bazár, predaj, inzercia, predám

Set Shatter me + Unite me - Tahereh Mafi

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám set prvých 3 častí zo série Shatter me v anglickom jazyku v pôvodnom boxe. Prvé dve knihy boli čítané a na obálke sú vidno známky používania; tretia kniha nebola čítaná a je v dokonalom stave. CENA ZA SET 18€
Taktiež predám knihu Unite me, ktorá slúži ako doplnok k Shatter me a Unravel me. CENA 5€
Set Shatter me + Unite me - Tahereh Mafi
Podobné inzeráty
Jeremy Lachlan - (séria Jane Doe) Kolébka všech svêtů (1. ča
Stav : nové (nečítané), väzba s preobalom, český jazyk, fantasy/dobrodružný - uvedené ceny sú bez poštovného (ten hradí kupujúci) - obyčajne zásielky posielam prvou triedou a nezodpovedám za stratu recenzie z predaja :
Meg Cabotová - Nenasytná & Příliš velké sousto
Stav : v dobrom stave (čítané raz), tvrdá väzba s preobalom, český jazyk, fantasy (o upírov) Cena : 2€/spolu (iba) - uvedené ceny sú bez poštovného (ten hradí kupujúci) - obyčajne zásielky posielam prvou triedou a nezodpovedám za stratu - recenzie z predaja :
NOVÉ - Harry Potter - set dvoch kníh a spoločenskej hry
Predám set kníh o Harry Potterovi a spoločenskú hru. Nové, nerozbalené. Cena jednej knihy bola 29,90 a spoločenskej hry 65,- Eur, teraz je cena okolo 55,- Eur. Predám spolu ako komplet za 75,- Eur + poštovné. Samostatne - kniha 20,-Eur/ks Spoločenská hra 35,- Eur Plus poštovné
Harry Potter komplet knihy
Predám tento krásny set kníh . Limitovaná edícia vydaná k 20. výročiu prvej knihy . Veľmi pekná grafika obálok kníh
Harry Potter kompletne vydanie
predane Predam set Harry Potter kompletne vydanie - box. Velmi dobry stav. Osobny odber BA I v blizkosti Eurovea alebo podla dohody. Ak nezdviham, prosim SMS/Whatsapp/Email.
Harry Potter set knihy komplet plus iné
Komplet Harry Potter cena 120€ prípadne dohoda