bazár, predaj, inzercia, predám

shark flexstyle air styling & drying system

Kategória: Fény, Kulmy

Nové,kúpené v Anglicku
shark flexstyle air styling & drying system
Podobné inzeráty
Profesionálna tepelná kefa značky GHD
Profesionálna tepelná kefa na vlasy pre hladký účes ľahko a rýchlo - váš dokonalý partner pre styling druhého dňa. Vlastnosti Skrotí a uhladí vlasy pri zachovaní objemu a vytvára prirodzene rovný vzhľad Okamžite opraví ohyby a sležená miesta a obnovuje účes na druhý deň Narovnáva vlasy jedným ťahom rýchlo a bez námahy, čím šetrí cenné minúty, keď ráno ponáhľate Kombinuje kratšie a dlhšie zuby pre ľahkú a rýchlu úpravu aj ťažko dostupných partií Udržuje konštantný a pre styling optimálnu teplotu 185°C a tým docieli zdravo vyzerajúcich vlasov Antistatické ióny v kefe eliminujú krepovateniu pre dokonale hladké výsledky Kĺže po vlasoch bez ťahania Technológia Ionizácia - uhladzuje vlasovú kutikulu, zabraňuje krepovateniu a elektrizovanie a zanecháva vlasy hodvábne jemné a lesklé Optimálna teplota 185°C - styling za pomoci konštantnej teploty na optimálnu hladine umožňuje rýchlejšie, a napriek tomu účinnejšie žehlenie za nižšie teploty, čím obmedzuje lámanie vlasov až o 50%, žehlenie vlasov pri konštantnej teplote o optimálnej hodnote 185 ° C si účinne poradí aj s tými nejhouževnatějšími vlasy, a to jednoduchým jedným ťahom. Keramika - umožňuje rýchle zahriatie a rovnomerné rozloženie teploty po celej dĺžke doštičiek pre perfektnú stylin a ochranu proti spáleniu. Ako nová. Top stav.
Dyson Supersonic Fén
Predám Dyson Supersonic fén, nový nepoužívaný, kupovaný v Holandsku. Vlastnosti: rýchlo a zároveň šetrne vysušuje vlasy reguluje teplotu a chráni vlasy pred poškodením vplyvom vysokej teploty magnetické nadstavce umožňujú najrôznejší vlasový styling umožňuje rýchle schladenie na zafixovanie účesu nízka hmotnosť a ergonomické vyváženie pre pohodlnú manipuláciu navrhnutý pre všetky typy vlasov zaisťuje precízny vlasový styling zanecháva vlasy zdravé a krásne lesklé Technická špecifikácia: 4 stupne nastavenia teploty – 100 °C, 80 °C, 60 °C, 28 °C 3 presné nastavenia rýchlosti digitálny motor Dyson V9 – až 110 000 otáčok za minútu vytvára prúd až 41 litrov vzduchu za sekundu inteligentná regulácia teploty – 40× za sekundu meria východiskovú teplotu vzduchu magnetické nadstavce, ktoré sa ľahko a rýchlo nasadzujú technológia Air Multiplier™ pre rýchle vysúšanie príkon 1600 W dosah kábla 2,8 m prietok vzduchu 41 l/s hmotnosť 0,66 kg
Rotačná kulma Parwin Pro
3 režimy otáčania 3 rôzne režimy kulmovania (ľavý, pravý, automatický) poskytujú rôzny styling. Stlačením tlačidla ovládate smer otáčania tyče. Klip na dizajn 5 cm dlhá krátka spona pre lepšie nahriatie vlasov. Používa sa na zafixovanie konca vlasov, keď sa kulma krúti, vlasy môžu lepšie priliehať k nahrievacej tyči, lepšie sa nahrievať. Rotačná kulma na vlasy s 10 nastaviteľnými úrovňami teploty od 120 °C do 210 °C pre všetky typy vlasov a textúry. S technológiou PTC sa kulma zahreje za menej ako 30 sekúnd. Digitálna technológia regulácie teploty na dosiahnutie konštantného a stabilného tepla, čím sa zabráni nadmernému poškodeniu vlasov. Kulma využíva titánový nanomateriál, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť a odolnosť proti korózii, zefektívňuje zahrievanie, rovnomernejšie rozloženie tepla, takže kučeravé vlasy sa zahrievajú rovnomernejšie. A vytvára záporné ióny, ktoré sú prospešné pre vlasy, vďaka čomu sú kučeravé vlasy lesklé a jemné. 3 rôzne režimy zvlnenia (ľavý, pravý, automatický) zaisťujú rôzny styling. Stlačením tlačidla nastavíte smer otáčania vykurovacej tyče. Plne funkčná ako nová. 100 percentný stav.
Predám žehličku na vlasy Remington S6606
ŽEHLIČKA NA VLASY S 6606 Popis produktu: Unikátne plochy v tvare špirály pre jednoduchú tvorbu krásnych vĺn i rovných vlasov Styling 2 v 1: intuitívny a jednoduchý - na pružné lokne, jemné vlny i rovné, hladké vlasy Zdokonalené, ultra hladké plochy s keramickým povrchom sú napustené antistatickým turmalínom pre sklz bez námahy a lesk vlasov bez elektrizovania 5 teplotných nastavení (150 - 230 °C), vhodné pre všetky typy vlasov Chladná špička s ergonomickým dizajnom pre lepšie uchopenie a dokonalú kontrolu nad stylingom Dlhšie plochy s mikro hrebienkami po stranách plôch zachytia a zabezpečia pramene vlasov pre rýchly styling jedným ťahom Hladký, zaoblený dizajn vonkajšieho povrchu žehličky vlasy ochladí a zabezpečí dlhodobé zafixovanie vĺn Plávajúce plochy pre rovnomerný tlak počas stylingu Digitálny displej Tlačidlo zapnutia/vypnutia Funkcia pamäť a zámok teplotného nastavenia Funkcia Boost Rýchle zahriatie – na použitie pripravená za 30 sekúnd Automatické bezpečnostné vypnutie po 60 minútach Univerzálne napätie Otočný kábel Uzamykateľné plochy Teplovzdorný navliekací kryt pre bezpečné uskladnenie. Žehlička bola 3x použitá je ako nová.
Teplovzdušná kulma - babyliss secret air
Predám automatickú teplovzdušnú kulmu na vlasy - babyliss wave secret air. Kulma automaticky sama natáča vlasy čo uľahčuje prácu. Robí krásne prirodzené vlny. Teplota sa dá nastaviť. Bola len raz použitá. Dôvod predaja - nevhodný darček. Cena dohodou
Parlux Alyon Air
Predám Profesionálny fén na vlasy Parlux Alyon Air Ionizer Tech s novým profesionálnym motorom. Fén zodpovedá súčasným požiadavkám kaderníkov ohľadom efektivity a vzhľadu, zároveň sa zameriava na úsporu elektrickej energie a zachovanie životného prostredia Eco-Friendly. Vysoko výkonný, dopĺňa ho nová technológia zamedzujúca zahrievanie čelnej časti fénu a rada ďalších zlepšení. Zaisťuje hydratáciu, lesk, hodvábnu mäkkosť vlasov a elimináciu statickej elektriny. Úplne nový, neroznalený. Nevhodný darček, bez bločku.