bazár, predaj, inzercia, predám

Sexy overál ASOS XS

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám krásny čierny nenosený overal značky ASOS vo velkosti XS. Ide o pohodlný nepriesvitný elastický materiál. Krásne vykrojený chrbát. Odporúčam pre nižšiu postavu. Pôvodná cena 60€. Uprednostňujem osobný odber avšak viem aj odoslať poštou. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Sexy overál ASOS XS
Podobné inzeráty
Saty asos 36
Predám saty asos veľkosť 36 oblecene 1x na pár hodín Vyčistené v čistiarní
Saty asos
Predám saty asos oblecene 1x na dve hodiny veľkosť 34
Čierny overal Asos
Predám čierny overal zn. Asos, veľmi pohodlný, s gumičkou v páse so zapínaním na gombík hore pri krku, vzadu jemne odhalený chrbát. Veľkosť 36. Cena 8 eur plus poštovné
Krásny sexy overal béžový M cena s poštovným
Nádherný kratasovy overal z predu ako suknovy sexy so šnúrkou dobre sedí lahunky
Letné oblečenie
Predám s ťažkým srdcom letné oblečenie ktoré sa mi nepodarilo niektoré ani raz nosiť, iné len pár krát. Modrá sukňa ASOS veľkosť M, oblečená pár krát, 5 eur Žlté zavinovacie šaty nikdy nenosené veľkosť M ale sedí aj viac keďže sa veľkosť nastavuje uväzovaním 6 eur Krátky koralovo ružový overal pár krát oblečený 4 eur Dlhší overal vzorový ružový pár krát oblečený 5 eur, vhodný na nižšiu postavu Priesvitná blúzka MOHITO nikdy nenosená len vyskúšaná, opraná, 6 eur Dlhé bodkové šaty, nikdy nenosené, ASOS, 10 eur Dala som fotky z internetu pretože to u mňa doma fotí katastrofálne a v reále su rovnako krásne ako ma fotkách z obchodu. Pridala som aj reálne fotky mobilom, ale vyzerá to otrasne, pričom naživo sú farby naozaj krásne.
Rôzne overaly
1. Overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, jedine ho treba trochu prežehliť S/36- 8€ 2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34, overal je dlhý. - 5€ 3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34 XS. - 12€ ▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.