bazár, predaj, inzercia, predám

Sex erotika kámasútra súlož

Kategória: Ostatné

Kámasútra, Anna Hooperová
Kniha kámasútra je určite najznámejším dielom erotickej literatúry. V jej novodobej verzii známa sexuologička analyzuje a vysvetľuje starobylé učenie v podmienkach súčasných dvojíc.

Viac ako sto farebných fotografií ponúka klasické polohy, ktoré sú prevzaté nielen z Kámasútry, ale i z ďalších orientálnych erotických textov – z kníh Ananga Ranga, Voňavá záhrada a z knihy Tao. Dozviete sa teda o príprave na milovanie, aké sú dotyky a hladenie, ako bozkávať a inak sa hrať ústami i čo robiť pred a po milovaní.

Prajeme vám množstvo nových podnetov, ktoré obohatia váš sexuálny život.

POČET STRÁN 160
VÄZBA pevná
ROZMER 220×285 mm
HMOTNOSŤ 908 g
JAZYK slovenčina
VYDAVATEĽSTVO Ikar

Top stav 5 eur



Sex
Em & Lo
Najlepšie newyorské sexuálne terapeutky

Všetci od nás chcú kľúč ku kvalitnejšiemu sexu. V skutočnosti, prvé čo ich zaujíma, je, aké najbláznivejšie listy na túto tému sme kedy dostali a ako na ne reagujeme. Až potom nás poprosia o radu, ako si zlepšiť sexuálny život. Odpoveď, ktorá by ulahodila všetkým, však neexistuje. V priebehu rokov sme zistili, že orgazmy a sexuálne preferencie majú veľa príchutí. Keďže ste sexuálna bytosť, vaša reakcia vyzerá rovnako jedinečne ako tvár pri orgazme – to, čo je pre vás tá pravá extáza, sa vašej najlepšej kamarátke môže javiť ako výsostne otravné. Nasledujúcich 182 strán vám nepovie, ako má vyzerať sex pre heterosexuálne páry – na to slúžia nerealistické očakávania vyvolané hollywoodskymi milostnými scénami a pornofilmami. Namiesto toho vás chceme vyzbrojiť správnou kombináciou vedomostí a roztopašných nápadov, aby ste sa mohli pustiť do vlastného skúmania.

Z obsahu:
01 Zvádzanie
02 Anatómia a orgazmus
03 Manuálny sex
04 Orálny sex
05 Pohlavný styk
06 Análne hry
07 Sexuálne pomôcky
08 Fantázie
09 Sex a zdravie

POČET STRÁN 192, VÄZBA pevná, ROZMER 229×279 mm, HMOTNOSŤ 1089 g, VYDAVATEĽSTVO Slovart

Top stav 15 eur
Sex erotika kámasútra súlož
Podobné inzeráty
Kámasútra pre milencov 21. storočia
Vrcholné dielo starovekej erotickej literatúry v aktualizovanej verzii poprednej svetovej odborníčky na sex. Obsahuje ilustrácie vyše 100 sexuálnych polôh zo štyroch starovekých klasických diel - Kámasútra, Anangaranga, Voňavá záhrada a Tao. Kniha je nepoužitá, bez poškodení.
Kamasutra
Predám knihy: L.Sonntagova - Kamasútra - predané K.Ricciová - Tajomstvá kámasútry (15 eur) S.Schnabl - Muž a žena intímne (5 eur) Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
Kamasutra
Predám knihu od autorky Anna Hooperova - Kamasutra, vydavateľstvo Ikar 2002, top stav
Predám knihy
A. Hooperova Kámasútra, Kámasútra pre pokročilých, Nestydate pohadky
Knihy s erotickým obsahom zo 60 tych rokov
Predám knihy vydané v 60-70tych rokov. Kamasútra, Milenec slečny Chatterleyové, Sex a vydatá žena, Necudné rozhovory, Manon Lescautová, Emanuela, Emanueline slnká.. viac na fotografii. Spolu 13 kníh. Cena celkom. Osobný odber v dedine neďaleko Hlohovca.
Rôzne ezoterika, duchovné, motivačné, vzťahy
Pavel "Hirax" Baričák - Šlabikár šťastia - Návrat k sebe (Hladohlas 2012, bez poškodení) - 5,69€ Pierre Dukan - Muži to rádi oblé aneb Proč se přirozená krása stala tabu (Rybka publishers 2013, 238 strán, jazyk CZ, bez poškodení) - 4,69€ REZERVOVANÉ Leonard Willoughby - Tao na každý deň (Ikar 2005, 216 strán, stav ako nová) - 4,69€ Dušan Silváši - Skutočný zen pre skutočný život alebo prečo prišiel Bódhidharma na Slovensko (Slovenská zenová škola Kwan um Košice, 320 strán, stav ako nová) - 6,99€ Kevin Leman - Jsou muži skutečně takoví, jak si myslíte? (Návrat domů 2009, bez poškodení) - 3,79€ Barbara De Angelis - Tajomstvá o mužoch, ktoré by mala poznať každá žena (Columbus 2008, bez poškodení) - PREDANÁ Allan a Barbara Peasovci - Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku (Ikar 2010, 248 strán, bez poškodenia) -5,69€ Rezervované Mallanága Vátsjájana - Kámasútra {kniha staroindickej erotiky} (Epocha 1969, 202 strán) - 3,99€ Shajen Joy Azizová, Demian Lichtenstein - Objavte svoj dar Prečo sme tu (IKAR 2011, 216 strán, bez poškodenia) -5,19€ Jake Horsley - Matrix Mýtus o naší době - Úděl vyvoleného (BB Art 2003, 180 strán, stav bez poškodenia) -5,19€ Walter-Jorg Langbein - Koniec a nový začiatok - posolstvo Mayov (Ikar 2010, 240 strán, stav ako nová) - 3,59€ Josef Jonáš - Krížovka života {Múdrosť orientálnej medicíny a dnešok} (Nakladateľstvo Spektrum 1990, 288 strán, brožovaná, používaná ) - 3,49€ CD Yoga Nidra - Dr. Shri Balaji Tambe - 0,39€ CD Harmonizace čaker - 0,39€ (CD na požiadanie ku knihe zdarma) Osobne BA alebo plus poštovné.