ergee

Kategória: Tričká a košieľky

Veľmi pekný set pre bábätko, mäkkučký, niečo ako mikrovlákno.
Set obsahuje dupačky, 2x tričko s dlhým rukávom a mikinku.
Oblečené 2x, top stav.
Veľkostne je to niečo medzi 56 a 62.
Set pre bábätko Ergee
Podobné inzeráty
Vymením/Predám Balík detského oblečenia 74-86 (6-18m)
Vymením/Predám Balík detského oblečenia 74-86 (6-18m) za plienky Pampers 2 (4-8kg) 68ks. alebo Predám za 20€, prípadne 0,50€/ks. Mikulášsky set a ulitky 1€/ks. Je ich cca 40ks. Všetko je nedávno vypraté/čisté. Značky: Berti, SoCute, Zara Baby, H & M, Little Giraffe, Ergee, Impidimpi, Tom Taylor, Ralph Lauren, Albi Baby, Loana, Skaria, Lupilu, Pepco, F & F, Fred & Flo, Dino Dini, CA Baby Club, Dopo Dopo. Jednotlivé fotky na vyžiadanie v správe. Najlepšie osobne ale posielam aj poštou. Pozri aj moje ďalšie inzeráty !
Tričko veľ.68
Krásne dievčenské kvietkované tričko veľ.68 Ergee značka Kik
Chlapčenské tričká 4 ks, veľ 9-12 mes.
Značky - F&F, dopodopo, Ergee Veľmi pekný stav všetkých, len posledné s potlačou hasičov viac nosené Osobný odber Holíč alebo po dohode Skalica. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Košieľka pre bábätko unisex
Predám strojovo šitú košieľku s krátkym rukávom pre bábätko. Materiál je plátenko, košieľka bola nosená, ale je vo veľmi dobrom stave bez poškodenia. Farba je svetlunko zelená. Dĺžka 36cm, šírka 34cm. Veľkosť je zhruba na 9-12mesiacov podľa veľkosti dieťatka. V prípade záujmu pošlem aj poštou podľa dohody.
Tricko Moschino pre babatko velkost 74
Predame krasne tricko Moschino pre babatko- chlapceka, velkost 74 9-12 mesiacov. Len oprate, nenosene. Cena 50€ plus posta.
Kosela Burberry pre babatko velkost 86
Kosela Burberry pre babatko chlapceka, nova s visackou. velkost 86. Cena 49€ plus posta.