bazár, predaj, inzercia, predám

Shark Spartan Jorge Lorenzo 99

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám prilbu Shark Spartan v špeciálnej edícií (ide o repliku prilby akú mal Jorge Lorenzo na Austrian GP). Prilba je veľmi tichá a dobre vetraná. Prilba ma predprípravu na originál intercom Sharktooth. Slnečná clona je samozrejmosťou rovnako nalepený Pinlock. Zapínanie je na dvojité D-krúžky takže sa dá použiť aj na okruh. Veľkosť L (+/- 59cm), váha 1650g, bola vyrobená 5/2022 a kúpená na jeseň 2022 (blok nemám). Prilba je používaná len túto sezónu takže max 1500km. Dôvod predaja je prechod na výklop a fakt, že mi je voľná. Nosená len s kuklou, v prípade záujmu možnosť u mňa vyskúšať ale LEN S VLASTNOU KUKLOU. Cena novej 360€
Shark Spartan Jorge Lorenzo 99
Podobné inzeráty
Shark Spartan Lorenzo Mat AKA helma/prilba (S)
Shark SPARTAN Lorenzo Austrian GP Mat AKA (S) Bola oblecena 3 krat. Ziaden skrabanec, uplne TOP Stav. Velkost S. Osobny odber Bratislava alebo posta s uhradou 20% vopred. Dohoda je mozna.
Prilba Shark Spartan Carbon Replica Guintoli - veľkosť S
Predám iba 2x s kuklou nosenú/vyskúšanú prilbu Shark Spartan Carbon Replica Guintoli vo veľkosti S, je v stave ako nová, bola to viac ozdoba vo vitríne, je vydezinfikovaná. V takejto farbe už sa nepredáva. Žiadne znaky používania. Origo číre plexi + nepoužívané tmavé plexi. Dôvod predaja: mám íné prilby ktoré nosím a tú nie. Nálepky sú ľahko odstránitelné, môžem ich odstrániť alebo na žiadosť ich nechať. Referencia:
Prilba SHARK SPARTAN GT Carbon Skin čierna matná
Ponúkam na predaj úplne novú ani raz nenosenú komplet v záruke prilbu na motocykel SHARK SPARTAN GT Carbon Skin čierna matná veľkosť M. Popis: Materiál a bezpečnosť: Karbónové a sklenené vlákna v multiaxiálnom rozložení 2 veľkosti škrupiny Zapínanie na dvojitý D-krúžok Vnútorná škrupina z EPS (expandovaný polystyrén) s viacerými hustotami "Shark Emergency Removal System" - systém rýchleho odopnutia interiéru v prípade nehody Priezor: Optická trieda 1 s premenlivou hrúbkou, čo zamedzuje akékoľvek optické skresľovanie Úprava proti poškriabaniu Vrátane Pinlock fólie MaxVision® proti zahmlievaniu Nový ergonomický systém zatvárania plexi s možnosťou nastavenia prúdenia vzduchu Veľmi jemné polohovanie Slnenčná clona s ochranným filtrom UV 380 a úpravou proti poškriabaniu Systém rýchleho odstránenia plexi Interiér: Výstelka Alveotech s hypoalergénnymi a baktériostatickými vlastnosťami s označením Sanitized® proti množeniu baktérií pri potení Vyberateľná výstelka s možnosťou prania (v ochrannom vrecku pri teplote do 30°C) Nová technológia lícnic "3D-Morpho" pre maximálne pohodlie a oporu Systém "EasyFit" pre jednoduché vloženie okuliarov Deflektor s pevnou aj odoberateľnou časťou - pre prispôsobenie sa každému typu počasia, eliminovanie zvukov, minimalizovanie vírenia vzduchu Predpríprava pre interkom Sharktooth Aerodynamika a ventilácia: 2 vstupy a 2 výstupy vzduchu s možnosťou uzatvorenia Aerodynamika optimalizovaná na základe CFD (počítačová dynamika tekutín) Aerodynamicky tvarovaná škrupina pre elimináciu hlučnosti Hmotnosť: 1390 g (+/- 50 g) Normy: E-22/05
Shark Spartan RS Carbon XL
Predam Shark Spartan RS Carbon. Velkost XL. Uplne nova s vysackami, krabica aj pinlock. Skutocna hmotnost 1460g. Predavam, lebo som ju vyhral. Chcem adventure prilbu. Cena 230€. Nova stoji 400. Cena je pevna. Takze vychytralci so smiesnymi ponukami, prosim, dajte si pauzu.
Scorpion exo 1400 air,Shark spartan
Predám prilby zn.Scorpion exo 1400 air (carbon),veľkosť XL+shark spartan (carbon), veľkosť M
Shark Spartan carbon + Sena 10R
Predam integralnu prilbu Shark Spartan Carbon velkosť L, prilba je pouzivana, no v dobrom stave. Minuly rok boli menene licnice, plexi a pinlock folia, spolu s bateriou v interkome (560mah nahradena bateriou 1100mah - vydrz s prehladom 2 dni). Prilba ma vzadu mensie skrabance a interkom popraskal okolo stredoveho tlacidla, je plne funkcny, pouzivam ho prelepeny, na inzerat davam foto pre predstavu. Plexi vo vybornom stave, bez skrabancov, taktiez vnutorna slnecna clona. Povodna cena 650eur.