bazár, predaj, inzercia, predám

Set spoločenských šiat Mamka a dcéra

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám Set - spoločenské šaty pre mamku Flower by charm fľaškovo zelenej farby,veľkosť (je písaná XL) no je to skôr L-Ko. Šaty nemajú prsné vypchávky.
Obvod hrudníka 49cm
Dĺžka 156cm

Krásna tmavo zelená suknička pre malú princeznú ❤️, veľkosť 9-12 mes (dcérka ju mala 1x na oslave- môžem poslat aj foto) K suknične darujem čelenku.

Šaty som kúpila cez Vinted no nesadlami veľkosť (len vyskúšané)
Set spoločenských šiat Mamka a dcéra
Podobné inzeráty
Svadobné šaty
Predám svadobné šaty bielej farby, raz oblečené a šité na mieru. Šaty boli nastavené na výšku 170 cm, ktorá zahŕňala aj topánky s 8-cm podpätkami. V prípade nižšej nevesty sa dá dĺžka šiat upraviť. Srdiečkový dekolt šiat je pravidelne prekladaný a končí kamienkovým opaskom. Vzadu majú šnúrovačku, takže sa dajú prispôsobiť postave. V cene šiat je zahrnutý aj kruh, čipkované bolerko s trištvrťovým rukávom a cca 30-cm dlhý závoj. Súčasťou šiat sú tenké ramienka, ktoré sa dajú schovať do šiat, resp. odstrihnúť. Šaty boli profesionálne vyčistené. V prípade záujmu môžem poslať viac fotiek:)
Spoločenské (polnočné) šaty
Predám svoje polnočné šaty v bordovo zlato-krémovej farbe. Šaty sú strihu A, sedia na postavu veľkosti 36 (prípadne 38 - závisí od postavy). Vrch šiat je korzet z lesklého saténu, na ktorom je našitá hrubo-tkaná čipka a na nej sú nalepené malé kamienky (nepravé swarovski). Korzet má vypchávky, takže sú pohodlné, nie je potrebná podprsenka. Chrbát je len tyl, na ktorom sú nalepené tiež kamienky a cez stred chrbta tvorí zapínanie na zips. Sukňa je pevný lesklý satén, ktorý má všitú taftovú spodničku s hrubým tylovým lemom, aby sukňa držala pekný tvar. Jediná úprava bolo nadpojenie ešte jednej tylovej vrstvy v oblasti ramien. Šaty sú vhodné, okrem polnočných šiat, aj na spoločenské udalosti, plesy, stužkové, svadby. Šaty je možné prísť osobne vyskúšať. Uprednostňujem osobný odber (možný v Košiciach, prípadne po dohode aj v Banskej Bystrici). Poslanie je možné na základe individuálnej dohody. Cena šiat je uvedená bez poštovného. (Cena šiat je zlacnená zo 70€ - pôvodná cena šiat cez 100€)
Šaty s ornamentami
Ponúkam na predaj krásne čierne šaty s ornamentami, ktoré neboli skoro vôbec nosené. Značka: Stradivarius. Veľkosť: S. Dĺžka šiat: 81 cm. Dĺžka rukávov: 51 cm. Obvod šiat meraný v oblasti pŕs: 80 cm. Obvod šiat meraný v dolnej časti: 102 cm. Dolná časť šiat je šitá do Á-čka.
Koktejlky viac farieb, veľ 40 a 42, zelená,zlatá...
Predám NOVÉ elegantné koktejlové šaty s bolerkom. Jednofarebná podkladová látka (svetlo modrá veľ 40) šiat je na vrchu prekrytá jemnou priehľadnou krajkou (čierna), s výšivkou drobných kvetov (strieborná), čo vytvára dojem /striebornej/ bordovej farby. Strih šiat je tvarovaný na postavu, v páse sú šaty prestrihnuté a dozdobené čiernou krajkou so striebornou aplikáciou pripomínajúcou štras. Šaty sú bez rukávov a sú doplnené krátkym bolérkom s mini rukávmi, z rovnakého krajkového materiálu, avšak bez podkladovej farebnej látky. Šaty sú podšité, rozparok a zapínanie je na dlhý zips vzadu. Dĺžka šiat je cca 101 cm, h-95 cm. pás 80 cm, Boky - 102 cm. Šaty sú nové, vypredávam vlastnú predajňu. Pôvodná cena šiat je 45 Eur.
Dámske spoločenské šaty 50/52 až 54
Šaty sú nové, boli len odskúšané. Veľkosť šiat je uvedená 52/54, no šaty skôr sedia na veľkosť 50/52 (ale každopádne sa treba riadiť rozmermi) šaty sú z elastického a príjemného materiálu, výstrih šiat je prekladaný, takže sú šaty vhodné aj pre kojace mamičky. Cena šiat je 18,50€ už aj vrátane obyčajného poštovného. !!!Foto na postave neviem poskytnúť!!! Rozmery: Pod pazuchami od 120cm do 150cm, Pás je od 113cm do 132cm, Boky sú voľné, Dĺžka šiat je 96cm V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail b.kollarova07@
Zelené a cyklámenove letné šaty
Ponúkam veľmi zachovalé letné šaty. Zelené na úzke ramienka,vkusne vzorované, veľkosť 34,celková dĺžka šiat, merané s napnutými ramienkami je 1,38. Na ľavej strane je rozparok 40cm.Na foto vidieť vypodšitú časť šiat,zelenou látkou. Druhé šaty majú výraznú cyklámenovú farbu, mäkký príjemný a vzdušný materiál, veľkosť ako zelené, celková dĺžka šiat od ramien je 110 cm,obvod spodnej časti šiat je 172 CM. Cena ja za obidve spolu. + Poštovné