bazár, predaj, inzercia, predám

Sexi zelené šiatky

Kategória: Šaty, Kostýmy

Šiatky majú krásny moderný strih a sú veľmi pohodlné a zároveň sexi. 3x oblečené, ako nové. Sú elastické, takže sa natiahnu podľa potreby. Veľkosť tak XS, S, M. Farba je skôr bledozelená. Šaty sú skrátené, na fotkách ešte v pôvodnom stave.
Sexi zelené šiatky
Podobné inzeráty
Zelené letné šiatky, veľkosť UNI
Nové, nenosené zelené šiatky, veľkosť UNI (sedí na S,M), cena 17€ vrátanie poštovného. Posielam len expres kuriérom na poštu. Len platba vopred na účet.
Nádherné smaragdovo - zelené šaty z UK veľ. S - M
Nové s visačkou, PC 75,- libier, objednané z Anglicka. Prekrásne smaragdovo-zelené čipkované šaty s podielom elastenu, krásne tvarujú postavu a sú neskutočne sexi :) Pôvodná cena 75,- libier, s visačkami, vhodné ako dar. Na výnimočnú príležitosť, aj ako biznis šiatky k saku, tiež na spoločenské udalosti. Veľkosť UK 10 - sedia na S aj M Cez prsia 42x2 - poddajú sa aj 15 cm, boky rovnako, dĺžka 95 cm Mám ich aj v krémovej.
Spolocenske dlhe sexi saty
Predavam dlhe spolocenske saty s vystrihom vpredu a vzadu. Nie je uvedene cislo, vhodne pre stihlejsie postavy. Saty su z Ameriky, ani raz oblecene, su velmi sexi a jedinecne.
Sexi minisaty S/M
Sexi minišaty, hore sú na gumu, príjemné priliehavé, tenší pulovrikovy elastický materiál, sedí na S/M Rozmery sa ťažšie merajú, ale šírka cez prsia sedí na Max 43cm, celková dĺžka šiat z boku je 67 cm
Sexi košieľky
Predám sexi košieľky spolu s tango nohavičkami, farby: čierna, biela, veľkosti: S, M, L. Pôvodná cena 39,99€, AKCIA aj s poštovným IBA 19€.
Nové s visačkou sexi trblietave minišaty
Predám úplne nové, sexi, elastické minišaty, velkosť XS a S